Nepoučitelné Německo si hodlá dovézt dalších 250 000 migrantů

Nad dnešním Německem zůstává rozum stát. O jednom dalším nepochopitelném kroku německé vlády píše Jana Marková na webu Litterate.

Jana Marková
Jana Marková
Tentokrát z Keni, a tentokrát prý řízeně a jen ty, které pro svůj pracovní trh potřebuje. A říká jim pracovníci.

Má to ovšem několik ale. Tím prvním, které mě napadá je to, jak moc morální to je, když vycucnete africké zemi inteligenci, kvalifikované pracovníky a například zdravotnický personál, jehož vzdělání si zaplatila. To prostě nedává vůbec žádný smysl a věta, že se Keňa potýká s rostoucími problémy při zajišťování práce a dostatečného příjmu pro své mladé odborníky a proto se jich hodlá zbavit, mi přijde jako totální výsměch všem těm, kteří tam zůstanou, a budou se zcela logicky místo Německa s nedostatkem této kvalifikované síli potýkat. Přijde mi to podobné, jako když Německo přetahuje lékaře nám potom, co jim my zainvestujeme jako společnost vzdělání a pak je tam radostně posíláme. A my nemáme zubaře a v nemocnici nás léčí doktoři z Ugandy nebo Ukrajiny. Co to sakra je? To se jako z Keni má zase stát národ pastevců koz?

Tím druhým je to, že dalších čtvrt milionů byť papírově legálních migrantů z Afriky je prostě nářez. Věřme teď tomu, že to skutečně budou všichni ti IT inženýři, i když podle té dohody mohou z Keni vstoupit do Německa a pracovat v něm, i když nemají formální kvalifikaci. Tak snad na tom ty zdravotní sestry budou lépe, a nějakou tu kvalifikaci ověřenou mít budou. Německo totiž zdravotní sestry potřebuje, zatímco Keňa asi ne. Tam jim stačí zřejmě Lékaři bez hranic. Nicméně i ty zdravotní sestry, IT a atomoví inženýři si zcela nepochybně sebou vezmou svoji, keňskou kulturu. A možná časem i svoje keňské rodiny a zvyky. A jak takový import vypadá, nám snad aktuálně Německo ukazuje dostatečně. Nebo to ještě dostatečné není, a fakt hodlají „jet“ zase do posledního Němce? Co si od toho sakra slibují?

No a tím třetím je to, že celá dohoda má čistě teoreticky pomoci vracet zpět do Keni migranty nelegální. I pokud bychom připustili, že se to povede, o čemž pochybuju, tak se znovu ptám. Německo tedy kromě toho, že jim odsaje valnou část inteligence jim vrátí koho? Jenom Keňany? Kolik jich v evidenci mají? A jenom ty bez budoucnosti a s intelektem takovým, že se nehodí ani na německé výrobní linky? (I když ty si vlastně Němci příkladně ruší svým fanatickým Green Dealem, díky kterému třeba z automobilek zbyde torzo, takže tady asi cajk.)

Německo zkrátka zase jede plnu parou do zdi, a nehodlá zbrzdit. Jediné, co můžeme tak dělat my, je se od něho co nejvíc odstřihnout. Ekonomicky, energeticky a hlavně migračně. Oni to nedají. Protože oni to nikdy nedají, a vždycky po nich zbyde zničená a spálená celá Evropa. Musíme budovat svoji soběstačnost a nezávislost tak, jak jen to jde. Klidně za cenu různých unijních sankcí, výhrůžek a já nevím čeho všeho. Protože pokud na ten jejich člun naskočíme, tak se s nima taky neodvratně potopíme, a nějaké sankce budou proti tomu čajíček.

A pokud nás nezlikvidují Zeleným údělem, který by se nám díky naší energetické nezávislosti, (pokud ji ovšem tato vláda taky nezruší), mohlo podařit přežít, tak nás zlikvidují právě případnou nucenou migrací. Oni neumí dělat malé chyby. Takže za mne první, co by měla příští vláda udělat, a já opravdu doufám, že v ní nebude mít tahle smečka už relevantní místo, je vypovědět ten Rakušanův migrační pakt. Protože to je problém nevratný a fatální. Pro nás, pro naše děti, pro všechny, komu na téhle zemi záleží.

*

Jana Marková, Litterate, na snímku je keňký prezident William Ruta po podpisu té úžasné smlouvy s německou spolkovou ministryní vnitra Nancy Faeserovou. Blahopřejeme.

Poznámka Nové republiky:

Podle německých zdrojů je ve Spolkové republicecca 15 000 Keňanů, z toho 818 má být deportováno zpět, ale pro 738 z nich byla deportace dočasně pozastavena, což znamená, že jsou v Německu tolerováni. Spolu s Uzbeky tvoří Keňané pouze 0,45 procenta migrantů v Německu, kteří jsou povinni zemi opustit.

Keňský pan prezidetn tvrdil, že Kaňa má mnoho mladých odborníků. Kancléř Scholz po podpisu pravil, že dohoda vytváří perspektivu pro mladé Keňany, kteří by mohli například absolvovat školení v Německu. Keňa má „neuvěřitelný počet IT odborníků,“ dodal znalecky Scholz. Německé webu tvrdí, že půjde většinou o lidi, schopné pracovat v pohostinství a pečovatelsví.

Německo má podobné dohody s Indií, Gruzií a Marokem a federální vláda se také dohodla na užší spolupráci při řízení migrace s Kolumbií. Podobnou dohodu plánuje spolková vláda také s Uzbekistánem. Ta by měla být uzavřena v neděli a v pondělí, kdy Scholz navštíví Samarkand v Uzbekistánu.

Zdroj.

 

4 4 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
5 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Primak
Primak
před 1 dnem

Co je na tom divného? V USA to taky dělaj, kolik už jich nabrali, hromadně je rozvážejí (i letadlem) do svých států. A budou mit za úkol rozmnožit řady v US Army, když do těch jejich náborových stánků (v každém větším obchodním domě) celý den ani noha nepáchne…

Karel2002
Karel2002
před 2 dny

Němci chtějí vytvořit novou rasu míšenců. To znamená, že se od Hitlerových dob hodně změnili. K lepšímu samozřejmě. Oni nenávidí jenom rusáky, ale ostatní národnosti a rasy mají rádi. Když ve fotbale nastupuje na hřiště současná německá reprezentace, je tam třeba jedenáct černochů. Němci se napravili.

vaclav
vaclav
před 2 dny
Odpověď uživateli  Karel2002

A vůl zůstane volem i kdyby se Karlem nazýval.

Hokarc
Hokarc
před 2 dny

S takovým státem, nelze mít, volnou hranici !

mikkesh
mikkesh
před 2 dny

A to jsem si myslel, že ten skrček z Německa nemá smysl pro humor. Ale šáhnout do Keni pro “IT specialisty, kteří nemají žádnou kvalifikaci” … ten se mu povedlo.

Naposledy upraveno před 2 dny uživatelem Václav Dvořák