Špinavosti České televize

Včera, v den výročí úmrtí jednoho z největších Čechů – Jana Žižky, ČT opět překvapila svou sprostotou a arogancí, a to když Jana Žižku nazvala zločincem. Bez váhání, hned v úvodu hlavních zpráv – prostomyslné stvoření jménem Peroutková uvedla, že Žižka byl geniální válečník, ale taky zločinec.

Dá se tedy říci, že podle Peroutkové a České televize vycházeli vlastenci za Národního obrození, stejně jako prezident T. G. Masaryk z idejí šířených a prosazovaných zločinci. ČT rozhodla, s odstupem 600 let, že jeden z mála národních hrdinů byl zločinec. Bude tedy odstraněna socha Jana Žižky na Vítkově? Dojde opět k přejmenovávání čtvrtí a ulic?

Každá taková nehoráznost, která České televizi projde, nás mílovými kroky vzdaluje od normálního stavu, který je základním předpokladem pro navrácení slušnosti a občanského sebevědomí.

Česká televize, které je proslula svým neobjektivním zpravodajstvím a amatérismem, je opravdu problémem, který je třeba řešit. Je to právě ona, která svou stranickostí ovlivnila nejedny volby. Připomeňme, že skutečně odsouzené vrahy Česká televize oslavuje (viz například skupina Mašínů).

(Televize Nova v hlavních zprávách odvysílala solidní a objektivní vzpomínku na vojevůdce, snad i proto, že si ji nemusíme povinně platit.)

Nenechme Českou televizi rozvrátit zbytky české státnosti a nenechejme bez povšimnutí její nenápadnou, ale soustavnou destruktivní činnost. Její zpravodajství je bezcenné a v nejmenším nesplňuje své poslání veřejnoprávního média.

*

Jan Žižka – jmenovec slavného vojevůdce je přispěvatelem Nové Republiky

4.9 30 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
29 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
shoty
shoty
před 3 dny

Asi si musíte v ČR uvedomiť, že ČTV a ČRo sú riadené z ambasády a vláda, nech je zložená z kohokoľvek, nič s tým neurobí. Sme menej ako kolónie.A pozoruhodné je, že sme na tom horšie ako Poľsko, či Maďarsko. Evidentne sa s nami nepočíta. A pozerajúc na ksichty na politickej scéne v ČR i SR, niet nikoho, kto by to… Číst vice »

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 4 dny

Uz vice nez tricet let bojuji proti narodni hrdosti( i kdyz nevim proc,protoze nikde jinde to nedelaji)..To je jen jeden z pripadu

Jan REPT
Jan REPT
před 4 dny

Typická ideologie katolické církve*

mikkesh
mikkesh
před 4 dny

Také čekám, kdy odstraní našeho nejslavnějšího vojevůdce. Naši milí krajané si stříkali do brnění už když z dálky slyšeli chorály jeho vojska. Takovou potupu Helmut holt neodpouští. Začne to odstraňováním správně vyobrazeného Českého lva na soklu, stojícího na obou nohou, připraveného ke skoku. Dokonce jsem někde narazil na rádoby vlasteneckého výrobce… Číst vice »

oldo
oldo
před 4 dny

Proč by to neříkali, když tomu minimálně polovina národa po třiceti letech manipulace a lží věří a jsou té kampaně součástí.Za pár let tomu budou věřit všichni, to si pište.

Jarda
Jarda
před 4 dny

Já osobně sračky ČT nesleduji již několik let,ale vím jistě,že i za vedení Součka se nic nezměnilo, jsou to zejména ve zpravodajství prounijní,proglobalistické a profialovy prodejné kurvy schopny vyblít cokoliv.

spartak
spartak
před 4 dny

Že se komunisti vzdali v roce 1989 Čes.televize ukazuje na to ,že se do vedoucích funkcí dostali od roku 1985 progresivní demokraté ,kteří si ji zprivatizovali. Podobně byl vybrán muž bez mozku ,tedy blb ,který se stává příkladem jak jsou komunisté prodejní čili figurka na hradě.

oldo
oldo
před 4 dny
Odpověď uživateli  spartak

Tyhle antikomunistické kydy miluji. Komunisté byli, komunisté nebyli,jen samá propaganda.Že MEZI KOMUNISTY takoví lidé zčásti jistě byli, není žádný argument !!

Hokarc
Hokarc
před 4 dny

Je to, jak se říká ,,obrazovkou ke zdi a ztlumit zvuk”. Aneb, když ČT vysílá, měl by dole na obrazovce běžet titulek ,,Pozor, nepřítel vysílá” !!!

tomaskova
tomaskova
před 4 dny

Zda byl zločinec, to těžko říci, ale zcela jistě byl lapka a nájemný žoldák ( je zdokumentováno, že jej Václav 4 na poslední chvíli zachránil od šibenice). Vždyť z jeho života je zdokumentovaných posledních 5 let, kdy se připojil k husitům a stal se jejich vůdcem. No a mejstrým toho využil, tak jako vždycky, ale… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 4 dny
Odpověď uživateli  tomaskova

A nájemný žoldák – tedy profesionální voják České armády je také zdokumentovaný zločinec? A propos, Jistý T.G.Masaryk prohlásil –“Tábor je náš program”. Dle troubovité dívenky z ČT Peroutkové, asi z pomatení mysli. Na obranu té nešťastnice, té kdyby se do čtecího zařízení omylem dostalo – jsem kráva, tak to přečte.

Naposledy upraveno před 4 dny uživatelem mikkesh
oldo
oldo
před 4 dny
Odpověď uživateli  mikkesh

Tyhle naivní výkřiky o hloupých novinářích, politicích,vládách a podobně jsou škodlivé a lživé. NEJSOU to žádní hlupáci, jsou to zločinci, kteří lžou cíleně a plánovaně. Využívají naopak hlouposti, lenosti, ignorandství a naivity ostatních občanů. Jak je vidět na sledovanosti webů jako tento, je jich drtivá většina.

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 3 dny
Odpověď uživateli  oldo

Peroutková a spol. jsou nastrčené figurky v první linii. Na ně se má případný nesouhlas a hněv svést. Ti praví autoři podobných paskvilů jsou skryti. A ta kačena z ČT opravdu hloupá je. Ta udělá za pochvalu a prémie či kariérní růst cokoliv – i na sebe dobrovolně vezme onu nezáviděníhodnou roli “krávy”. Důkladně vymytý mozek a nedostatek skrupulí… Číst vice »

oldo
oldo
před 3 dny
Odpověď uživateli  Haskuv Duch

Lžete si do kapsy i když je to vlastně jedno.Důležitá je má poslední věta a to se nezmění, naopak se to bude zhoršovat. Ona by nás ta válka na našem území, možná jediná, mohla zachránit. Je to katastrofa.

mikkesh
mikkesh
před 3 dny
Odpověď uživateli  oldo

Nerozuměl jsem. Tedy ti co koukají na ČT, jsou pracovití, a nesledují tento web, jsou sice v menšině, ale chytří? Správní?
Opravdu si myslíte, že nějaká Peroutková je chytrá holka, která si od rána dělá svoji analýzu dějů, aby nás večer mohla obšťastnit tím, na co přišla?

oldo
oldo
před 3 dny
Odpověď uživateli  mikkesh

Tak jednoduše jsem to napsal….

mikkesh
mikkesh
před 2 dny
Odpověď uživateli  oldo

Dobře, přesto si myslím, že Haskuv Duch má v prvních třech větách pravdu. Víte proč si to myslím? Možná jste viděl, když se redaktor ČT přimotal Rajchlovi do cesty. Trapas. A vrchol toho blba? Na otázku, “tak mi prosím řekněte alespoň jednu (!) věc co vláda udělala dobrého pro občany České republiky?”… Číst vice »

Georg
Georg
před 4 dny
Odpověď uživateli  tomaskova

Je to vytrhování dějinných faktů ze souvislostí doby, historie. Jde také o to, jaká fakta to jsou, jsou písemně prokázaná ?Vytrhávání ze souvislostí a hodnocení doby “středověku” dnešními pohledy, je nejen nesmyslné, ale nehistorické. Je až směšné, posuzovat onu dobu prizmatem na př. “současných lidských práv”. Možná by jsme mohli diskutovat i o tom, jakého… Číst vice »

heriot
heriot
před 3 dny
Odpověď uživateli  tomaskova

Tak žoldák byl ve středověku každý voják. I křižáci byli žoldáci…
Netřeba podsouvat u Žižky negativní význam toho slova. I zdůrazňovat ho použitím pleonasmu “nájemní žoldák”. To je něco jako mokrá voda…
Stejně tak lapkou či potencionálním lapkou byl svým způsobem každý šlechtic. Přepadali se a kradli si běžně navzájem.

Naposledy upraveno před 15 hodinami uživatelem Václav Dvořák
Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 3 dny
Odpověď uživateli  tomaskova

Bože, nesledujte události 15. století optikou století 21., navíc notně cinknutého falešným humanismem, předstíranou demokracií a zaplavenou z ničeho nic učiněnými “zaručenými objevy” a výklady, jak si máme správně vykládat události z doby 500 let starými, při tehdejší neexistenci sdělovacích prostředků! Byl Žižka lapka? Kdo ze slavných hejtmanů i v královských službách jím někdy nebyl? Proč se tedy… Číst vice »

oldo
oldo
před 3 dny
Odpověď uživateli  Haskuv Duch

Žižkovi se přece musí nasadit psí hlava, dělá se to už třicet let a na tu paní to evidentně funguje.Vždyt víte…často opakovaná lež…častá krůpěj…..

SunTzu
SunTzu
před 4 dny

Osazenstvo ČT si je jisto svojí výjimečností, mají krytí touto korporátně fašistickou vládou, zkorumpovanou justiční mafii a nenažranci na hradě. Zpravodajství ignorovat,
stejně jako jejich taneční imbecilitu a vánoční zkurv..né pohádky.