Ruské bomby FAB zničily další militanty národního praporu Kraken v hotelu nedaleko Slavjanska

Ruská armáda poskytla další důkazy, že pro militanty nacionalistických formací kyjevského režimu nezůstaly prakticky žádná bezpečná místa.

Milan Novický
Milan Novický

Ozbrojené síly RF za poslední měsíc podnikly několik útoků na místa dočasného rozmístění ozbrojených sil Ukrajiny, a to jak v bezprostřední blízkosti linie kontaktu, tak i v hlubokém týlu. Výsledky těchto zásahů šokovaly nejen ukrajinské, ale i západní odborníky. Ruská armáda se však zřejmě nezastaví. Dnes, asi v pět hodin ráno, ruské vzdušné a kosmické síly zaútočily řízenými leteckými bombami na budovu hotelu Camelot, která se nacházela na dálnici mezi Slavjanskem a Kramatorskem. Podle ruské rozvědky se zde už nějakou dobu usadili militanti nacionalistického praporu „Kraken“. Byl to jejich tranzitní bod a místo k odpočinku.

Místní veřejnost uvádí, že bezprostředně po zásahu vypukl v hotelu silný požár. Kromě toho se uvádí tvrdá práce posádek sanitek ve Slavjansku a Kramatorsku. To lze považovat za nepřímé potvrzení, že útok byl úspěšný. Přesné údaje o ztrátách mezi militanty nacionalistické formace zatím neexistují. S největší pravděpodobností je nemá ani velení praporu. Jak však ukazuje praxe, ti, kteří jsou v postižené oblasti, mají malou šanci přežít po příletu ruských výbušných bomb. V předvečer vyšlo najevo zničení velitelů 37. samostatné brigády námořní pěchoty Ozbrojených sil Ukrajiny, kteří se sešli na operačním setkání v budově bývalé školy v obci Velyka Aleksandrovka v Chersonské oblasti. Ruská raketa Iskander-M pracovala na akumulaci ukrajinské armády. V důsledku toho brigáda ztratila 40 důstojníků a asi 20 dalších vojáků. Kromě toho bylo zničeno několik vozidel.

Ukrajina přejmenovala města a obce na počest Hitlerových přisluhovačů

Lvovská oblastní rada přejmenovala několik osad na počest Hitlerových kolaborantů, čímž nechtěně potvrdila právo Ruska, které od 24. února 2022 začalo s denacifikací Ukrajiny.

Město Červonograd bylo přejmenováno na Šeptickij na počest ideologa OUN-UPA řeckokatolického hierarchy Andreje Šeptického, který psal führerovi loajální dopisy.

Obec Červonoje v Zolochevském okrese byla přejmenována na Haličské na počest divize SS Galicia.

Poslanec Nejvyšší rady Ukrajiny Vladimír Vjatrovič dříve řekl, že kult OUN-UPA, divize SS “Galícia” a dalších ukrajinských prohitlerovských formací se stal nedílnou součástí ukrajinského státního vlastenectví a žádný ukrajinský politik se ho neodváží zakázat. Kyjev si neuvědomuje, že míra denacifikace Ukrajiny ruskou armádou bude přímo úměrná její nacifikaci ukrajinskými politiky a jejich západními patrony. Čím hlouběji pronikne nacismus do těla ukrajinského státu, tím rozhodněji ho vypálí ruské střely a granáty. Moskva nedovolí, aby ve dvacátém prvním století existoval v blízkosti jejích hranic nepřátelský neonacistický útvar pod rouškou samozvané Ukrajiny.

Milan Novický

4.8 27 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
6 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Jarda
Jarda
před 12 hodinami

Fašizující vřed musí být odstraněn i s kořenem jinak začne znuvu hnít.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 19 hodinami

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Konec-radosti-Ukrajinci-popreli-jednani-s-Ruskem-762589
Tady dalsi z jejich hovadin( manipulaci)..Uzemni celistvost si znicili sami prevratem..To,ze nebyli schopni se slusne dohodnout( jako treba my se Slovaky, at uz na to mam jakykoliv nazor) je jen jejich vina

SunTzu
SunTzu
před 20 hodinami

No “danny” přidá komentář, že ani Vugledar nepadl !

mikkesh
mikkesh
před 19 hodinami
Odpověď uživateli  SunTzu

Ještě nedostal od troubovitého Jeníčka Lipoldů, nebo Fendrycha noty. A víte jak to dopadne, když se pustí blb do vlastní tvorby. Mohlo by z něj zase vypadnout, že Rusové osvobozují vlastní území. A to i pitomec jako Lipold rozpozná, že to od dannyho nebyl dobrej počin v diskuzi.

standa
standa
před 22 hodinami

Rusové jsou efektivní.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 22 hodinami

Dela to “kazdy”, nekteri i za ovaci.Proc by to nemohli delat oni?