Jednodušší rituální porážky a speciální rituální porážková místa chce ministr zemědělství za KDU-ČSL Výborný

Jana Marková
Jana Marková
A já se sakra ptám. Proč jako my tady řešíme nějaká rituální porážková místa?

Mohu se prosím pana křesťansko-demokratického ministra, kterého volí ze zvyku a soucitu už jen pár do kostela chodících babiček zeptat, jaké rituální porážky zvířat jsou součástí křesťanských tradic praktikovaných v České republice, že potřebují mít zákonnou ochranu před současnou ochranou práv zvířat proti utrpení způsobovaného jim lidmi? A na jaké voliče tím prosím cílí?

Lidovci se propadají čím dál tím víc, a jako nakažené klíště se fakt už chytají všeho. Přisáli se na pětisměčku, a teď se hodlají lísat na halal konzumenty? To jich je tady tolik? Já myslela, že jsou to jednotky muslimů, pokud tu vůbec nějací jsou. Nebo už to jednotky nejsou, že jim musíme speciálně upravovat naše právo? A kdy začneme podle nich upravovat další věci?

Takhle to totiž přesně začíná. Nikdo tu není. Někdo tu je, ale je to marginální. Je to marginální, ale buďme vstřícní, a umožněme jim prosazování jejich zvyků. Už to marginální není, musíme jim umožnit prosazování jejich zvyků. Už je jich příliš mnoho, abychom mohli omezit prosazování jejich zvyků, už musíme upozadit naše zvyky. Musíme zrušit Vánoce a nahradit je Slavnostmi zimy. Jako v Německu. Nebezpečí nehrozí, je jich tu příliš málo…. Dál pokračujte dle návodu výše.

Jestli chceme chránit zvířata, dělejme to tak, aby to bylo dobré pro zvířata. Jestli chceme chránit a protěžovat jiné kultury, dělejme to tak, jako lidovci. Ostatně ti by už od počátku prodali i svoji babičku, to se všeobecně ví. Takže jestli chcete vědět, koho definitivně poslat do politické bezvýznamnosti, tak tady je odpověď. Myslím, že by souhlasila i ta zvířata, která chce rituálně „chránit“.

*

Jana Marková, ZDROJ

4.3 6 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
3 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 9 dny

To už si chystají pro svoje nové voliče taková „křesťanská” strana to samé pyjáti zírání a znásilnění v hromadné dopravě hlupáci zůstanou hloupý.

Praded
Praded
před 9 dny

Představení Lidovců jsou kamuflovaní chazaři, trochu pomáhat, hodně škodit, jen to ti obyčejní katolíci nevědí. Máme ale štěstí, okrajina se vylidňuje a tak budeme moci, jako mí předkové v roce 1870 z hadového Česka, vystěhovat se na Volyň, dekret už na to byl vydán. Jedna změna bude, půjdeme pěšky a bez majetku.

mikkesh
mikkesh
před 9 dny

V zásadě má ten chlapec výborný nápad. Je třeba opravdu označit některá místa na chodníku, podchodu, či zastávce MHD … vhodná k podříznutí.