Ubožák na tento den

Chtěl jsem jít včera po 22,hod. do peří. Protože jsem všeho měl tak akorát! Prostě plné kecky. Ale ještě juknout na seznam…co jako nového?

Ale to jsme neměl, opravdu neměl dělat!!!

Protože tam na mne vyskočilo tohle:

Prezident Pavel obhajuje plat pro svou manželku. „Slouží této zemi,“ říká

Naivně jsem si myslel, že se lampasák po té zdrcující kritice, co rezonuje zemí ohledně 100 litrů bianco pro soudružkumadam Pávkovou, chytí za nos, udělá z nouze cnost, jako, že on to nikdy nechtěla nechce a prostě se z té ostudy vylže!

Jenže ono né! Ono né! On se svou madam jdou po koruně jako příslovečná slepice po, … no však víte!

Přesně v intencích pořekadla toho mého nenažraného kolegy, když jsme po škole začínal ve Škodovce –

když jde o prachy neznám bratra, když o postel, neznám sestru! 

Já bych to v případě Pávkových upravil – když jde o prachy neznám stud a slušnost!

Prý soudružka žena slouží vlasti. Takže má nárok!

Nemá! Nikdo se jí o to neprosil. Hloupostí voličů byl zvolen do funkce on. Aby SLOUŽIL této zemi. Nikoliv , aby ji DOJIL! Manželka nikoho nezajímala a nezajímá. Pokud s cca 10 miliony ročního příjmu na tu její službu nemají, tak ať se soudružka žena na to vykašle a pro vlast nic nedělá. když to má mít takhle!

Lampasák zůstane vždycky asi jen zeleným mozkem. Jiné vysvětlení není. Zřejmě mu vlezlo do jeho zelené hlavy to, že ložíruje na Hradě. Asi se mu zdá, že není prezident, nýbrž monarcha. A že tady vládne tuhý feudalismus pod žezlem Pávka I.

Za feudalismu se opravdu platila apanáž vybrané šlechtě už jen za to, že byla v příbuzenském poměru s mocnářem. Manželce takového samozřejmě!

Chci Pávka I. informovat, že nepíšeme rok třeba 1724 nýbrž 2024. Feudalismu dávno odzvonilo a podobné prebendy v civilizovaných zemích, s výjimkou několika málo království už dávno neplatí!

Že to, co požaduje, je drzá nestydatost! Zejména když prý už není komouš ale tenhle demograt!

Třeba slyšel něco o nějakém Aloisu Rašínovi. Byl to jeden z tzv. mužů 28, října a první ministr financí Republiky československé. A ten na adresu všech možných tehdejších i budoucích Pávků a Pávkových prohlásil:

ZA SLUŽBU VLASTI SE

NEPLATÍ!!!!

*

Petr Vlk

4.8 23 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
17 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Karel2002
Karel2002
před 7 dny

Blbý, kdo dává (Jurečka), blbější, kdo nebere (agent GRU a politručka). Jurečka na jednu stranu bere neposlušným důchodcům zkaženým 40 lety komunismu a chtějícím mír, na druhou stranu jejich peníze rozdává, těm, co si to zaslouží (politručce). Politručka dře jako kůň.

Jana
Jana
před 7 dny

Rodina generála Svobody, prezidenta Československé republiky, uhrazovala stravování celé rodiny až do konce jeho pobytu na Hradě z vlastních peněz. O nějakém ošatném nemohla být ani řeč.On i jeho paní brali tuto funkci jako poctu a službu národu. Proto také o Svobodovi nikdy nekolovaly žádné vtipy, ale i právě proto se stal terčem útoků hned po majdanu… Číst vice »

Mia
Mia
před 7 dny

Uvažovat o tom lze, pokud první dáma prokáže, že její IQ není nižší než 90 a složí zkoušku z AJ na úrovni alespoň B2. Pobavilo mě, že prý reprezentuje stát – spíš dělá ostudu https://youtu.be/II4R6IPFgas?si=XczYAq8LD4mMaqFe

keporkak
keporkak
před 7 dny

Ženy příjdou draho, i prostitutky. Zejména ty politické

mikkesh
mikkesh
před 7 dny

Pávek má v zásadě pravdu. Posluhují dobře oba. Americká ambasáda by tedy měla platit oba dva.

Praded
Praded
před 8 dny

Typický paraziti, využívaly minulý režim a využívají i současný. Jejich rodiče a děti to dělají asi také. S parazity se nejedná, paraziti se musí …………..

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 7 dny
Odpověď uživateli  Praded

Parazite likviduji hostitelsky organizmus ( coz se take deje) a bohuzel jim nedochazi,ze tim nakonec zlikviduji i sebe

Jarda
Jarda
před 8 dny

Ti dva pávek+1 jsou odpadem bohužel pávek zvolený zblblými tupci je ukázkou tuposti většiny voličů,co šli k urnám.Ona je jen důsledek volby zelené gumy a nenažranosti těchto dvou parazitů využívající tuposti voličů. .

Prodost
Prodost
před 8 dny

“Víš, Ludvíku my jsme se nebrali z lásky, nýbrž ze stranické disciplíny” – citát z románu Žert L. Kundery. Volné pokračování – ta stranická disciplína nám zůstala a tak nám nezbývá, než strany měnit pro její uplatnění. Tím jsme výjimeční a tak si odměnu zasloužíme. Konečně je to trend doby a přicházejí na to mnozí… Číst vice »

Prodost
Prodost
před 8 dny
Odpověď uživateli  Prodost

Toto dvojice v čele státu dokonale naplňuje význam státního názvu ABSURDISTÁN.

Praded
Praded
před 8 dny
Odpověď uživateli  Prodost

On pan Kundera byl pěkně vypečený parazit.

Jan Kopecky
Jan Kopecky
před 7 dny
Odpověď uživateli  Praded

Vážně ? A jakpak jste na to přišel ?

Praded
Praded
před 7 dny
Odpověď uživateli  Jan Kopecky

Co je voják, který při boji uteče na druhou stranu k nepříteli?

Georg
Georg
před 8 dny

Autor článku napsal: “Že to, co požaduje, je drzá nestydatost!” Naprostý souhlas a nejen to, nejenže generál v.v. není můj prezident (je však prezidentem ČR), ale toto jeho jednání je pro mě již naprosto nepřijatelné. Kdyby raději mlčel, ale i to o něm dost vypovídá. Minimálně mu schází slušnost a pokora. Je zřejmé, že p.Vlk… Číst vice »

Praded
Praded
před 8 dny
Odpověď uživateli  Georg

Penze a výsluhy jak z minulého tak současného režimu jim k normálnímu životu nestačí.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 8 dny

Menic kabatu,vycuranek..bude mit vzdycky malo

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 8 dny
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Jeste kdyz vezmete,jak se musi pri sve ” inteligenci” precenovat..Dosplhal se dost vysoko na to,ze neni zrovna nejostrejsi tuzka v penale