Foltýn neunesl tíhu útěku z bojiště. Další políček od Rajchla

Otakar Foltýn se odmítl zúčastnit v televizní debatě na Nově s předsedou strany PRO Jindřichem Rajchlem. Plukovník se poté vzmohl jen “facebookový” úhybný manévr, kdy Rajchla nazval “roztleskávačem prokremelské propagandy”. Odpověď přišla záhy. 

Jindřich Rajchl
Jindřich Rajchl

Převzatá fotografie ukazuje protimluv – Foltýn v knihovně!

*

„Otakar Foltýn neunesl tíhu svého útěku z bojiště, ruply mu nervy a napsal o mně na svém FB, že jsem ´fašizující roztleskávač prokremelské propagandy´”, začal Rajchl v reakci na Foltýnovo prohlášení.

„Sice jsem přesvědčen, že ani on ani jeho nohsledi prosazující zavedení tvrdé cenzury názorových oponentů v této zemi, netuší, co tenhle výplod vlastně znamená, nicméně jejich uším uvyklým na komunikaci formou osobních invektiv bez jakýchkoli argumentů to jistě zní lahodně.

Já jsem se tomu jen zasmál, neboť pokud mne z šíření propagandy obviní člověk, jenž je za tuto činnost placen z našich daní, tak je to až komicky absurdní.

Už mi několik našich podporovatelů psalo, jestli na něj podám žalobu nebo mu odpovím podobnou invektivou. Ani jedno z toho dělat nebudu. Nemám to zapotřebí.

Za prvé je totiž tento mentální výlev vrchního šiřitele třídního boje v naší tím nejlepším potvrzením toho, že svou práci dělám dobře. A za druhé, já mám na rozdíl od něj argumenty, a tudíž se nemusím uchylovat k trapnému nálepkování svých názorových oponentů, tak jako to dělá od první minuty svého působení on.

Mně úplně stačí, že tento narcistní majitel pravdy, jenž vymetá všechny politické podcasty v této zemi, se najednou dětinsky vymlouvá, že s politikem on do debaty nepůjde.
Je to stejné, jako kdyby jezdil po všech tělocvičnách, boxoval tam před diváky do pytle  a tvrdil, že je nejlepší bojovník na světě a že by bez problémů vyhrál titul světového šampiona, protože jeho soupeři jsou prachobyčejné slaboučké svině, a pak byste před začátkem turnaje řekl, že ani nenastoupíte do prvního kola, neboť spadáte do jiné váhové kategorie.

Jindřich Rajchl

5 15 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
18 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
didusin
didusin
před 1 dnem

Dopřejte Foltýnovi klid, usilovně a marně hledá v knihovně definici dezinformace, tak se rozhodl pro vlastní výklad, aby to pochopily i bachyně, a když ne tak…

Karel2002
Karel2002
před 1 dnem

A jaké má Foltýn vzdělání? Vojenskou školu?

Pavel 1964
Pavel 1964
před 1 dnem
Odpověď uživateli  Karel2002

Vystudoval práva v Praze, teď dělá doktorát, napsal několik knih, které vyšly v nakladatelství Academia. Na internetu je několik jeho historických přednášek. PePa, ani nikdo z vlády mu nesahá ani po kotníky. Proč se chová jako zelená lampasácká guma, to ví možná jen on. Egyptolog Bárta říkal, že s ním přednášel v USA pro CIA. Tak… Číst vice »

shoty
shoty
před 22 hodinami
Odpověď uživateli  Pavel 1964

Mat-fyz je mat-fyz a právo je právo. Neviem si predstaviť tému doktorandského štúdia práva. To musia byť žvásty, aké konečne šíri okolo seba.

Karel2002
Karel2002
před 21 hodinami
Odpověď uživateli  shoty

Na mat-fyz musíte mít jiný druh inteligence než na právo.

Pavel 1964
Pavel 1964
před 12 hodinami
Odpověď uživateli  shoty

Doktorské studium má na fildě. Drulák a nebo Kubáček, bohužel nevím už teď který, ve streamu povídal, že zná Foltýnovy knihy a vůbec nechápe, jak se může autor takových knih vyjadřovat o sviních, ap.

Karel2002
Karel2002
před 21 hodinami
Odpověď uživateli  Pavel 1964

Chová se jako lampasácká guma, protože ho kvůli tomu dobře platí.

Pavel 1964
Pavel 1964
před 12 hodinami
Odpověď uživateli  Karel2002

To jistě, na druhé straně není vyloučeno, že tímto kryje něco mnohem horšího. Že odvádí pozornost.

mikkesh
mikkesh
před 16 hodinami
Odpověď uživateli  Pavel 1964

Hmm, přednášel v USA? Taky pro CIA přednášel? Tak to by mohla být tahle – Ententýky dva špalíky ..

Pavel 1964
Pavel 1964
před 12 hodinami
Odpověď uživateli  mikkesh

Byli tam pozváni jako editoři knihy BÁRTA, Miroslav. KOVÁŘ, Martin. FOLTÝN, Otakar (eds.). Na rozhraní. Krize a proměny současného světa. Jde o sborník, myslet si o něm můžeme co chceme, pravda je, že je do toho USA skutečně pozvali. Prostě bylo by chybou si myslet, že Foltýn je něco jako PePa stosedmička.

orinoko
orinoko
před 1 dnem

Filcka FOOLteen je postavou nejen do jazzu. Seksper, Dumas, Tolstoj by jeho angažmá zahrnuli do klasické literatury: Leyno.
Mám nehynouci sen: Porno soulož FOOLteena s Drabovou. Hollywood hadr.

Naposledy upraveno před 1 dnem uživatelem orinoko
vik
vik
před 1 dnem

Nejlepší důkaz toho, že oni nic neumějí, že jsou trapní a k smíchu. Tragické ovšem je, že nám vládnou a zmohli se jen na takovou figurku.

Hokarc
Hokarc
před 1 dnem

Foltýnova slova jsou ubohým nářkem. Ano, je to nářek našich nepřátel a ten se poslouchá hezky.

Pavel
Pavel
před 1 dnem

Mě stačilo vidět toho parazita v objetí jakýchsi prostitutek se sklenicí alkoholu v ruce na jakési západní ambasádě. To je za 1000 slov.

Jana
Jana
před 1 dnem
Odpověď uživateli  Pavel

Jedna z nich byla Nora Fridrichová. Svůj k svému! Kdepak se teď uchytí?

mikkesh
mikkesh
před 1 dnem

Škoda. Nejen že bychom měli něco pro zasmání na Silvestra, ale hlavně proto, že by národ konečně uviděl s jakým že to materiálem už musí havloidi pracovat. Jinak bych pana doktora Rajchla opravil. Ten Foltýn není narcis. Těmi čtyřmi slovy co doktora Rajchla počastoval se snaží zakrýt, že je primitiv. A co… Číst vice »

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 dnem

Mne je take jedno,co pise nejaky Foltyn…Tak to chteli..Tam kde spolu nejsou schopni mluvit dojdou k tomu,ze se tedy zacnou ignorovat vzajemne

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 dnem
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Jinak bych mu doporucila,aby navstivil treba manzelskou poradnu..I tam by mu vysvetlili,jak se vede komunikace…Takhle tedy ne,pokud nechce ” uhlavniho nepritele”, ktery mu neodpusti ani ” zidli” pri rozvodovem rizeni😂