Masakr křesťanů v Libanonu

Rada pro americko-islámské vztahy (CAIR): „Ani libanonští křesťané nejsou v bezpečí před narůstajícími válečnými zločiny izraelské vlády“.

Jana Kunšteková
Jana Kunšteková

To píše Fabio Giuseppe Carlo Carisio – na webu VT Foreign Policy. Můžete to brát jako konspirační teorii, která nemá s plány na vytvoření Velkého Izraele nic společného – nebo se zamyslet.

„Jako lidé a jako křesťané si nesmíme zvyknout na myšlenku, že je to všechno nevyhnutelné, a naše duše nesmí podlehnout pokušení lhostejnosti a fatalistické rezignace, skoro jako by si lidé nemohli pomoct a byli zapojeni do válečné spirály“.

Svatý Jan Pavel II. – Modlitba za mír – 2. února 1991

Na obr. je jeden z domů libanonských křesťanů z vesnice Aita zredukovaný na hromadu sutin po izraelských bombových útocích nařízených premiérem Netanjahuem.

Dne 15. října nový izraelský nálet na Libanon způsobil masakr ve vesnici s křesťanskou většinou na severu země. Mrtvých je nejméně 22. A napětí mezi Izraelem a OSN je stále vysoké.

Oficiální libanonská tisková agentura (NNA) uvedla, že izraelský útok se zaměřil na „bytový dům“ ve vesnici.

Rada pro americko-islámské vztahy (CAIR), největší muslimská organizace pro občanská práva a obhajobu, dnes odsoudila izraelský masakr nejméně 21 lidí v křesťanské vesnici na severu Libanonu.

Zástupce výkonného ředitele CAIR Edward Ahmed Mitchell v prohlášení uvedl:

„Dokonce ani libanonští křesťané nejsou v bezpečí před narůstajícími válečnými zločiny izraelské vlády. Odsuzujeme izraelský hrozný útok, stejně jako spoluúčast Bidenovy administrativy na něm, a vyjadřujeme soustrast všem Američanům, kteří přišli o členy své rodiny. Bohužel neočekáváme, že izraelský útok na libanonské křesťany změní americkou zahraniční politiku, protože tito křesťané jsou Arabové a bělošská nadřazenost vítězí nad náboženskou spřízněností.

Poznamenal, že dnes CAIR vyzvala prezidenta Bidena a viceprezidentku Harrisovou, aby sledovali video upalování lidí a dětí zaživa ve stanech po izraelském útoku na nádvoří nemocnice v Gaze, a podnikli kroky k vynucení příměří.

„Nikdy předtím jsem se necítil tak hořce a zarmouceně“, píše Fabio Giuseppe Carlo Carisiože jsem dva týdny předem oznámil (na Gospa News pouze v italštině) nevyhnutelný důsledek rozšíření genocidy ve Svaté zemi na křesťany, kterou provede nacista-sionista Benjamin Netanjahu, nikoli náhodou velký obdivovatel Hitlera…“

A pokračuje:

„Statisíce lidí prchají z jižního Libanonu po kobercovém bombardování izraelským letectvem, které způsobilo mnoho tisíc mrtvých mezi civilisty, včetně desítek žen a dětí, což vzbuzuje zděšení OSN a tvrdé odsouzení Ruska.

Křesťanští maronitští biskupové již brutální agresi odsoudili.

Jestliže na každého Izraelce uneseného nebo zabitého muslimy připadne 100, 1 000, 10 000 nevinných a bezbranných civilistů, pak už neexistuje reciprocita a poměr. Jedná se o represálie, které proměňují sionistický režim v nenormální nacisticko-sionistickou diktaturu, legitimizovanou západními vládami, které nyní postrádají jakoukoli autentickou křesťanskou víru.

To je důvod, proč po hrozné genocidě v Gaze, kterou spáchal Netanjahu, díky zbraním USA a dalších zemí NATO včetně Itálie, jsou nyní na řadě křesťané z Libanonu, kteří představují nejméně třetinu populace a jsou odhaduje se na přibližně 34 %, včetně většiny katolíků (44 %) a maronitů (32 %).

Na druhou stranu, vojáci z Tel Avivu se neštítili zasáhnout ortodoxní kostel svatého Porfyria v Gaze, zmasakrovat děti, ani provádět cílené ostřelování proti dvěma katolickým hostům kostela Svaté rodiny, kteří byli zabiti v předvečer narozenin papeže Františka poté, co papež poprvé ukázal prstem na masakry civilistů spáchané Izraelci.

Nyní je kdokoli, pokud není více či méně spoluviníkem, nucen poukázat na tyto zvrácené činy, které se zdají být předem promyšlené, jako je vylidňování pásma Gazy s výmluvou na islámské teroristy.

Navzdory tomu nepřišlo žádné slovo odsouzení od samozvaných katolíků, jako je italská premiérka Giorgia Meloni, předsedkyně Evropské komise Ursula Von der Leyen nebo americký prezident Joseph Biden, který místo toho v posledních týdnech slíbil další vojenskou pomoc Netanjahuovi v hodnotě 8,7 miliardy dolarů.

Je to jejich způsob, jak „odměnit vrahy a zločince“, řekl mluvčí íránského ministerstva zahraničí Nasser Kanani Chafi.

Další příklad těchto ‚šoa‘ proti křesťanům ve Svaté zemi pochází z opakovaného útlaku páchaného v Jeruzalémě ze strany sionistických exponentů a zvýšení daní církvím, o němž rozhodla Netanjahuova vláda.“

Tolik podstatná část článku italského novináře Fabio G. C. Carisia.

Bohužel pro mě šokující část českého čtenářstva stále podporuje Izrael, ať dělá cokoli, protože „bojuje proti islámským teroristům“ přece, a bojuje i za Prahu, že. Vraždění křesťanských „teroristů“ projde v Čechách i v Evropě také v pohodě, zdá se. Protože křižácké výpravy a inkvizice, ne snad, a holokaust a tak dále, až se dobereme stavu, kdy ve Svaté zemi zmizí poslední stopy křesťanství, které tam přežilo tisíciletou nadvládu muslimů. Někomu je to možná jedno, někdo to i uvítá, ale pokud se oficiálně tvrdí, že evropská kultura má křesťansko-židovské kořeny, tak ty křesťanské právě nenávratně mizí.

*

Jana Kunšteková

5 3 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
3 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Praded
Praded
před 12 hodinami

Samozřejmě všude jsou tunely bojovníků proti vyvoleným, kterým bylo darováno toto území od začátku do nekonečna.. Nejsou na to doklady, ale to v jejich případě je nepodstatné, protože mají i zcizenou i identitu. I pod Marahalem jsou tunely, tak pozor.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 12 hodinami

Proste barbari

orinoko
orinoko
před 14 hodinami

Křesťanský holocaust prováděný chazarskou náplavou v arabských končinách. Ale pozor, bulevna nic nehlásila. Kak eto vazmozna?

Naposledy upraveno před 14 hodinami uživatelem orinoko