Nepřišel teď ten okamžik, kdy by měla vláda říct konečně ne nekonečné pomoci Ukrajině a nadřadit zájmy naší země nad cokoliv?

Změní povodně chování Fialovy vláy? Pomůže postiženým u nás nebo bude dál na příkaz ze zahranicí strkat peníze do banderovského režimu na Ukrajině a do války proti našim osvoboditelům?

Jana Marková
Jana Marková
Neustále posloucháme, jak nejsou peníze na nic kromě Ukrajiny a armády, proto se musí dělat balíčky, proto se musí zvyšovat daně, proto máme dražší léky a proto nebude na důchody, kterých se stejně málokdo dožije.

Taky ale neustále posloucháme to, jak moc jde téhle vládě o finanční stabilitu a budoucnost naší země a proto, že ta nepopulární ožebračovací opatření musí dělat, protože peníze v rozpočtu už zkrátka nejsou.

Takže se nám tu nabízí zásadní otázka. Pokud tedy nejsou peníze na nic kromě Ukrajiny a amerických zbrojařů, má na výběr tyhle varianty.

– Peníze na pomoc z Ukrajiny přesune na pomoc lidem zasaženým povodněmi.

– Najde peníze navíc. To ale znamená, že celou dobu lhali.

– Půjčí si od MMF.

– Neudělá nic a pokusí se to vymlčet.

Takže není na čase tu podporu co se týká UA prostě zastavit a požádat o zastoupení jiné evropské země? Nebo jsou opravdu takoví grandi, že se na vlastní lidi vykašlou a budou to valit předem daným směrem dál? Uvidíme. A taky myslete na krajské a senátní volby a na to, že nejsou zbytečné.

Jo a taky myslete na slova Černochové, podle které jsou všichni, kteří se nevyrovnali s naším víceméně totálním odzbrojením v rámci té pomoci Ukrajině blbečci. Takže tak.

*

Jana Marková, Litterate, redakčně upraveno

4.3 16 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
25 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 3 dny

Tajtrlíci z Prahy přijeli do Ostravy a hejtman Bělica (ANO) jim to nandal: “Dělat si selfíčka v gumácích a pláštěnce, to nebyla naše práce” a “Z teplíčka pražské kanceláře se to dobře kritizuje” Fiala, Rakušan, Hladík očividně rozladěni, oni totiž přijeli řešit problém – přeloženo sbírat volební hlasy, čas od cca 1:30 https://cnn.iprima.cz/hejtman-belica-nechapu-ministra-zivotniho-prostredi-na-nikoho-jsem-neutocil-reagoval-hladik-447990?fbclid=IwY2xjawFWvERleHRuA2FlbQIxMAABHRwooo7SG2LTJXrGAB7BPBVM1099YVlmt9_zmngEKBgEUs7op5HIjv8U5Q_aem_yA-cz7ef6TFA-VYjRN5aYw A ještě i Šlachta (byť… Číst vice »

Naposledy upraveno před 3 dny uživatelem Pozorovatelka
kutnohorsky
kutnohorsky
před 3 dny

Vláda, resp. předseda České(!!!) vlády Fiala vydal jasné prohlášení, že jejich prioritou je Ukrajina!!! Miliony lidí to slyšelo! A tento program naplňuje bezezbytku! Jestli tohle není vlastizrada jak vyšitá v přímém přenosu, tak už nevím. K čemu nám je takováto vláda? Na h…o! A není pro ně ani polehčující okolností, že je to spolek… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 3 dny

Pomoc skončí teprve ve chvíli, kdy na Ukrajině bude svržena proamerická vláda. Což nemusí být nikdy. Takže ještě vnoučata našich vnoučat budou pracovat kvůli tomu, aby vláda mohla za jejich vydělané peníze nakoupit zbraně a poslat je na Ukrajinu.

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 3 dny
Odpověď uživateli  Karel2002

… a už vlastně ani nebude vědět proč. Bude to takových moderních 500 volů a 500 hřiven stříbra…