Národ, který zvolí ubožáky a gaunery do vedení státu, je prostě nevzdělaný a tupý!

Povzdech Petra Pokorného nad nízkou úrovní politického myšlení českých voličů

Avatar
Petr Pokorný

Nevymlouvejte se, že zločince, kteří likvidují naší zem, volil někdo imaginární. Že je Jourová nejodpornější v EU, nemůže někdo z Papuy Nové Guiney, či nějaký pralesní kmen. Jourovou dosadil Babiš, Babiše jste volili vy, Piráty jste volili vy, komunistu agenta Pávka 107 jste volili i s jeho politručkou 95 000Kč vy!

Vrbětice Babiš Joura Fiala, novičok BIS Koudelka – poskok CIA a jejich mopslík, Černochová, Pekarová, traktorista Jurečka…

Ta plejáda darmošlapů se nezvolila dokonce ani sama, byť obsadila masmédia a nikdo jiný tam nesmí, leda s urážkami plukovníka Foltýna!

Národ, která zvolí zločinnou vládu, je sám zločinný, nebo zaostalý

A vláda je pouze zrcadlem inteligence národa. A přestože jdeme ke dnu a jsme už nejzaostalejší v Evropě, Jourová je odstrašující případ, Fiala je jen onuce a služebníček Leyna v Evropě, a kam jsme se dostali? Jako bychom se vrátili do roku 1991, kdy komedie Slunce, seno” od Trošky s hláškou Růžičkové nás v roce 2024 dostalo do reality:

 “Všechno bude! Čeká nás budoucnost, vo který se nám ani nesnilo. To jasně vidim. Zemský ráj to bude na pohled. Budoucnost šťastná, tři auta tady budou stát, bazén s klimatizací a telefon si necháme zavýst až do maštale. A celej svět se bude divit co my Češi jsme zač! My už se neztratíme a kór teď ne, když stojíme jednou nohou v Evropě!”

Přísavka na našich penězích Jourová, která by si prací v soukromé sféře nevydělala ani na slanou vodu, jejíž život se skládá pouze z dojení našich daní, a nebyla schopná se ani pořádně pověsit na podprsence, jak dramaticky líčila, tak tahle chcíplotina má tu drzost se opřít do Elona Muska, jak je tupý a neschopný a vůbec nic nechápe?

Babiši, Jourová je vaše dílo a nesete za ten morální odpad zodpovědnost

I když je pravdou, že inteligentní národ si zvolí inteligentní vedení, nevzdělaný a tupý národ si zvolí bolševika agenta Pávka, který bojuje proti bolševikům s politručkou Pávkovou, která hlásala, jak máme milovat Lenina, Stalina  Brežněva a další plejádu mozkových gigantů v čele s Fialou, jejichž myšlenkový potenciál se hvězd dotýká…

Naše generace nakonec vytlačila odporná individua do pryč, střední a mladá je zase svojí inteligencí přijala zpět. A Češi, Moravané a Slezané se stali ubohým bankomatem Evropy a Ukrajiny. Jenomže to neplatí vláda ze svých platů, ale krade to daňovým poplatníkům.

A omezený národ mlčí.

*

Informace o autorovi Petr Pokorný,  Skrytá Pravda

3.7 22 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
30 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Pavel 1964
Pavel 1964
před 1 dnem

Nemyslím si, že by třeba Němci či Francouzi na tom byli lépe.

Hokarc
Hokarc
před 2 dny

To bychom snad ani my nebyli, kdybychom nevolili debily. Aneb jsme asi jediný národ na světě, který nepotřebuje nepřítele. Stačíme si sami. Bohužel.

tomaskova
tomaskova
před 2 dny

Drsné, ale pravdivé. Právě tak jako to, že Bureš je jen druhá strana jedné mince s Nutelou a všechny rádoby vlastenecké strany vůbec vlastenecké nejsou a pracují pro stejného zmetka Bureše, i když se tváří, že jsou proti němu, viz uřvaná Kateřina ze Stačilo. Opozice jako řemen a na tento marasmus naskakuje i Vidlák a říká tomu… Číst vice »

Naposledy upraveno před 2 dny uživatelem tomaskova