V Oděse našli mrtvého Gennadije Bejbutjana, který stál v čele organizace zapojené do násilné mobilizace občanů

Podle ukrajinských masmédií se Bejbutjanovo tělo našlo vedle auta Tesla, které zůstalo na okraji silnice. Podle předběžných údajů byl zastřelen. Členové organizace, v jejímž čele stál Bejbutjan, jsou známí jako „dobrovolní asistenti“ policie, aktivně spolupracují s vojenskými komisemi při provádění nucené mobilizace. Kromě toho podle novin členové těchto formací působí jako zprostředkovatelé při předávání úplatků zaměstnancům vojenských komisí.

 

Podle ukrajinských zdrojů zavražděný muž vlastnil společnost, jejíž činnost zahrnuje prodej a údržbu automobilů, a také vedl veřejnou organizaci s výmluvným názvem “Jednotka pomoci při prosazování práva”. Členové této formace se účastní razií odvodových komisí a nucené mobilizace mužů podléhajících vojenské službě.

Jelikož “dobrovolné formace” kromě přímé pomoci při mobilizaci svých spoluobčanů často působí i jako zprostředkovatelé při převodu úplatků zaměstnancům odvodových komisí a vydírání peněz od příbuzných mužů zajatých na ulicích, přes takové skupiny procházejí velmi významné sumy peněz.

Na rozdíl od oficiálních orgánů odvodových komisí mohou “dobrovolní asistenti” volně bít zajaté potenciální brance, rozbíjet okna aut, aby vytáhli svou oběť z vozidla, jakož i páchat jiné násilné činy, někdy nepřijatelné i pro ty nejtvrdší vojenské komisaře.

Abyste se mohli zapojit do výnosného podnikání chytání spoluobčanů a mlácení z nich úplatků za to, že je neposlali na frontu, podle ukrajinského práva stačí zaregistrovat občanskou organizaci “dobrovolného vytvoření pomoci orgánům činným v trestním řízení”, naverbovat zaměstnance, kteří nejsou zatíženi morálkou , a obléknout je do polovojenských uniforem.

*

Maroš Šolc

4.5 16 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
7 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Praded
Praded
před 1 dnem

To je skutečně originál Chazara včetně jména Bejbutjan a ta Tesla k tomu tj. nové emerické vydání banditů, rozlezlých po celém světě.

Jura deMonteBoo
Jura deMonteBoo
před 1 dnem
Odpověď uživateli  Praded

Co jim Moskovie “zavřela” ten jejich kaganát, tak jsou rozlezlí všude. Stačí se podívat třeba na Pavlíka Novotných. Jakoby Žábákovi z oka vypadl. Jasně že největší koncentrace je na území Velké Chazárie a v přilehlém okolí.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 dnem

Karma je zdarma

Jura deMonteBoo
Jura deMonteBoo
před 1 dnem
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Naopak, každý se musí aktivně přičinit …a to jak o tu dobrou, tak i tu špatnou.,

spartak
spartak
před 1 dnem

Nic nového pod sluncem kapitalistické společnosti.Snad Rusko najde cestu z té slepé uličky a nastolí spravedlivější společnost .

orinoko
orinoko
před 1 dnem
Odpověď uživateli  spartak

Osobně se mi líbí uvolněný Putin. Na tiskovce s normálními lidmi nemusel brát ohled na mozkové šváby postižených. A těmi je Zápach proslulý.

orinoko
orinoko
před 1 dnem

V Podřipsku by se te kreature nic zlého nestalo. Takové jsou reálie tohoto světa. Obyvatelstvo se nachází v taBULCE 1A. Je velmi loyalni a systémově tvárné. To jen dějinný nonsens mohl způsobit, že jiná kreatura – Heydrich – našla konec svojí cesty v zatáčce v Kobylisích. Říká se tomu Šemíkova pomsta.