Špinavosti České televize

Včera, v den výročí úmrtí jednoho z největších Čechů – Jana Žižky, ČT opět překvapila svou sprostotou a arogancí, a to když Jana Žižku nazvala zločincem. Bez váhání, hned v úvodu hlavních zpráv – prostomyslné stvoření jménem Peroutková uvedla, že Žižka byl geniální válečník, ale taky zločinec.

Dá se tedy říci, že podle Peroutkové a České televize vycházeli vlastenci za Národního obrození, stejně jako prezident T. G. Masaryk z idejí šířených a prosazovaných zločinci. ČT rozhodla, s odstupem 600 let, že jeden z mála národních hrdinů byl zločinec. Bude tedy odstraněna socha Jana Žižky na Vítkově? Dojde opět k přejmenovávání čtvrtí a ulic?

Každá taková nehoráznost, která České televizi projde, nás mílovými kroky vzdaluje od normálního stavu, který je základním předpokladem pro navrácení slušnosti a občanského sebevědomí.

Česká televize, které je proslula svým neobjektivním zpravodajstvím a amatérismem, je opravdu problémem, který je třeba řešit. Je to právě ona, která svou stranickostí ovlivnila nejedny volby. Připomeňme, že skutečně odsouzené vrahy Česká televize oslavuje (viz například skupina Mašínů).

(Televize Nova v hlavních zprávách odvysílala solidní a objektivní vzpomínku na vojevůdce, snad i proto, že si ji nemusíme povinně platit.)

Nenechme Českou televizi rozvrátit zbytky české státnosti a nenechejme bez povšimnutí její nenápadnou, ale soustavnou destruktivní činnost. Její zpravodajství je bezcenné a v nejmenším nesplňuje své poslání veřejnoprávního média.

*

Jan Žižka – jmenovec slavného vojevůdce je přispěvatelem Nové Republiky

4.9 30 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
29 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
keporkak
keporkak
před 2 dny

Jen hlupák komentuje historické události současným pohledem bez ohledu na okolnosti.Byla jiná doba.a jiné mravy. Duševní trpaslíci z ČT by tehdy nepřežili.

Naposledy upraveno před 13 hodinami uživatelem Václav Dvořák
Praded
Praded
před 3 dny

Ona ta šlechta byla také pěkná sebranka. Podle Ludvíka Belcredi, měl každý šlachtic lapkovskou družinu. Takže kradli jak se dalo a nová šlechta to dělá dál.

Naposledy upraveno před 13 hodinami uživatelem Václav Dvořák
idiotronic
idiotronic
před 3 dny

Žižku jsem nehledal, ale až tady zakážou husity, můžeme se jet podívat na
Hussitenstrasse třeba do Berlína, do Bernau bei Berlin, Chamu , Goerlitz
(Zhořelec) nebo Leipzig (Lipsko). Mám pocit, že to nebude úplně poprvé, že už tam v minulosti někdo rychle musel odtud zmizet…

Karel2002
Karel2002
před 3 dny

Autore, nezapomeňte, že i kdybyste poctivě odnesl televizi a rádio k popelnicím a pak šel odhlásit poplatky za tato média na poštu, stále máte doma minimálně telefon a Fiala nařídil, že kdo má doma telefon, je povinen přispívat Moravcovi, Wollnerovi a spol.na jejich životní úroveň a taky korespondentům z ukrajinské fronty, kteří informují o nepřetržitých Zelenskeho vítězstvích. Jinak ovšem,… Číst vice »

maxim
maxim
před 3 dny

Jan Žižka byl nefalšovaný levičák, byl s lidem, byl z lidu a bil blbce, proto se ho blbci snaží diskreditovat … Debilita uvedených blbců má původ ve výkladu degenerované historie degenerovanými historiky, kteří velebí intelektuální debilitu “pravicových” elitních darmožroutů a ponižují “levicovou” pospolitost a historickou pokrokovou úlohu obyčejných lidí … Příkladem degenerovaných historiků degenerované historie… Číst vice »

maxim
maxim
před 3 dny
Odpověď uživateli  maxim

Příklad hysteriků A.Solženicina a K.Kaplana, spisovatelů neskutečných sraček ukazuje jak jsme na tom v porovnání s ruskými lidmi … A. Solženicin byl odhalen jako lhář, ke konci života šel do sebe a uznal že byl blbý a navedený .. Ten náš magor K.Kaplan svými pamflety naplnil všechny knihovny, všude je překaplanováno a debilové ty antikomunistické sračky… Číst vice »

Naposledy upraveno před 13 hodinami uživatelem Václav Dvořák
Plebej
Plebej
před 3 dny
Odpověď uživateli  maxim

Žižkovou “levicovostí” bylo to, že s palcátem v ruce se postavil do čela odbojných vyznavačů učení Mistra Jana Husa. Chtěli společnost, která žije v souladu s autentickým křesťanstvím, a tím se – podobně jako sám J. Hus aj. – dostali do nesmiřitelného konfliktu nejen s dobovou řk církví, ale i panující mocí Svaté říše římské NN. A ti… Číst vice »