Umělá inteligence je pro blbce

Jedině blbec, kterému přirozená inteligence chybí, potřebuje umělou inteligenci. Konec fejetonu! Přesněji už to totiž, milé děti, napsat nelze.

Ludvík Vaculík
Ludvík Vaculík

Ale protože to by bylo moc krátké, uvedu jako demonstraci lidského pokroku, který považuji za zbytečný a dokonce škodlivý, jeden příklad: neměli jsme nikdy ustupovat od koní. Zaprvé pohyb koní krajinou a jízda vozu koňmi taženého jsou malebné. Ten pohyb se přizpůsobuje zprohýbanému tvaru země a ne naopak. Koňský povoz nedokáže nárazem přerazit strom a rychlost pádícího koně je pořád ještě přirozená. Je to pro člověka poslední přirozená rychlost; vyšší už musíte vyrobit uměle, a následky pro zprohýbaný povrch země i svou duši dovoďte si sami.

Rychlejší člověk je jiný člověk stejně tak, jako je jiný člověk ten, kterého přešel zpěv. Co potřebujete stihnout, pokud nemusíte cestovat daleko od domova, protože se tam beztak nemáte jak dopravit? Čím se musíte zaobírat, pokud kromě starosti o holou obživu a zdraví rodiny nemáte žádné možnosti? Za dob koní mohl i duševní chudák prožít před očima obce svůj život užitečně, kupříkladu jako čeledín. Po pádu koní stal se chod světa pro nás, čeledíny, nesrozumitelným a dále nespravedlivým, ba kdoví zda není namířen přímo proti nám.

→ Pokračování článku na serveru Blogosvět

3.1 9 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
6 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
SunTzu
SunTzu
před 12 dny

Já bych to obrátil, UI / AI se nemůže měřit s přirozenou lidskou blbostí, a “Josefů Vyskočilů” ve fialové hnusné vládě je dostatek….

standa
standa
před 12 dny

No, je to pěkně napsáno. V knize Den obratu je popsáno kam povede UI pokud to všechno půjde dobře – z lidí budou kyborgové a normálni lidé budou na okraji – protože neodpovídají normě. V EU se to pomalu stává skutečností, protože jsou lidé, kteří si nechávají dávat čipy do těla – vrchol zhůvěřilosti… Číst vice »

Praded
Praded
před 12 dny

Pan Vaculík byl hrozně hodný člověk, až na to, že sem pomohl dostat ten zhovadilý parazitický banditizmus.

shakalaha
shakalaha
před 12 dny
Odpověď uživateli  Praded

jo a proto je veden ve slozkach stb jako “Mistr”

Praded
Praded
před 12 dny
Odpověď uživateli  shakalaha

Ve složkách stb byl veden ledaskdo a stačilo včas otočit vestu a stal se z něj budovatel kapitalistické demokracie.

shakalaha
shakalaha
před 12 dny
Odpověď uživateli  Praded

velmi spravne tak tam muzem najit treba klause drahose el presidente pavla
bartosku kocaba horacka sveraka”just to name a few”! jeee nemohu opomenout velkeho vasika lahvace ten tam ma zaznamu😄😄😄
a to prikazal soudruhovi ministrovi richardu Sachrovi
desetitisice slozek skartovat!