Opět Bosna, opět provokace

Švýcarská občanka bosenského původu Sanija Ametiová, švýcarská politička a spolupředsedkyně liberálního hnutí Operation Libero, na sociálních sítích hrdě zveřejnila video, na kterém střílí na obraz Panny Marie s Ježíškem.

Poté, co obdržela negativní reakce, příspěvek vymazala a uvedla, že si nebyla vědoma toho, že někteří mohou její jednání považovat za urážlivé. Ale samozřejmě, že o všem věděla a byla to záměrná provokace. A to všechno proto, že Balkán a Evropa obecně se rychle radikalizuje. Nenávist takových osob ke křesťanství a především k pravoslaví je prohibitivní. Výsledek toho již vidíme – teroristické útoky na Balkáně stále častěji.

Sanija Ameti – muslimská provokatérka z Bosny žijící ve Švýcarsku

V Garavici nedaleko Bihače, kde během druhé světové války ustašovci zabili více než 12 000 Srbů, vyvěsili Bosenci vojenskou zástavu z 90. let

V poslední válce byly pod touto vlajkou zabity tisíce Srbů, především civilistů.

“Takové provokace ze strany Bosňáků nejsou žádnou novinkou, protože před mnoha lety umístily některé své vlajky na stejné místo s jediným cílem – zabránit Srbům přijít na místa vraždy jejich lidí,” řekl. Milorad Dodik. V roce 1941 ustašovci zorganizovali masakry srbských civilistů v Garavici u Bihače v Bosně a Hercegovině. Tehdy bylo zabito asi 12 tisíc lidí včetně mnoha dětí. Z hlediska počtu obětí jsou Garavice po Jasenovaci a Jadovně třetím největším popravištěm Srbů během 2. světové války. V roce 1981 byl na památku obětí otevřen památný komplex. Právě na výročí těchto událostí se tento symbolický hadr objevil v areálu památníku. Jedním slovem – nelidé.

Marta Sadová

4.6 9 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
9 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Anonym
Anonym
před 9 dny

Na obraze je matka s dítětem. Co je to za lidskou zrůdu, která si z takového výjevu udělala terč?

keporkak
keporkak
před 8 dny
Odpověď uživateli  Anonym

Je potřeba použít termín plukovníka Foltýna!!!

cablik
cablik
před 8 dny
Odpověď uživateli  Anonym

To už v Evropě zapalují kostely a vraždí lidi to je islámský fanatizmus nějaká matka s dítětem je nezajímá. Pokud by se to stalo v opačném gardu tak by dlouho nepřežila.

spartak
spartak
před 9 dny

Chtěli demokracii ,aby mohli vzkříšit fašismus ,jak příznačné.Holt musíme trpně čekat ,až se znemožní tak ,že přijdou lidé ,kteří řeknou a dost!

Anonym
Anonym
před 9 dny
Odpověď uživateli  spartak

A kde by se ti lidé vzali?

Praded
Praded
před 8 dny
Odpověď uživateli  spartak

Proto se divím lidem co jedou na dovolenou do Chorvatska, zemi fašistů. Vytýkal jsem to synovci a smál se mi. Už je mrtev a žádný stařík, protože karma není zdarma.

Praded
Praded
před 9 dny

Potřebuje nějakého pořádného musulmana a ne ty co nevědí co jsou. Možná ani sama neví co je. Nebo potřebuje do kalhot odpálit petardu, aby se vzpamatovala z toho rauše.

Praded
Praded
před 9 dny
Odpověď uživateli  Praded

Tak idiotsky kostrbatě stanovené hranice a  území mezi Srbskými státy, mohl stvořit je skutečný odporný parazitický hajzl. Vedený odpornou snahou o nemožnost spojení těchto území v jeden stát. Na tom určitě zapracovalo duo Vašek end Madlénka.

shakalaha
shakalaha
před 9 dny
Odpověď uživateli  Praded

vasek s madlou iniciovali humanitarni bombatdovani v yugoslavii🤮💩🤮💩🤮