Národ, který zvolí ubožáky a gaunery do vedení státu, je prostě nevzdělaný a tupý!

Povzdech Petra Pokorného nad nízkou úrovní politického myšlení českých voličů

Avatar
Petr Pokorný

Nevymlouvejte se, že zločince, kteří likvidují naší zem, volil někdo imaginární. Že je Jourová nejodpornější v EU, nemůže někdo z Papuy Nové Guiney, či nějaký pralesní kmen. Jourovou dosadil Babiš, Babiše jste volili vy, Piráty jste volili vy, komunistu agenta Pávka 107 jste volili i s jeho politručkou 95 000Kč vy!

Vrbětice Babiš Joura Fiala, novičok BIS Koudelka – poskok CIA a jejich mopslík, Černochová, Pekarová, traktorista Jurečka…

Ta plejáda darmošlapů se nezvolila dokonce ani sama, byť obsadila masmédia a nikdo jiný tam nesmí, leda s urážkami plukovníka Foltýna!

Národ, která zvolí zločinnou vládu, je sám zločinný, nebo zaostalý

A vláda je pouze zrcadlem inteligence národa. A přestože jdeme ke dnu a jsme už nejzaostalejší v Evropě, Jourová je odstrašující případ, Fiala je jen onuce a služebníček Leyna v Evropě, a kam jsme se dostali? Jako bychom se vrátili do roku 1991, kdy komedie Slunce, seno” od Trošky s hláškou Růžičkové nás v roce 2024 dostalo do reality:

 “Všechno bude! Čeká nás budoucnost, vo který se nám ani nesnilo. To jasně vidim. Zemský ráj to bude na pohled. Budoucnost šťastná, tři auta tady budou stát, bazén s klimatizací a telefon si necháme zavýst až do maštale. A celej svět se bude divit co my Češi jsme zač! My už se neztratíme a kór teď ne, když stojíme jednou nohou v Evropě!”

Přísavka na našich penězích Jourová, která by si prací v soukromé sféře nevydělala ani na slanou vodu, jejíž život se skládá pouze z dojení našich daní, a nebyla schopná se ani pořádně pověsit na podprsence, jak dramaticky líčila, tak tahle chcíplotina má tu drzost se opřít do Elona Muska, jak je tupý a neschopný a vůbec nic nechápe?

Babiši, Jourová je vaše dílo a nesete za ten morální odpad zodpovědnost

I když je pravdou, že inteligentní národ si zvolí inteligentní vedení, nevzdělaný a tupý národ si zvolí bolševika agenta Pávka, který bojuje proti bolševikům s politručkou Pávkovou, která hlásala, jak máme milovat Lenina, Stalina  Brežněva a další plejádu mozkových gigantů v čele s Fialou, jejichž myšlenkový potenciál se hvězd dotýká…

Naše generace nakonec vytlačila odporná individua do pryč, střední a mladá je zase svojí inteligencí přijala zpět. A Češi, Moravané a Slezané se stali ubohým bankomatem Evropy a Ukrajiny. Jenomže to neplatí vláda ze svých platů, ale krade to daňovým poplatníkům.

A omezený národ mlčí.

*

Informace o autorovi Petr Pokorný,  Skrytá Pravda

3.7 22 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
30 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Plebej
Plebej
před 2 dny

Autor Pokorný si povzdechl nad těmi, kteří si jeho článek nikdy nepřečtou. A měli by! Nepřečtou ani na tomto webu NR a ani na tom, kde svůj článek zveřejnil “Skrytá pravda“, takže jeho pravda zůstane pro většinu (spolu)ovčanů skryta dál. A aby to tak zůstalo napořád, tak o to se přičinlivě postará smečka politických,… Číst vice »

idiotronic
idiotronic
před 2 dny

Normalizátorům stačilo, aby davy byly zticha. Kdo bude mluvit, o tom měli jasno. V tomto smyslu je dnešek pokračováním normalizace jinými prostředky.

Praded
Praded
před 2 dny

Neradi to slyšíme, ale příběhy s života Švejka, jsou dobrým popisem povahy většiny občanů Česka. Píši Česka, přes to, že toto pojmenování nesnáším, jako to Švejkování. Co se dá, tak och.at, a co se nedá, tak nechat vyhnít. Je to popisováno v celé naší historii. Snad všichni naši vládci do dnešních dní a jejich… Číst vice »

Praded
Praded
před 2 dny
Odpověď uživateli  Praded

Teď už schází jen nový název republiky a to ČUR.

skeptik
skeptik
před 2 dny

Bohužel je to tak. Nejlépe to dokazují výsledky voleb v Praze.

standa
standa
před 2 dny

Myslím si, že národ se nechal rozdělit a zastrašit, proto jeho chování je pasívní. Smůla je v tom, že schází dřívější pobesedování nad pivem v hospodě. Tam se probralo všechno a také se sehnalo vše potřebné, protože každý většinou něco věděl či uměl nebo měl či případně měl známé. To všechno bylo cíleně rozbito a teď na… Číst vice »

orinoko
orinoko
před 2 dny
Odpověď uživateli  standa

Na tom něco je, byť osobně to nemůžu potvrdit. Do hospod chodím. Ale cosi k tomu na a okraj: Policie udělala razii v DPP. A prus@ry, které navazuji na kauzu Dozimetr. Jeden dobytek vedle druhého. TOP, STAN, Piráti. Nic nového. O čem v hospodách zvaní Pražáci, že pořád dokola voli stejný ksindl?

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 dny
Odpověď uživateli  standa

Držíme partu štamgastů, MUDr., JUDr., Ing., traktorista….Mnohdy se pohádáme do krve ale na jednom se shodneme. Být to takhle někde v horkokrevnější zemi, tak už všichni dávno skončili u zdi. A to je oč tu běží. Nebezpečí pro vlády číhalo v hospodách. Kde vznikali i politické strany (NSDAP, komunisti, socdemáci, Strana mírného pokroku v mezích zákona…).

Praded
Praded
před 1 dnem
Odpověď uživateli  kutnohorsky

No a zdražily pivo a už tam chodí jen ti co na to mají a je po ptákách. Pamatuji jak za minulého režimu se jeden rok neurodilo brambor tak, že měl starosti i ÚV navrhly nějaké zdražení o halíře, jenže narazily na haviře /správně krátce/ a byl průser, vyhlásily stávkovou pohotovost a papaláši to raději vzdaly. Jo demokracie… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 dny

Asi je to s námi opravdu špatné, když podle naprosto ale opravdu naprosto spolehlivých průzkumů volili Fialu a jeho snečku hlavně vzdělání lidé, kteří by měli mít, podle mne, kromě vzdělání i trochu rozumu. Prostý lid má tolik existenčních starostí, že nemá čas přemýšlet nad tím, kdo jim je způsobuje. Hlavně bacha na… Číst vice »

kolokol
kolokol
před 2 dny
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Bacha na Karla Vlacha!

standa
standa
před 2 dny
Odpověď uživateli  kutnohorsky

50.léta tady zatahuje 5-tikolka.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 2 dny
Odpověď uživateli  standa

Už naplno běží pomlouvačná kampaň proti Konečné. Za chvíli ji obviní z popravy Horákové a že se jí tenkrát nezastala….

Ludvik
Ludvik
před 2 dny
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Není divu, už z registrace hnutí STAČILO! se jim zřejmě “zatočila hlava”….

Anonym
Anonym
před 1 dnem
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Padesátá léta tu nepochybně budou. Ale vy si dáváte bacha na ty nepravé. Padesátá léta přicházejí pod praporem Fialy a jeho kamarily. Prokristapána, vy se teď bojíte komunistů personifikovaných Konečnou? Tak to se raději bojte komoušů, kteří nám sedí na hradě, a kteří svižně překabátili. Jen tak na okraj, prozradíte mi, koho… Číst vice »

spartak
spartak
před 2 dny

Lidé v socialismu vybudovali robustní stát ,který neměl dluhy atd. Stačil rok 1989 a póvl ovládl vše i myšlení voličů a EU a USA to jistí. Není možnost změny ,tak se bude alespoň nadávat na bolševiky.

orinoko
orinoko
před 2 dny
Odpověď uživateli  spartak

Furt lepší na než na komunisty. To není totéž. Být komunista, a být u komunistů – to je sakra rozdíl. Z těch druhých se časem vyčlenila sorta, většinových prospecharu.

Ludvik
Ludvik
před 2 dny
Odpověď uživateli  orinoko

“Prospěcháři” časem ovládli i vedení strany, bezpečnost, armádu, apod. V roce 1989 “museli”… … a tak dnes jsme tam, kde jsme.

Praded
Praded
před 1 dnem
Odpověď uživateli  orinoko

Doporučuji dostudovat historii Bolševiků. Ty jim do toho Marx Leninizmu vrazily vidle a to jím do dnes nemůžou vyvolení odpustit.

Prodost
Prodost
před 3 dny

O korektnosti voleb pochybuji silně a mám k tomu i opakovaně pádné důkazy. Na druhou stranu však o vzdělanosti a mentální výbavě mnohých bohužel pochybovat nelze.

Anonym
Anonym
před 3 dny

Pane Petře Pokorný. Jste vy omezený a tupý?Jistě si to o sobě nemyslíte. Jakým právem takto oslovujete celý národ? A co máta druhá část, která volila někoho jiného dělat? Jít do zbraně a udělat revoluci? Pánbůh nedá každému stejně inteligence a schopnosti rozeznat zrůdu od nezrůdy. Podstatná čast lidstva jsou snadno manipulovatelní jedinci, kterým zřejmě… Číst vice »

Anonym
Anonym
před 3 dny
Odpověď uživateli  Anonym

odstavit, a nedaří -li se to, tak zabít. Většina lidí nemá ani sílu, ani schopnost se o politiku zajímat. Věří tomu, co slyší v televizi a čte v novinách. Ani na vteřinu si nepřipouští, že by to byly jen lži. Taky mě to pobuřuje a přivádí k zoufalství. Ale oni za to nemohou. Každý, jsme jinak stvořený.… Číst vice »

orinoko
orinoko
před 3 dny
Odpověď uživateli  Anonym

Napsané nikterak nezpochybňuje napsané. Češi jsou idioti. Půlka zcela, čtvrtina částečně , zbytek bez šance něco měnit. Už jen nejít volit ukazuje na mentální retardaci kakancu, kteří jinak hromadně chodí zobat monsanto do chrámů konzumu.
My si především musíme umět nalít čistého vína.

Naposledy upraveno před 3 dny uživatelem orinoko
Vlastimil
Vlastimil
před 2 dny
Odpověď uživateli  orinoko

Současná vláda úspěšně jede na vybičované iracionální protiruské nenávisti. Obávám se, že to bude stačit, pokud nedojde k zázraku.

Anonym
Anonym
před 2 dny
Odpověď uživateli  orinoko

Domnívám se, že katalogizace Čechů, kterou zde uvádíte se týká v podstatě celého lidského druhu. Nebo vidíte snad někde lepší situaci? Lidé se začnou bouřit teprve v okamžiku, kdy významné klesne ekonomická úroveň jejich životů. Protože jsme na cestě za takovým cílem, je určitá naděje, že dojde v budoucnu k nějaké malé reformě.

Prodost
Prodost
před 2 dny
Odpověď uživateli  Anonym

Periklovo Řecko, resp. Athény. Tam okolo roku 450 před n.l. vznikla tzv. “demokracie”. Dodnes se tak, nevím proč, nazývá. Copak má lid nějaké nástroje k tomu, aby mohl vládnout? Kontrolní, exekutivní? Leda kulový! Polovina obyvatel byla tehdy v Athénách z voleb vyřazena, protože to byli otroci. Ze zbylé poloviny pak další polovina, protože to… Číst vice »

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 3 dny

Jourova.Dnes mne zase dostala. Muskovi rekla ( nebo napsala), ze nerozpozna dobro a zlo..Uz jsme tedy na urovni materske skoly..
Nikdy mi nenapadlo,ze takhle bude reagovat dospely a jeste k tomu urednik na vysokem miste