Evropa je prý moc bílá a je třeba to změnit versus absolutní migrantské peklo na německých školách, a je třeba to změnit

První nám cpou protekční frackovské neziskovky, o druhé prosí mizející němečtí učitelé. Ostrůvkem vzdorovitosti je opět opovrhovaná východní Evropa. Buďme na to hrdí, vážení.

Jana Marková
Jana Marková
Se zájmem, a posléze se stoupajícím znechucením jsem si přečetla zprávu vlivného think-tanku Evropská rada pro zahraniční vztahy (ECFR). Tahle neziskovka zcela nepřekvapivě a tematicky sídlící v Berlíně a má za úkol provádět výzkum evropské zahraniční a bezpečnostní politiky. A na základě takových výzkumů verbovat pomocí vlivných osobností pro své cíle další a další lidi, včetně veřejného mínění. A tím cílem není nic menšího, než Evropu normálně zlikvidovat. Ne jako kontinent, to se může podařit jiným, ale jako společenství evropských národů. Protože být proevropský podle nich neznamená být hrdý Evropan a dejme tomu hrdý Čech, ale naopak pošlapat cokoliv národního, etnického, historického. Být Evropan znamená chtít víc migrantů, víc muslimů a hlavně víc jakékoliv barvy pleti kromě bílé. Zkrátka takové rasové zákony naruby. Inu Němci…. Co by člověk chtěl. Ti se svým fanatismem neumí dělat malé chyby.

Tahle šílená neziskovka, které se ovšem na oficiálních místech dostává prostoru i poslechu, je rozladěna tím, jak málo nebílých europoslanců bylo aktuálně zvoleno, a jak málo se v jednotlivých zemích vlády zaměřili na potírání protiimigračního diskurzu. Ba dokonce ty odporné státy východního bloku na něm mnohdy postavily svou kampaň, a co je ještě odpornější, uspěly. Jejich obyvatelé zkrátka žádnou multikulturní směsku na svém území nechtějí, a to je sakra nepříjemné. Správný Evropan totiž vlastně Evropan vůbec není!

Další na co si think-tank stěžuje je to, že jsme my, východ, málo slavili 20. výročí vstupu do Unie. Asi jsme měli dělat průvody, mít rudá, či modrá mávátka, alegorické vozy na elektrický pohon a obrázky Marxe na každém kandelábru. Ten nás totiž neměl rád a opovrhoval námi, Východoevropany úplně stejně, jako tihle západní soudruzi nové doby. Nebo ono to vlastně nic moc nového není. Taky prý moc podporujeme Izrael, to je taky fuj, a ještě víc fuj je, že se u nás na volby do EU kašle, protože zvláště mladí by již měli být dostatečně indoktrinovaní, a jít ty správné, Evropu a je samotné likvidující, ideálně nebílé muslimské strany volit. Tady souhlas, na volby by se kašlat nemělo.

Střih. Z Německé všeobecné školy odchází zničená učitelka. Už to nedává. Na „její“ škole mělo 80 až 90 procent studentů migrační původ. Mnozí z islámských zemí, jako jsou Irák, Sýrie, Turecko, Alžírsko, Bosna, Čečensko, Afghánistán nebo Pákistán, ale také z Ruska a severní Afriky. Na rozdíl od mnohopohlavních německých chlapečků řešících barvu rtěnky chodí na bojová umění a často mají po kapsách boxery a nože. Zničenými učitelkami opovrhují, a roztomile na ně pokřikují. Cituji: „Ty stará děvko. Ošukám tě. Šlapko. Děvko. Kundo. Drž hubu. Nakazím tě AIDS“. Pak taky pokřikují tak nějak univerzálně jako Alláhu akbar , Heil Hitler nebo Hamás! Hamás! Radost pohledět.

Učitelka Birgit se tak asi zařadí nejdříve na jinou školu, a pak možná mezi těch 7000 učitelů, kteří už teď v Severním Porýní-Vestfálsku chybí. Ono totiž být obětí jednoho z 27 500 násilných trestných činů, které se jen loni na německých školách stalo, se jí úplně nechce.

My tu ještě takové problémy a multikulturně obohacené učitelky nemáme. Co tu ale máme, je vliv podobných neziskovek. Nezapomínejme na Rakušanem podepsaný migrační pakt! Jsme podle nich moc bílá východní Evropa, a jsme prý problém. Inu což. To přežijeme. Radši být teď problém, než nebýt vůbec, že. Učitelky v Německu by mohly vyprávět. Jsme východní Evropa, a buďme na to hrdí.

*

Jana Marková

4.8 9 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
8 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 9 dny

“Taky prý moc podporujeme Izrael, to je taky fuj” to je nejvýstižnější informace té evropské neziskovky – prostě Marx a islám kupředu levá… A Německo? Demonstrace muslimů pod bystou Marxe v německém Chemnitzu-palestinský aktivista: “Protiútok,koordinovaný společně, je absolutně nevyhnutelný“. “Když nás nechce bránit stát, pak se musíme bránit sami. Musíme se zorganizovat a vydat… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 9 dny
Odpověď uživateli  Pozorovatelka
Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 9 dny
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Velmi logicky neziskovce podpora Izraele vadí, ale může být klidná-alternativa to jistí, jede na protiizraelské antisemitské vlně a AEN tomu velí přesně ve stylu “Nejlepší opozice je naše opozice”… Tož hurá! islamizaci Evropy, tedy Marxovi-křesťanská/židokřesťanská a s ní i slovanská kultura musí být zlikvidována, protože bez toho ten marxismus nezvítězí… Aneb jak před léty… Číst vice »

standa
standa
před 9 dny

Smůla Česka je v tom, že se d o b r o v o l n ě nechá stáhnout ke dnu zavšivenou EU !

Praded
Praded
před 9 dny

Co si euroatlantické elity navařily, ať si i sežerou. My tady máme podobné zmetky už od 2S války. Všelijací Voskovcové, Formanové, Kratochvílové, Matuškové a podobní pravdoláskaři, se celý čas snažily nás přesvědčit, jak je za tom záchodě všechno super. Dokud záchod zvládal parazitovat, za cenu milionů umučených lidí, tak mohl kázat vodu… Číst vice »

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 10 dny

To je divne,ze je Evropa bila pri jejich klimatickych podminkach.A Afrika je moc cerna a Asie moc zluta?..Tyhle degeneraty nam byl cert dluzny

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 10 dny
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

A ze lepi vsude Marxe?Protoze je oblbuji.Zkuste jim sahnout na ” vyrobni prostredky”Vzdyt se je boji i zdanit

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 10 dny
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Je to v podstate podobne jako za Hitlera