Tenká červená linie jaderné války se hroutí!? EU fanatici útočí na US realisty!

Nový naprosto šílený válečný komisař EU Andrius Kubillius kontra ostřílený admirál John Kirby z Bílého domu! Vyvolají snad bruselští bigotní vyznavači totální války s Ruskem konečnou nukleární apokalypsu veškerého evropského obyvatelstva? Pár slov před dnešním pořadem u Petra Hájka na Protiproudu!

Michael Svatoš
Michael Svatoš

Za pár dní odcestuje ukrajinský vůdce Zelenskyj do Ameriky na Valné shromáždění OSN a u té příležitosti se sejde s US prezidentem Bidenem. Tato schůzka bude klíčová pro udržení míru v Evropě.

Není totiž žádným tajemstvím, že jde o poslední pokus velké kliky médii zfanatizovaných evropských příznivců totální války s Ruskem, jak odvrátit blížící se nevyhnutelnou porážku Kyjeva zatažením aliance NATO do přímé války s Ruskem.

Klíčem k jejímu rozpoutání mají být dodávky raket dalekého doletu Zelenského Soldatesce, a povolení, aby s nimi okamžitě začala ostřelovat Rusko. Putin přitom jasně sdělil, že to znamená vyhlášení války Rusku, a odvetu.

Pokud tedy Biden Zelenskému za pár dní kývne, jsou USA dle Putinových slov v okamžitém válečném konfliktu s Ruskem, jakmile Zelenskyj rakety odpálí. Neboť, jak Rusové mnohokráte zdůraznili, nelze zjistit, zda US raketa odpálená Zelenským do Ruska nese, nebo nenese US jadernou hlavici, a hrozí nejhorší možný odvetný scénář.

Protože však existuje jistá naděje, že Biden bruselské fanatiky ani kyjevského komedianta nijak svým rozhodnutím nepotěší, a protože situace je vážná, dnes vše podrobně rozebereme na Protipoudu s Petrem Hájkem. Pořad najdete někdy večer zde. Budu se na Vás těšit. Odkazy na tvrzení v dnešním pořadu u Hájka, budou zveřejněny v zítřejší analýze.

3.7 6 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
10 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 dnem

Doufam,ze jsou mensi debilove nez si o nich myslim.Jinak nas zabijou

standa
standa
před 16 hodinami
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

V tomto případě se hraje na to, že Rusko neodpoví tvrdě. Obchody ze Západem přesto probíhají! Ruska se stala 2. nejvyšší v MFF ! MFF je na návštěvě v Rusku na cca 14dnů. Proč? Nevíme co se děje. Na válku musí být prachy a dedolarizace je za rohem. MFF chce místo u stolu v BRICS –… Číst vice »

danny
danny
před 1 dnem

Další červená linie? Teď to pan Putin myslí opravdu vážně, nebo je to zase jedna z jeho frází pronesená cestou na jednání o stavu lesů apod.? Že je Západ a NATO v přímé válce s Ruskem tvrdí v Rusku kdejaký politik, novinář, komentátor už min. dva roky a to denně ( i několikrát). Mele o tom kdejaká politická nula… Číst vice »

Naposledy upraveno před 1 dnem uživatelem danny
standa
standa
před 16 hodinami
Odpověď uživateli  danny

Nejaderná odpověď hypersonickými raketami je také tvrdou nezastavitelnou odpovědí, zvláště budou-li zasaženy citlivé objekty. Nemyslím, že Rusko je hloupé. Je spousta scénářů, které se projevi až se vytáhnou ze šuplíku. Myslíte, že to nemají promyšleno ?

danny
danny
před 16 hodinami
Odpověď uživateli  standa

Co dělala ruská armáda do dneška? Jak to, že je dva roky tam, odkud vyrazila? Jak to, že je nepřítel už více než měsíc na ruském území a postupuje? Jak to, že hoří ruské strategické sklady a ukrajinské nikoliv? Kde se právě nachází Černomořská flotila a proč Američani ovládají Černé moře? A to padlo… Číst vice »

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 15 hodinami
Odpověď uživateli  danny

Danny, tvoje kdysi trefné reakce, nutící k přemýšlení a určitému směru jiného pohledu na konflikt jsou vystřídány místy až hysterickými výkřiky.
Nevím, co tě k tomu vede, ale osobně je mi to jedno, je to tvoje právo.

Primak
Primak
před 14 hodinami
Odpověď uživateli  Haskuv Duch

Já se jen divim, že tam nevemou někoho takového, kdo by jim konečně řek, jak tu válku kočírovat…(a že už jich mraky odtamtud vykopli. O té Nataše generálce je pořád ticho?)

heriot
heriot
před 13 hodinami
Odpověď uživateli  Haskuv Duch

Já bych řekl, že to je standardní postup. Zprvu jakoby seriozními komentáři získat důvěru čtenářů a pak je manipulovat jinam.
Zde se to moc nedaří, proto ta určitá hysterie…

heriot
heriot
před 13 hodinami
Odpověď uživateli  danny

Dejte už s tím pokoj Danny, opakujete se a říkáte nesmysly. USA “opanovaly Černé moře ? Kolik tam tedy asi mají válečných lodí ? Sklady Ukrajiny nehoří ? Na to jste přišel jak, Hoří dnes a denně. Ano Rusko válčí s tvrdým a mimořádně bezohledným protivníkem, za kterým stojí s celou svou kapacitou min. 50 států… Číst vice »

heriot
heriot
před 14 hodinami
Odpověď uživateli  danny

Tak Putin neřekl, jiného, než, že použití raket dlouhého doletu znamená vstup NATO do války. Proč by to měla být fráze, přece konstatoval stav věcí. A že by volal vaše “Pomóóóc topím se!!!”, to už máte hodně bujnou fantazii… Číháte umanutě na jakýkoliv výrok Putina, abyste spustil svůj hodně omletý kolovrátek… Číst vice »