Farský a Nerudová a další idioti zřejmě chtějí vyprovokovat třetí světovou válku

K tomu může vést eskalace válečného konfliktu na východě Evropy. Další možné vysvětlení, které není nevěrohodné, je, že jsou tak blbí, že si důsledky svého činění nedovedou představit.

MUDr. Ivan David, CSc.
MUDr. Ivan David, CSc.

Rozhodně jednají nápodobou autoritativních výzev například teď již bývalého vysokého představitele EU pro zahraniční politiku Jesepa Borrella, jednají pod vlivem emocí vzrušeni představou o vlastní moci.

Jako každý poslanec EP jsem dostal dopis s výzvou k podpoře. Iniciátoři z hnutí Starostové už mají desítky následovníků. K nim patří i poslanci za Českou republiku Tomáš Zdechovský (KDU-ČSL), Ondřej Kolář (TOP09) a za ODS (Ondřej Krutílek, Alexandr Vondra a Veronika Vrecionová). Spíše překvapuje, že Markéta Gregorová (Piráti) na seznamu ještě není. S ní by byli (budou) vládní poslanci kompletní. Nepřekvapila by mě ani účast „zahraničně politického experta“ hnutí ANO Jaroslava Bžocha. Samozřejmě opakují lež, že ruská armáda míří na civilní cíle na Ukrajině, aby dodali váhy své výzvě. Vycházejí z předpokladu, že Rusko nepřijme odpovídající odvetná opatření. Jinými slovy, cílem budeme my.

Touto dosti široce podpořenou výzvou definitivně padají kecy o Evropské unii jako záruce míru v Evropě.

Znění dopisu:
Vážení kolegové,
Nedávné události na Ukrajině nás více než kdy jindy nutí věřit, že bychom měli zesílit svůj tlak na členské státy a naše spojence v NATO, aby byla zrušena omezení na Ukrajinu v používání zbraní dodaných Západem. Sdílíme stanovisko vysokého představitele Josepa Borrella, že je zapotřebí koordinovaného evropského úsilí o zrušení těchto omezení, aby Ukrajina mohla zasáhnout legitimní vojenské cíle na ruském území. Ruské území není bezpečným útočištěm pro zbraně zabíjející civilisty na Ukrajině.
Máme v úmyslu zaslat dopis připojený k tomuto mailu (text také níže) vysokému představiteli Unie pro zahraniční věci a bezpečnostní politiku Josepu Borrellovi, abychom podpořili jeho tlak na členské státy, aby byla omezení co nejdříve zrušena.

Originál:
Dear colleagues,
Recent events in Ukraine make us believe, more than ever, that we should step up our pressure on member states and our NATO allies, so that the restrictions on Ukraine’s use of Western-supplied weapons are lifted. We share the position of HR/VP Borrell that a coordinated European effort in lifting those restrictions, so that Ukraine can hit legitimate military targets in Russian territory, is needed. Russian territory is no safe haven for weapons killing civilians in Ukraine.
We intend to send a letter attached to this mail (text below as well) to the High Representative of the Union for Foreign Affairs and Security Policy, Josep Borrell to support his pressure on Member states so that the restrictions are lifted as soon as possible.

4.9 11 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
10 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
shoty
shoty
před 9 dny

Viac vojny, viac zabitých a zmrzačených.
Toto majú byť zástupcovia občanov? Veď to patrí do maštalí!

Praded
Praded
před 9 dny
Odpověď uživateli  shoty

To by nastala katastrofa ihned.

tomaskova
tomaskova
před 9 dny

Já bych to tak černě neviděla. Tyto 2 idioty a jim podobné, nikdo vážně nebere. Potřebují se jen před páníčkem zviditelnit, aby si náhodou nemyslel, že se nesnaží. Jinak duté hlavy v kterých se žádná myšlenka zrodit ani nemůže. Zbytečně se pane Davide nenervujte. Vaše články nám jejich tupost dostatečně vyvažují.

standa
standa
před 9 dny
Odpověď uživateli  tomaskova

Smůla je v tom, že v Česku nejsou jen tito 2 idioti, ale je jich skutečně více a to jsou všichni co podporují Ukrajinu zbraněmi a chtějí více války. V současnosti se na Západě začíná otevírat diskuze o míru, zapomínají však na Rusko a proto také přibývá i názorů na Západě, že v zimě Ukrajina bude kapitulovat. Což by… Číst vice »

Praded
Praded
před 9 dny
Odpověď uživateli  standa

Výsledek parazitického vzdělávacího systému se konečně začíná projevovat. O ukončení toho svinstva, rozhodne geniální pianista pyjem a jeho oligarchistická chazarská banda.

Ludvik
Ludvik
před 9 dny

Na podobný dopis je třeba reagovat, článek na NR rozhodně nestačí…

oldo
oldo
před 9 dny

B je správně.

Haskuv Duch
Haskuv Duch
před 9 dny

Vychcánek Farský… Tak kde teď mládenec poslancuje a kde zároveň “studuje”?
Parazit jak vyšitý.
U tupuše Danuše mě už nic nepřekvapí.

cablik
cablik
před 9 dny

Ti nýmandi si myslí že jsou nedotknutelní jen ať si přejí válku s Ruskem potom jim jejich funkce a miliony budou na nic a budou umírat stejně jako my.

Anonym
Anonym
před 9 dny
Odpověď uživateli  cablik

No jo, budeme umírat my, stejně jako oni.