Posíláte peníze na záplavy “Člověka v tísni”, nebo skončí na indoktrinaci dětí?

Avatar
Petr Pokorný

Člověk v tísni tvrdí, že financování pomoci záplavám je tak křišťálově čisté, jako miliony na financování bytu od strýčka Vika bývalého měsíčního předsedy vlády Stanislava Grosse.

Po Evropských hodnotách je to nejmanipulovatelnější politická neziskovka, ač se tváří, jako by pomáhala lidem. Ne, jejím hlavním úkolem je skrytá indoktrinace dětí!

Obrázek není ilustrační, ani koláž: je to Strachota, (Člověk v tísni) který tímto způsobem indoktrinuje vaše (naše) děti. Pošlete prachy na zoufalé, my vám převychováme děti!

Víte, že za zrozením Pirátů byla indoktrinace studentů “Člověka v tísni”? Chcete důkazy? A odkohopak mají penízky, které se jim sypou, kdy se tváří, jak pro nás dělají dobro?

 Toto bylo za Jourové a Babiše:

MZV poskytlo organizaci Člověk v tísni v rámci dotační politiky nestátním neziskovým organizacím v roce 2018 částku 31,236.821 Kč, v roce 2019 částku 39,441.558 Kč a v roce 2020 částku 40.629.680,99 Kč.

Člověk v tísni

Člověk v tísni je naše největší “nezisková” organizace, která má roční rozpočet téměř 2 miliardy (letos nejspíš tuto částku dokonce přesáhne), a naprostá většina jejich finančních zdrojů pochází ze zahraničí. Jen v roce 2016 dostali půl miliardy z Bruselu. A za tyto finanční prostředky pak na našem území pořádají neuvěřitelné množství nejrůznějších kampaní, seminářů a projektů, jejichž cílem je téměř vždy propagace EU, islámu, multikulturalismu, pomoci Romům a šíření nenávisti vůči všem lidem, skupinám a zemím, kteří nechtějí vyznávat tyto EU hodnoty (lásku k EU), kterou nám za peníze z Bruselu vnucují.

Jeden svět na školách je jedním ze vzdělávacích programů organizace Člověk v tísni. Již od roku 2001 přispíváme k výchově zodpovědných mladých lidí, kteří se orientují v současném světě, otevřeně a kriticky přistupují k informacím, nejsou lhostejní, chtějí ovlivňovat a také skutečně ovlivňují dění kolem sebe. Naše výukové materiály reagují na situaci ve společnosti a aktuální výzvy u nás i ve světě. Klademe mimořádný důraz na praktickou využitelnost našich materiálů, a proto všechny vznikají ve spolupráci s učiteli. S materiály Jednoho světa na školách pracují učitelé a žáci na více než 3 600 základních a středních školách.”

Snímek obrazovky 12681 d6e0e

Snímek obrazovky 12682 b1c29

A nyní to nejdůležitější: výše je z roku 2017. Na tato zvěrstva Člověka v tísni jsme upozorňovali Jourovou a následně dopisem i já osobně premiéra Babiše. Následoval útok BIS Koudelky na náš web, Jourová vypracovala manuál, jak nás (weby) potrestat, že o těchto věcech píšeme, Babiš pak i z televize vyhrožoval, a pak následně při covidu začal spolupracovat s cenzorem Vrábelem Semantic Visions, který to nazval “narativ proti proruským webům” a ten zlatý Babiš se podílel na základu cenzury u nás. Můžete dohledat, dnes je zlatíčko. O Fialovi, Rakušanovi či plukovníku Foltýnovi psát netřeba, to by bylo nošení dříví do lesa.

Takže už chápete, proč Fiala a Babiš jedno jest? Přidejme zločiny covidismu, Vrbětice…

To Babiš a Schillerová financovali Evropské hodnoty, ze kterých se vyvalil Kolář a následně bývalý komunista agent Pávek, který se stal prezidentem. Můžete si data dohledat na mnoha místech.

Nechápete, že Babiš s Fialou se naoko rvou, ale ve skutečnosti na všem spolupracují? Ty neziskovky pracují jako za totality Pomocná stráž VB po názvem Elfové, trollové, udavači, šmíráci, a drží občany pod krkem svým utajením. Strachem.

A Evropské hodnoty a Člověk v tísni jsou ústředím, kde se to sbíhá!

Jeden ze stovek důkazů

Premiérem byl Babiš. Fiala nastoupil do funkce až v roce 2021.

PODOBY RUSKÉ PROPAGAND

JSNS.CZ
https://www.jsns.cz › nove › projekty › materialy

15. 4. 2020 — Sofistikované propagandistické a dezinformační aktivity, které zvlášť v posledních letech vyvíjí putinovské. Rusko, ohrožují celý svět.

160 stránek

Petr PokornýSkrytá Pravda

3.8 8 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
15 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Praded
Praded
před 3 dny

No jedno nejest, je rafinovanější….. a proto tvrdím, že když k vůli pánům, se začnou lidé z nenadání prát, nesvědčí to ani tulipánům a věřte, já mám lidi rád. Netahejte do diskuzí stále co tady bylo, bylo tady i nevolnictví a hladové pochody. Říkejte co tady musí být! Volte jen ty, co mají v programu: Zákon o všeobecném… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 3 dny

Nemohly by ty vybrané peníze na povodně raději poslat Zelenskemu, aby za ně mohl zase nakoupit zbraně? Moraváci si nějak poradí a beztak odmítají volit Fialu a spol. Jinak tady máme snad už milion Ukrajinců pobírajících sociální dávky, ale když je vyzvali, aby něco také dali na povodně, vybralo se zatím jen… Číst vice »

Praded
Praded
před 3 dny
Odpověď uživateli  Karel2002

Podle člena NERVu pana Roda, nejsme schopní se sami uživit a tak je prý obrovskou chybou, že nechceme migranty. Prý je málo i půdy a protože nejsme Rusko, musíme dovolit nadnárodním korporacím vybrakovat co tu ještě je. Dále jim udělit všelijaké výhody, daňové prázdniny a připravit perfektní infrastrukturu. Nevěříte, poslechněte si s ním pořad u Čestmíra… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 3 dny
Odpověď uživateli  Praded

Tak určitě ještě ten milion Ukrajinců snesené. A pak ještě milion muslimů. Výhody pro nadnárodní korporace se rozumí samo sebou.

Jan REPT
Jan REPT
před 3 dny

Člověk v plísni se angažovali při Ukrajinském mejdanu*

Karel2002
Karel2002
před 3 dny
Odpověď uživateli  Jan REPT

Šlo jim tehdy o demokracii a lidská práva. Také o rehabilitaci a dodatečné ocenění UPA a banderovců. Šimon Pávek je žákem Václava Havla.

Karel2002
Karel2002
před 3 dny
Odpověď uživateli  Karel2002

Pánek…ne Pávek. Mně už tihle lidé tak nějak splývají.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 3 dny

Clovek v plisni je pobocka CIA

kutnohorsky
kutnohorsky
před 3 dny

Nadevší pochybnost by byla v normálním světě neziskovka Človek v plísni brána jako fašistická extrémně extremistická organizace. Její podpora, a to nejen ideová ale i materiální různým barevným revolucím je veřejně známá. Vis Majdan, kam byly fašistickým bojůvkám dodávány neprůstřelné vesty, helmy a snad i zbraně. Z mnoha zemí byli její členové vypovězeni. Naší zemi dělají ostudu… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 3 dny
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Podle mne by neziskovky neměly od státu dostávat vůbec nic, žít jen z milodarů a jejich činnost by měla být zajišťována dobrovolníky bez nároku na odměnu. To by se ušetrilo ve státě pro potřebné! No jestliže Vize paní Veškrnové vydá za provozní náklady více než na dobročinnost, tak kam to pak máme… Číst vice »

Praded
Praded
před 3 dny
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Stačí přijmou emerický zákon FARA.

shakalaha
shakalaha
před 4 dny

jsem zvedav kdo posle co mi!? taky jsem po povodni v tisni! barak mi nechteli pojistit ze jsem v zaplavove zone takze NIC!!!!!!

maxim
maxim
před 4 dny

Je to na rodičích, aby nenechali ve škole prznit myšlení a světonázor svých dětí propagandisty a učiteli, a při schůzkách rodičů ve školách se proti tomu postavili ..
Jenže už mezi těmi rodiči jsou také dříve indoltrinovaní a už téměř nikdo z nich není normální…, jsou stejně blbí jako ti zmagoření učitelé a šmejdi z indoktrinačních neziskovek ..

shakalaha
shakalaha
před 4 dny
Odpověď uživateli  maxim

jak muzou rodice deti nenechat prznit sve deti ve skole jejich mysleni a svetonazor kdyz ho sami nemaji vulgo receno jsou jiz sami zprzneni😀😂😄😆😎🤮💩

spartak
spartak
před 4 dny

Neziskovky jsou stejné zlo jako dotace ,proto je zde život pro vyvolené. Politika ANO se mnoho neliší od ODS ,ale proč ne ,když vol.ič rozhoduje.