Zelenskyj kaput!?

Ksenia Judajeva, Putinova globální finanční čarodějka, míří na přání globálních bankéřů a se svolením US administrativy převzít vysokou ředitelskou funkci ve Washingtonu. Sankce na ni ukončeny! Kyjev zuří! Delegace nejvyšších globalistů míří na oplátku za Putinem. Válka končí!?

Michael Svatoš
Michael Svatoš
Jsem zvědav, jak budou česká vládnoucí fialová politická smečka a její média reagovat na současný překotný vývoj událostí spojených s dramaticky klesající  západní podporou války na Ukrajině. Po sérii katastrofálních letních porážek kyjevské branné moci na Donbase, a po raketové likvidaci ukrajinské energetiky, začalo být hlavním globálním finančníkům úzko z množících se červených čísel v jejich účetních knihách. Západní ekonomika se pod tlakem společenstva BRICS a díky vysokým cenám energií a v důsledku sankcí hroutí, a finanční požadavky kyjevského režimu přitom den za dnem jen dramaticky rostou, aniž by desítky miliard pumpované tamní Soldatesce přinášely nějaký viditelný efekt v zadržování rostoucí síly vojsk moskevského Gosudara. Situace se pro globalisty stala neúnosnou, a tak začali rázně jednat. V dnešní analýze jejich poslední 3 šokující kroky rozebereme. 

(1) Krok první

Washington už v dubnu 2022 zařadil Putinovu druhou nejvyšší finanční čarodějku, globální bankéřku Ksenii Valentinovnu Judajevovou na zvláštní sankční seznam OFAC, aby se jí tak pomstil za výtečný způsob, jakým řídila společně s Nabiullinovou chod ruských financí a ekonomiky. Včera ovšem nejvyšší ústředí globalistů sdělilo dvě překvapivé informace. První – Putinova finanční čarodějka Ksenie Judajeva převezme k 1. listopadu funkci výkonné ředitelky MMF (Mezinároní měnový fond) se sídlem ve Washingtonu. Druhou – MMF obnovuje spolupráci s Ruskem, která byla v roce 2022 sankcemi přerušena, a vysoká delegace MMF bude ve dnech 16. září až 1. října vést rozhovory v Moskvě.

Vladimír Putin a jeho globální finanční čarodějka Ksenia Judajevová při jednání s G-20. Zdroj – Prezidentská kancelář Ruska

Administrativa USA si nad oběma událostmi diplomaticky umyla ruce a dala neoficiálními kanály oficiálně vědět, že MMF, ve kterém mají Američané hlavní slovo, není vázán žádnými US sankcemi, a tak nebude sankciována ani Judajeva, a může se volně pohybovat po USA, OFAC sankce-ne-sankce. Protože ve světě globalistů se nic neděje náhodně a bez příprav. Sankciovaná Judajevová už v září 2023 odstoupila z funkce 1. náměstkyně šéfky ruské centrální banky Elvíry Nabiullinové, a stala se jen její 1. poradkyní se stejnými kompetencemi. Tento krok se v kuloárech hodnotil, jako Putinův vstřícný krok globalistům vedoucí k budoucímu bezproblémovému zrušení amerických osobních sankcí vůči Judajevové. A pár týdnů po přejmenování funkce Judajevové už do Kyjeva dorazila neméně vlivná US miliardářka a globalistka Penny Pritzkerová, hlavní Bidenova zmocněnkyně pro Ukrajinu, a začala tam všechny důrazně upozorňovat, aby “začali rychle přemýšlet, jak budou svou válku financovat, až ji přestanou financovat USA“. A protože ani v Kyjevě nejsou všichni takoví absolutní ignoranti jako ve fialové Praze, tamní globalista Timofyj Mylovanov, člen prezidentské Rady obnovy Ukrajiny, včera vyhlásil: MMF rozhodl, že Putinova invaze skončila, a my se máme vrátit k normálním vztahům. Ačkoli Mylovanov použil pro svůj text zřetelný sarkasmus, je jasné, že přesně tímto směrem se plány globalistů nyní ubírají. Ostatně Mylovanov včera potvrdil, co si už v Bruselu štěbetají i všichni vrabci na každé střeše: Washingtonský MMF i bruselská ECB společně trvale vetují všechny pokusy zabavit ruských 300 miliard dolarů zmražených na západních účtech. Peníze jsou pro ně na prvním místě, morálka ani spravedlnost je nikdy nezajímá.

(2) Krok druhý a třetí rozeberu v zítřejší analýze, dnes bych to už nestihnul.

(4) Update k raketovému úderu na Poltavu ze 3. září

Poltavská média včera přiznala tyto zabité příslušníky ukrajinské armády při raketovém úderu na vojenské komunikační učiliště:

  • 1 podplukovník, asistent náčelníka vojenské vysoké školy
  • 1 podplukovník, psycholog, profesor vysoké vojenské školy
  • 1 major, hlavní inženýr technického oddělení
  • 1 seržant, instruktor čety pro výcvik komunikací
  • 1 poddůstojnice, vedoucí telefonního střediska
  • 1 poddůstojník, rádio-operátor polního komunikačního centra
  • 1 kadet výcvikové čety
  • 18 dalších vojáků různých hodností a funkcí, knihovník, radista, řidič, spojař, a z nich dvě další ženy – vojákyně.

Seznam s fotografiemi padlých ze 3. září najdete zde. Ze seznamu vyplývá, že nejméně polovina obětí byla vojáky, a že tedy Rusové jednoznačně zasáhli vojenský cíl.

*

Poslední pořady:  S Ivanem Kratochvílem na TV Bureš o “Šílených Ivanech”, pořad najdete zde.  U Petra Hájka na Protiproudu, pořad najdete zde.  Na TV Bureš s Josefem Skálou pořad najdete zde. Záznamy z Příčov na obou kanálech.

*

Michael Svatoš, MaP 2091

4.4 14 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
10 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
tomaskova
tomaskova
před 9 dny

Pan Svatoš v tom má dost hokej, když vychvaluje tu bláznivou tatarku jako zachránkyni ruské ekonomiky. Ta dělá vše pro to, aby Rusko zničila a strčila ho amíkům do chřtánu.

Praded
Praded
před 9 dny

Zelenský má ten jedinečný původ a tak nebude utracen. Svoje dělo zdělal. Je jich tam víc a ti obzvláště vypečení, se už zdekovaly. Tunel k poslednímu éru je připraven.

shakalaha
shakalaha
před 9 dny
Odpověď uživateli  Praded

🐷zelensky je zidko ✡️tak utece do usraele🇮🇱🤮🤮🤮

standa
standa
před 9 dny

To, že MFF přijede do Moskvy jednat, mluví za vše. Kolektivnímu Západu byly způsobeny škody nepřijatelného rozsahu a navíc je v běhu dedolarizace. Jednání cca 14 dnů je opravdu dlouhé a tím pádem velmi významné pro obě strany. Pro nás to nic neznamená, padáme stejně do propasti a ten pád se nezastaví jen tak… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 9 dny

Směřuje to k tomu, co jsem tu předpovídal a byl za to peskován. Vše směřuje ke kompromisním dohodám mezi velmocemi. My vám tohle a vy nám zase tohle. Něco za něco. Věřím, že tajná jednání už probíhají. Dovolím si tvrdit, že Rusové Ukrajinu až tak úplně neporazí, aby byla zachovaná důstojnost Západu a oni… Číst vice »

standa
standa
před 9 dny
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Na dohady máme 1/2 měsíce, bez něčeho hmatatelného pro Rusko to nepůjde. Relevance nějakých dohod se Záapdem je v kelu. Tady se hraje obrovská šachová hra s trumfy na každé straně. Myslím, že velmi bude záležet na ruských podmínkách a jejich vymahatelnosti, jinak to bude zase jen cár papíru, Rusko jim nevěří ani… Číst vice »

cablik
cablik
před 9 dny
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Tak to jo čím koza zastaví Rusko kecy sankcemi nemají na to ve všech směrech ale asi se nějak dohodnou. Důstojnost dávno ztratili rozpoutáním zástupné války a fašistickým štvaním proti Rusku.

Praded
Praded
před 9 dny
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Jo bude to Halič a Volyň, jako Okrajina, pod správou Polsky a ty si mají co s nimi vyřídit. Nenávist Poláků má jiný původ než banderovský. Polska tři krát zmizela z mapy, ale ne vikou Ruska, ale jejich herojema. Typický příklad byl Pilsiudský. V.V.P. se o tom kdysi trochu zmínil, jen se na to zapomnělo.

maxim
maxim
před 9 dny

Nooo …, že by se devastovaný Západ “vítězstvím” ve studené válce rozhodl příjmout obdobu “pomoci marshalova plánu” od Ruské federace a jejího BRICS ???
Uvidíme …, mezinárodní politika se většinou odehrává jako skryté a falešné hry ..

standa
standa
před 9 dny
Odpověď uživateli  maxim

Ty hry mají hodně vrstev ! Obě strany nejsou blbé, ale víme, že Anglosasové jsou podrazáci a jdou za kořistí. Rus to ví a oni vědí, že to ví. Velmi složité, nic jednoduchého.