Tohle není studená válka! Jsme připraveni použít jadernou bombu! Z Moskvy dorazilo nové varování!

Notorickým ignorováním ruských “červených linií” se státy NATO dopouštějí fatální chyby. Zahrávají s jadernou velmocí, která je schopna vymazat z povrchu planety nejen USA, ale i všechny jejich lokaje, pohůnky a knechty, nás nevyjímaje. Dojde to válečným plánovačům a štváčům až pod hřibem jaderné expolze? Dojde to vůbec někdy nezodpovědným idiotům v současné české vládě?

Rusko je “plně připraveno” odpálit jadernou bombu v Arktidě “každou chvíli”, bylo dnes odhaleno, když Vladimir Putin obnovil cvičení, která nebyla viděna od studené války.

Ředitel starého sovětského testovacího místa, prvního v souostroví Nová Země (ostrov za polárním kruhem), trval na tom, že testovací zařízení jsou připravena a mohou být okamžitě použita, „pokud bude vydán rozkaz“.

Kontradmirál Andrej Sinicin řekl: „Testovací zařízení je připraveno obnovit komplexní testovací aktivity… Laboratoř a testovací zařízení jsou připraveny. Personál je připraven.“

Sinyitsyn řekl, že “agenti zahraniční rozvědky” toto místo monitorují, “což je pravděpodobně známkou obav z jaderných testů”, v rozhovoru pro státní ruskou Gazetu.

– Jsme vždy připraveni odrazit všechny druhy hrozeb, včetně průniku sabotážních a průzkumných skupin na ostrově – řekl.

Sinicin řekl, že „ústřední testovací místo Ruské federace“ bude použito k „provádění a poskytování experimentů s nejadernými výbušninami“.

Řekl, že testy jsou “v zájmu státní bezpečnosti”.

Ale pod tlakem na to, zda je místo připraveno „v případě potřeby pokračovat v jaderných zkouškách“, řekl: „Zkušební místo je připraveno obnovit testovací aktivity v plném rozsahu.

“Plně připraveni.“ Pokud Vladimir Putin vydá rozkaz, test může přijít.

Místo nebylo používáno pro jaderné zkoušky v říjnu 1990, poté nemocný SSSR vyloučil budoucí testy, které by provedlo Rusko.

Snímky získané v loňském roce Middlebury Institutem of International Studies ukázaly prudký nárůst výstavby na vzdáleném ostrově, uvedla tehdy RFE/RL.

Varování přišlo několik dní poté, co zákonodárce Andrej Kolesnik řekl, že Putin by měl schválit test jaderné bomby jako varování pro Západ.

– Musíme někde provést jaderný výbuch, na nějakém testovacím místě – požadoval Andrej Kolesnik, který zastupuje vládnoucí stranu Jednotné Rusko. „Jaderné testy jsou u nás v současnosti zakázané.”

… a my z Nové Republiky dodáváme: Když Gosudar rozhodne, jemu nakloněná Duma rychle schválí, zákaz jaderných testů skončí a Nová Země i Kolektivní Západ se otřesou.

ZDROJ

 

4.7 13 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
7 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
kolokol
kolokol
před 2 dny

Vari od našeho prahu,
vari pryč, ty lstivý vrahu…

mikkesh
mikkesh
před 2 dny

A za vše, jako vždy , může prodejná novinářská svoloč. Tam je zakopaný pes. Spousta lidí je informována (a před pár dny nám to tu předvedl studentík ze Seznamu danny) jak se vlastně po vyřčení varování, či překročení linií, nikdy nic nestalo. Nějak presstituti zapomněli napsat – ztráta Krymu po xkrátém varování, ztráta Donbasu… Číst vice »

SunTzu
SunTzu
před 2 dny

https://www.youtube.com/watch?v=ifEN4Dt1WXs

Hry končí, už se to blíží.

Karel2002
Karel2002
před 2 dny
Odpověď uživateli  SunTzu

Ano, vinou socialisty Starmera zanikne život na této planetě. Takhle skončí socialistický sen.

Karel2002
Karel2002
před 2 dny

Co na to řekne Západ + Fiala-Pávek? Řeknou, že Putin už zase vyhrožuje jadernými zbraněni, což znamená, že je skutečně novým Hitlerem a smrtelným nebezpečím pro celý svět. Proto se mu nesmí ustoupit. Náš milovaný prezident řekl o víkendu generálům NATO, že musí být vůči Rusku co nejtvrdší.

standa
standa
před 2 dny

Dne byla vypuštěna raketa “ANGARA” – vojenský náklad tvoří satelity.

Ludvik
Ludvik
před 2 dny

Полигон на Новой Земле готов начать ядерные испытания

Сегодня, 18:49

Первоисточник публикации: https://politikus.info/v-rossii/163540-poligon-na-novoy-zemle-gotov-nachat-yadernye-ispytaniya.html
Politikus.info