Nepřišel teď ten okamžik, kdy by měla vláda říct konečně ne nekonečné pomoci Ukrajině a nadřadit zájmy naší země nad cokoliv?

Změní povodně chování Fialovy vláy? Pomůže postiženým u nás nebo bude dál na příkaz ze zahranicí strkat peníze do banderovského režimu na Ukrajině a do války proti našim osvoboditelům?

Jana Marková
Jana Marková
Neustále posloucháme, jak nejsou peníze na nic kromě Ukrajiny a armády, proto se musí dělat balíčky, proto se musí zvyšovat daně, proto máme dražší léky a proto nebude na důchody, kterých se stejně málokdo dožije.

Taky ale neustále posloucháme to, jak moc jde téhle vládě o finanční stabilitu a budoucnost naší země a proto, že ta nepopulární ožebračovací opatření musí dělat, protože peníze v rozpočtu už zkrátka nejsou.

Takže se nám tu nabízí zásadní otázka. Pokud tedy nejsou peníze na nic kromě Ukrajiny a amerických zbrojařů, má na výběr tyhle varianty.

– Peníze na pomoc z Ukrajiny přesune na pomoc lidem zasaženým povodněmi.

– Najde peníze navíc. To ale znamená, že celou dobu lhali.

– Půjčí si od MMF.

– Neudělá nic a pokusí se to vymlčet.

Takže není na čase tu podporu co se týká UA prostě zastavit a požádat o zastoupení jiné evropské země? Nebo jsou opravdu takoví grandi, že se na vlastní lidi vykašlou a budou to valit předem daným směrem dál? Uvidíme. A taky myslete na krajské a senátní volby a na to, že nejsou zbytečné.

Jo a taky myslete na slova Černochové, podle které jsou všichni, kteří se nevyrovnali s naším víceméně totálním odzbrojením v rámci té pomoci Ukrajině blbečci. Takže tak.

*

Jana Marková, Litterate, redakčně upraveno

4.3 16 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
25 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 3 dny

Hujeri delaji jen to,cim potesi panicka…Ovcane CR jsou pro ne jen oslicek otres se

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 3 dny
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Jinak,co si pamatuju,tak treba v Jiznich Cechach,pomahala armada i odklizet bahno a vysusovat domy.V roce 1997 byla jeste vazne uzitecna

spartak
spartak
před 3 dny

Janička žije asi v jiném prostředí než já ,protože na internetu je dokumentováno jak Fiala prý předseda vlády bojuje za zájmy Německa a příslušníků SS. Shrnutí ,demokracie je jen muška zlatá a Fiala pavouk Křižák.

Georg
Georg
před 3 dny

Z komentářů v diskuzi jsem zaznamenal, “fialoví banderovci” (překládám, vládnoucí strany koalice Spolu), jsou zrádci národa. To sice pěkně zní a možná v prizmatu paragrafů by někteří ústavní právníci na ně něco našli. Dle mě je lepší říci, že tato “pěti demolice”, nevím jestli celému národu, ale myslím, že nám škodí. Ty škody… Číst vice »

Praded
Praded
před 3 dny

Co se plašíte, demokracie ohrožená není.

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 3 dny
Odpověď uživateli  Praded

U nás jsou už ohrožy i ty malé zbytky demokracie nazývané demoraturou. Cenzura, politické procesy, vyhazování z práce za názory či jen šíření vládě nepohodlných informací a faktů, totalitní šíření jedné jediné “pravdy”. Co jiného to je, než fašizmus (zatím soft, ale jak začnou prohrávat, přituhne).

Karel2002
Karel2002
před 3 dny
Odpověď uživateli  Václav Dvořák

Mnoho lidí v Praze a ve středních Čechách to vidí opačně. Volební billboardy hnutí ANO jsou počmárány a jsou tam vzkazy, že s ANO přijde do českých krajin zase bída. Videa na youtube jsou přerušovány reklamními spoty jakéhosi SPOLU (stále si nemohu zvyknout na to, že se ODS stydí za svou značku), kde se… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 3 dny

Tady jak vidno velmi chybí CO, Civilní obrana – ochrana, řízená MV. Jejím účelem bylo pomáhat občanům při živelných pohromách a  v případě válečného konfliktu. Obhospodařovala, zásoby léků, protichemických a protijaderných pomůcek, měla techniku na odstraňování způsobených škod. Dnes je nejdůležitějším posláním MV hlavně honění ruských špionů, kteří nám tu opravdu ale opravdu… Číst vice »

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 3 dny
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Jo, CO a žpr disponovaly těžkou vyprošťovací technikou od autojeřábů přes obojživelné vozy, těžké pásové vyprošťováky na tankových podvozcích, dozery, pontony až po sněhové frézy pro případ kalamit, sanitky a pojízdné ošetřovny na bázi OT-64 nebo vejtřasek. Kolik toho bylo po útvarech, darmo mluvit a nešlo jen o zmiňované ženijní prapory a speciální útvary CO. Kdysi se… Číst vice »

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 3 dny
Odpověď uživateli  Haskuv Duch

Ano, za odzborojení naší armády, za zničení Civilní Obrany, za podporu banderovského nacizmu patří za katr včetně Pávka a těch idiotů, co pořádají sbírky na zbraně pro banderovce a kteří v médiích podporují genocidní válku banderovského režimu v Kyjevě proti svým ruským spoluobčanům!

Naposledy upraveno před 3 dny uživatelem Václav Dvořák
kutnohorsky
kutnohorsky
před 3 dny
Odpověď uživateli  Václav Dvořák

Vedl jsem tu debatu o letectvu. Kam zmizelo 1.360 bojových letadel? A to v době kdy se kolem toho motal agent STB Muk zvaný Kocáb. A teď se budou kupovat dráha letadla z Ameriky!? Zatím nás hlídá 14 (!) půjčených letadel. Nedej bože aby je někdo sestřelil! A to s nima ještě riskujeme, když je pošleme hlídat… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 3 dny
Odpověď uživateli  Václav Dvořák

Ale už ani Tusk nemá rád banderovce. 🙂 To už je na pováženou.

standa
standa
před 3 dny

Přes 60mld Ukrajině a vlastním kulový ? Okažik už tady je, ale existuje velký strach lidí z odporu proti vládě. Bohužel, myslím si, ževětšina čeka snad na spasitele, který si vzal dlouhou dovolenou.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 3 dny
Odpověď uživateli  standa

Stando, 60 !miliard? A co státní peníze, které tam protečou přes neziskovky, co dají mimo jednotlivá ministerstva, co lékařská péče Ukrajincům u nás, podpora v nezaměstnanosti, různé příplatky na živobytí…60 miliard?
.

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 3 dny

Povodně přišly vládě jak na zavolanou: 1) Postiženým pomůžeme, ale hlavně 2) termín voleb se měnit nebude. Moravskoslezský kraj, údajná bašta ANO i SPD, pod vodou a bude mít jiné starosti, než jít k volbám, Praha a Střední Čechy, bašta koalice, v pohodě, proto šance na úspěch koalice výborné. Jak mazané! Odložte volby, zní ze… Číst vice »

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 3 dny
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Vláda drze parazituje na práci záchranného systému. Vykulenec nesleze z obrazovky a pořád mele, jak vše odpovědně zvládá. Lhaní a drzos Nuteliéra, Dozimetra, Brněnských šňupařů nezná mezí. Doufám, že jim to lidi neshltnou a že jim to nehodí.

Sat
Sat
před 3 dny

Fialoví banderovci by měli vrátit všechny z daní nakradené miliardy na zbraně pro ukravinu. Klavírista jim je určitě rád pošle zpátky. A vše ať jde na pomoc postiženým povodní. A rovněž obcím na opatření. Kdo volí fialovy banderovce je zrádce národa!

standa
standa
před 3 dny
Odpověď uživateli  Sat

Škoda, že to nejde, opak se stane pravdou. Opět nás okradou.

mikkesh
mikkesh
před 3 dny

Spíše by měl přijít ten okamžik kdy konečně řekneme ne, té tlupě nýmandů, co si z neznámých důvodů říká vláda.

Hokarc
Hokarc
před 3 dny

Nad národem se stmívá a premiér si zpívá: Mám v UA kámoše, už je to řada let vždycky rád slyším, Bandera dialekt a když tam jedu čundrem, dám o sobě vědět. Řekne mi, zbraně, ty mi tutam dej a na tuten gauč, tam si nesedej a koukej zas, pro další běžet. Víte, odmítat, to se nevyplácí… Číst vice »