Pravda na tento den ohledně love pro první soudružku politručku ženu madam

Včera jsem v téhle rubrice psal, že si můžeme vybrat, zda nám ve věci těch naprosto nestydatých sto litrů pro první politručku ženu soudružku madam, zkrátka agentovou Pávkovou, lže její zákonný agent Pávek nebo chlastač za státní – Jurečka. Nebo oba. A nechal jsem to na vás, abyste si vybrali.

To byl ovšem přímý pokyn pro jednoho z kosířů, aby projel státní, dodávám , že ZATÍM volně přístupnou databázi připomínek k jednotlivým návrhům zákonů, tak jak jsou na jednacím plánu vlády. S tím, že se hodlal přesvědčit, co kdo k návrhu úpravy platů státních činitelů, jehož součástí je i apanáž pro první politručku soudružku ženu madam Pávkovou.

A našel. Takže dnes už víme kdo nám drze lže do očí.

Tu databázi, týkající se připomínek k novele zákona o navýšení soudcovských a papalášských platů, jejichž součástí byla původně i remunerace pro nikým nevolenou Pávkovou naleznete

zde

Abyste nemuseli hledat, dám sem screenshoty se seznamem připomínek a to až do odpovědi Hradu:

Výstřižek10Výstřižek11Výstřižek12

No a z Hradu poslali tohle:

Výstřižek

Výstřižek1

Takže je jasno! Pávek mluvil „pravdu“ přesně tak, jak ho v rozvědčických kurzech učili, pokud bude chycen! Zatloukat, mlžit, klamat a zase zatloukat, mlžit, klamat!

Jurečka tudíž mluvil čirou pravdu, když tvrdil, že to byl Hrad kdo inicioval speciální kapitolku love pro první politručku, soudružku ženu madam Pávkovou. A Pávek si následně vymyslel báchorku, že to bylo tak, že žádal o převedení části peněz ze svého reprefondu na první politručku ženu soudružku madam! Protože TOHLE obsahoval ten původní návrh novelky, k níž Hrad, v osobě kancléře Vašiny NEMĚL námitky!

Tohle jasně sděluje vládní databáze pro připomínky k jednotlivým zákonům! Tohle a nic jiného!

Prý máme konečně prezidenta, za kterého se nemusíme stydět….. Má ty ne/svatá sprostoto!

Ten hradní exemplář uváděl v omyl celý národ z naprosto nízkých pohnutek! Kvůli sto litrům pro tu s níž se kdysi oženil. To je její jediná kvalifikace! Žádná jiná! A proto jí má každý z nás přispívat na její šatičky, botičky, kabelčičky, šminčičky….

Ne, tihle se prostě nestydí! Stud nebo morálka pro ně nejsou žádná kategorie! Oba převlékli okamžitě kabáty po převratu a ani okem nemrkli!

Tímto se omlouvám chlastači Jurečkovi. Máme prezidenta, za kterého se nemusíme stydět… Ale musíme! Od doby Klausova pera nebyl ten stud větší!

Tímto velmi děkuji tomu, kdo tohle na vládním webu objevil.

Co k tomu dodat? Pávka jsem nevolil. Naopak. Ale na druhou stranu – nic jsem si, pozitivního od něj nesliboval. Ale ani ve zlém snu by mne nenapadlo, že půjde o tak ostudně a trapně malicherného“numismatika“, který zapře „statečně a neohroženě“ nos mezi očima mne nenapadlo ani v tom nejhorším snu!

Petr Vlk

5 11 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
10 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Hokarc
Hokarc
před 3 hodinami

Boj proti národu
na vyšší level
povýšil na Hradě
Petr Plevel.

Praded
Praded
před 11 hodinami

Tak jste se pobavily, ale minimální mzda a minimální důchody se 100% zvedat nebudou. Na to nemá kdo navrhnou a prosadit zákony, protože vás nikdo nezastupuje. Výsluhy u všech možných flákačů a darmošlapů se ze zákona musí zvedat aby netrpěly. Ty si parazité prosadily sami.

Jarda
Jarda
před 11 hodinami

Svině bude vždy sviní a hajzl bude vždy hajzlem.Smutné je to že tohoto hajzla lidi -tupci zvolili dobrovolně.

spartak
spartak
před 12 hodinami

Již chápete ,proč byl vybrán voják komunista bez charakteru? Blb zůstane blbem i když se dostane na hradní stolici.To byl účel západní demokracie,zničit vše na co jsme byli hrdi a vystrčit blba do popředí ,protože byl komunista.

Karel2002
Karel2002
před 15 hodinami

Vypadá to, že paní Politruková má nastartováno být v národě stejně “populární” jako ve Francii svého času Marie Antoinetta.

Jarin G.
Jarin G.
před 14 hodinami
Odpověď uživateli  Karel2002

Má našlápnuto se dostat do čela pelotonu, který tvoří další oblíbené soudružky jako např.: “Pekarová, Holubová, Němcová, Richterová, Černochová, Drábová,Decroix,Černochová, Nerudová, Jourová, Langšádlová a další”.
Tuším, že se soudružka politručka chystá na samostatný únik!

Anonym
Anonym
před 6 hodinami
Odpověď uživateli  Jarin G.

Tedy je jich překvapivě hodně. Kdysi se říkalo, že v politice chybí ženy. Kdyby tam byly, vypadala by politika jinak.

Tak budu citovat: STAČILO!

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 15 hodinami

Proc jsme museli poslouchat,ze ” stat je nejhorsi hospodar” a podobne koniny?Protoze tihle ho maji za dojnou kravu..Kdyz si do rovnice pridate,ze stat uz diky nim nema skoro zadne statni podniky,ktere by mu vytvarely zisk, maji za dojnou kravu nas,protoze zadne jine penize do statu uz netecou

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 15 hodinami
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Treba kdybychom meli statni banky …to je vynosny podnik,jejich zisky jsou dokonce vynucovany zakony..a kdyby sly do statni kasy o co bychom asi vsichni meli mensi dane?

standa
standa
před 15 hodinami
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Jó, taková státní komerční banka by se hodila ! Japonci si tu svou nemohou vynychválit. Všechny finanční dluhy zůstávají doma a doma jsou postupně splaceny. Nic neplatí zahraničním bankám.