Tohle se prostě musí zhroutit

Evropská komise chce zemědělcům místo levných hnojiv a dostupných traktorů tlačit LGBT ideologii, feminismus a Queer.

Jana Marková
Jana Marková
Já nevím, jestli je lepší demonstrace toho, jak naprosto mimo tuto realitu už jsou evropští úředníci. Opravdu ne. Viděli vůbec někdy, kdo to je takový zemědělec, a co takový člověk vůbec reálně dělá? Viděli, jak se dělá jídlo? Nebo si fakt myslí, že jídlo se v obchodem prostě“narodí“, a to nejhorší, co zemědělce (které nikdy neviděli), podle nich trápí, je nedostatek drag queen v kravínech, na traktorech a na polích a lukách? Viděli tu makačku ve sklenících, v prasečákách, drůbežárnách, při žních a nebo při hnojení?

Opravdu nechci snižovat statečné ženy zemědělky, sama jsem se díky své lásce ke koním v tomto prostředí pár let pohybovala, ale tohle prostě práce pro ženskou úplně není. Nebo jinak, nemá smysl investovat do toho, abyste tam ty ženy nahnaly, když si to sami nevyberou. Není to jen o tom, že budete čechrat lístky na špenátu a zpívat cvrčkům ranní píseň, jak si asi eurosoudruzi představují. Je to každodenní dřina, která prostě nepočká, až bude hezky, nebude foukat, pršet, nebude vedro nebo nebude mrznout. A kdyby jenom ženy. EU vydala strategický dialog o budoucnosti zemědělství EU, kde si neklade za cíl efektivnost a soběstačnost Evropy, ale prosazení ideologie LGBTQIA+… na venkov. Jediné, jak se na to dá reagovat je otázkou, to už jim fakt hráblo?

Jako my si chceme to zemědělství zlikvidovat úplně do základů. Opravdu, že jo. To, že to samé děláme s průmyslem, nyní zmiňovat nebudu. Bez toho se třeba nějak dočasně v omezené míře, než se jim to zhroutí obejdeme, ale bez potravin ne. Nemůžeme všechno dovážet. Koneckonců nebudeme mít čím, když si zakážeme auta. Já nepochybuji o tom, že nalíčený chlap na podpatcích s push-upkou brodící se v bahně brázdami řepy je jistě pro vybrané jedince atraktivní kombinace, ale tady to není Brusel, vážení.

Tady jsou potřeby chlapi, kteří si umí opravit stroje, snést lecjakou nepřízeň počasí, místo svalů nemají sójové latéčko, a v hlavě mají zvířata a obilí, nikoliv ideologie o tom, jak je všichni musí tolerovat jen proto, že oni se momentálně cítí jako princezna Sedmikráska. Nebo hůř, třeba kůň. I když tyto jedince bychom v tom mohli podporovat, neb až nám zakážou poslední traktor a dobytek kvůli CO2, budou se ještě hodit.

Pokud tohle nezastavíme, oni nás regulérně vyhladoví a zlikvidují. A jistě ne náhodou se v tom angažuje i Washington, který sem na to vyslal dokonce svou vyslankyni Sternovou pro prosazování lidských práv LGBTQI+ lidí. Nepochybně proto, aby sem pak mohli dovážet ten jejich potravinářský hnus, kterým o sto šest krmí tloustnoucí Američany.

Shrnu to. Nedovolme to. Těch benefitů EU začíná být pro nás tak málo, že pokud to rychle neklekne samo, měli bychom rychle ven my. A u nich, ať jim zemědělčí třeba nebinární ono krávo, nebo vločko.

Jana Marková

4.3 18 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
16 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hokarc
Hokarc
před 3 hodinami

EU. Nic jiného tohle není, než Evropské utrpení.

Praded
Praded
před 4 hodinami

Seznam správy: Kayne West se měl svěřit Biance, že chce mít sex s její matkou, doprovozené jejich fotkami. Hodně žen chodí v tenkých a těsných oděvech tak, že jim vynikají stydké pysky, zadek a skoro nezakrytá prsa. Samozřejmě, že to dělají pro to aby po na ně muži zíraly. Už jen čekám, kdy začnou muži… Číst vice »

Georg
Georg
před 7 hodinami

Co chce Evropská komise i naše nynější čtyř demolice, která se podílí a připravuje v EU parlamentu a v Evropské radě doslova “zničení ” nejen našeho zemědělství, jako snížení ploch pro obilniny, snížení stavu skotu a další nesmysly na které nás soustavně upozorňuje bývalý předseda Agrární komory Ing. Jandejsek a i eroposlanec MUDr. David. Pokud budou tyto nesmysly… Číst vice »

Georg
Georg
před 7 hodinami
Odpověď uživateli  Georg

Vím, že právě oni společně s dalšími progresisty prosazují všechny “nesmysly”, ale i krajně nebezpečné trendy v geopolitice, Rusko nás ohrožuje. Podstatné je v čí prospěch a v zájmu koho vystupují, hlasují ? Sleduj cestu peněz, jak říkal jeden náš bývalý zpravodajec a diplomat. Poté je vše jasnější. Posluhují nadnárodnímu finančnímu kapitálu, nadnárodním korporacím (EU bojuje s daňovými… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 9 hodinami

Ono je to jako v tom pořadu Farmář hledá ženu. Vyjížďky na koních, mazlení se zvířátky, nepocuchat si účes. Když farmář hledá opravdu ženu, tak fortelnou co zastane spoustu práce. Přál bych vám vidět, co ta dřina se ženou udělá. Žena našeho soukromého zemědělce, vstává ve 4 hodiny, hlavně zaopatřit zvířata,… Číst vice »

orinoko
orinoko
před 8 hodinami
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Popisuješ věci logicky? Ale proboha, komu tím prospivas?

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 7 hodinami
Odpověď uživateli  kutnohorsky

A misto toho,aby to ocenili a treba jim i trosku pomohli,tak se dozvi,ze mela lepe studovat a mohla byt treba politolog..Spolecnost jich potrebuje co nejvic,budeme je menit za brambory

oldo
oldo
před 4 hodinami
Odpověď uživateli  kutnohorsky

I vy jeden dramatiku.

Tenzulice
Tenzulice
před 11 hodinami

Prý mají voli sílu jak býk. Myslíte, že to platí pro všechny voly?

orinoko
orinoko
před 10 hodinami
Odpověď uživateli  Tenzulice

Doufám, že jsi ženská. Toť filozofická otázka a typicky český přístup k problémům. Je spousta míst, kde čeština svojí mnohoznačností působí problém. Pokus o Horníčka: Náš problém spočívá v mylném predPOKLADU, že nás oslovuje býk naděje, abychom zakrátko zjistili, že jde o jen o lidského vola, jemuž je ten živočišný na hony vzdálen. Trochu minulosti, kterou… Číst vice »

Naposledy upraveno před 10 hodinami uživatelem orinoko
Praded
Praded
před 12 hodinami

když si to sami nevyberou? Je to o výchově dětí a úctě k práci. Pokud budete dětem od malička vtloukat do hlavy elitářství, tak budou usilovat o marginální pracovní obory, ke kterým se dá dospět po studiu potřebných oborů a nějaké praxi. Vedle lidských práv, existuje i lidská povinnost jednotlivce k lidstvu. Základem existence všeho je zákon rovnováhy,… Číst vice »

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 12 hodinami

https://www.parlamentnilisty.cz/politika/politici-volicum/David-SPD-Slovensky-europoslanec-se-v-Moskve-omluvil-za-zapadni-rusofobii-763246 Zrovna jsem se bavila diskuzi na Rusvesne.Pod clankem o Blahovi. Rozebirali tam,ze se divi,ze maji vsude moderni pracky a ostatni veci..Dosli k nazoru,ze u nas je takova propaganda,ze si myslime,ze u nich ulice hlidaji medvedi.. Naprosto jsem vedela o cem mluvi.Kdyz jsem poprve vyjela za praci na “Zapad”,vypadalo to,ze si mysli,ze jsme prave slezli ze… Číst vice »

orinoko
orinoko
před 12 hodinami

Trochu od věci: Poslední dobou vídávám ženské, jak mají ruce zaklesnuté do sebe při chůzi, jako to bývalo dříve. Nevidím v tom honem nějakou sexuální symboliku, spíše obranu před vnucováním cizích “terapií” do intimního světa jedince, ale i celých skupin. Lidský tvor se začíná bránit. Asi podvědomě, ale možná tím spíše. Chce řád… Číst vice »

Naposledy upraveno před 12 hodinami uživatelem orinoko
Karel2002
Karel2002
před 12 hodinami

No já tedy nevím, paní Marková, ale domnívám se, že se to “nezhroutí” i kdyby u nás byl na venkově třeba i hladomor (ukrajinských měřítek). Máme totiž parlamentní demokracii a ta zajistila Fialovi a spol., díky předchozí podpoře ústavních soudců jmenovaných do funkce senátory z ODS a spol., naprosto nezvratitelnou většinu, která mu umožňuje, aby si dělal… Číst vice »

orinoko
orinoko
před 12 hodinami
Odpověď uživateli  Karel2002

Jeden skvělý člověk vedle druhého. Ale mají jeden společný problém: Čas, který byl vyměřen tomuto pazdratoidnimu typu člověka, mizí do navi. Ani Země už se NATO i na ně nemůže dívat, a tak se brání po svém. Kdo toto ještě nepochopil pod Řípem, tak je FOOLteen a vnitracky dozimetr. Toho čeká peklo. Podobá se… Číst vice »

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 14 hodinami

Pletou se do toho,do ceho by nemeli a do toho do ceho by meli,se boji zasahnout ( nebo se boji tech,kteri to vlastni).