Lenka Procházková v pořadu Aby bylo jasno

V sobotním pořadu Aby bylo jasno jsme s paní Janou Bobošíkovou hodnotily stav země i světa. I když to nebyl optimistický rozhovor, občas jsem se i zasmála.

Lenka Procházková
Lenka Procházková

V sobotním pořadu Aby bylo jasno jsme s paní Janou Bobošíkovou hodnotily stav země i světa. I když to nebyl optimistický rozhovor, občas jsem se i zasmála. Na konci jsem se ale dojala vlastními slovy, když jsem přirovnala současnou situaci našeho národa ke studni zanesené kalem. Málem mi ukápla slzička, což jasně ukazuje, že k profesionálnímu přístupu mám, na rozdíl od perfektní paní Jany, hoóódně daleko. Odkaz na video dám do komentáře.

3.4 5 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
3 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
jbskalensky
jbskalensky
před 6 hodinami

Dobrý rozhovor, děkuji za odvahu říkat veřejně i to, co se momentálně “nenosí”. Trochu se obávám, že tu studnu nebudou čistit už naše děti, ale asi až vnuci. Tedy pokud se nebude válčit, a dožijí se toho. Lze jen doufat, že se dokáží vymanit, vzbouřit proti debilizaci školství a “pucování mozku” elektronickými oblbovadly.… Číst vice »

Naposledy upraveno před 6 hodinami uživatelem jbskalensky
palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 9 hodinami

https://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/-Nerudova-byla-v-maskerne-ze-vsech-nejdele-To-rekl-a-jde-na-koberecek-763272
Ja se pobavila prave ted..Vzdyt si za to muze sama blbka..Kdyby nemela nevhodne komentare,nebude si ji nikdo dobirat