Eurodžungle ze Štrasburku

K doktoru Ivanu Davidovi, který 5 let osamoceně informoval o protispolečeské a protinárodní podstatě Evropské unie a odvážně vystupoval jako jediný Čech proti politice Evropské komise a Evropského parlamentu, se po volbách přidali další. Patří mezi ně i nový europoslanec Ondřej Dostál, vyslaný do Bruselu a Štrasburku koalicí Stačilo. V protiunijiní osvětě mu pomáhá i bloger Daniel Sterzik, známý pod pseudonymem Vidlák. Jejich články a vidopořady doporučujeme sledovat, stejně jako vystoupení europoslance Ivana Davida.

Daniel Sterzik-Vidlák
Daniel Sterzik-Vidlák

Přátelé, včera jsem dosáhl nirvány. Pochopil jsem, proč Orbán v Maďarsku vyhrává. Měl jsem možnost se setkat s europoslancem FIDESZu, Andrášem Lacem, kterého si pozval Ondra Dostál do svého pořadu Eurodžungle. Na jůtubu je celý díl ke shlédnutí a stojí to za to. Přišel dokonale připravený mladý muž v padnoucím obleku a během několika minut dokonale vysvětlil, maďarskou pozici ohledně války na Ukrajině. Ale dokonale. Argumentace byla vybroušená, ten chlap věděl, co říká a proč to říká.

Doufám, že se podívá i Markéta „vy proruská špíno“ Gregorová, protože došlo i na nejnovější šikanu Maďarska ohledně vydávání víz ruským a běloruským občanům. Včera kolem toho byla docela vzrušená debata v europarlamentu, kde celá řada europoslanců exhibovala, jak se pod rouškou maďarských víz dostanou do Evropy ruští špioni.

Pak vystoupil zmíněný Andráš Laco a s klidem pověděl zkoprnělému sálu, že Němci podobných víz pro ruské občany v posledních dvou letech vydali asi sto tisíc a další desítky tisíc vydala Francie, Španělsko, Řecko… zatímco Maďarsko jich vydalo sedm!

A bylo po žížalkách… Maďar pak v naprostém klidu logicky odvodil, že tady vůbec nejde o vízovou a bezpečnostní politiku, ale Orbán ty eurohodnotné politiky prostě štve tak moc, že jsou ochotní ze sebe udělat debily v přímém přenosu.

Na maďarských europoslancích vidíte, že Fidesz fakt nemá problém s kádrovou politikou. Oni nemusejí do čela kandidátky stavět žádné Kandidátuše ani opelichané Vondry, údernice Vrecionové nebo nebinární Peksa a Kolaja. Oni mají na výběr a staví ty nejlepší. Až se evropský Titanik jednoho dne potopí, Maďarsko zůstane na hladině.

Mimochodem… celý Ondrův pořad stojí za to. Kromě zmíněného maďarského europoslance byla hostem i slovenská europoslankyně za SMER Judita Laššáková, která povídala nejenom o Slovensku, ale také o Fialovi či Síkelovi… Docela jsem se nasmál.

 

*

Daniel  Sterzik – Vidlák a Ondřej Dostál, LitterateYoutube

4.4 13 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
2 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
spartak
spartak
před 1 dnem

Hm.Vidlák nám předkládá věci které již známe i když skvělým jazykem. Politické uskupení Stačilo může začít budovat novou politiku i když ústředním pohonem jsou komunisté.Motoristé jsou pravičáci kterým také držím palce ,ale tudy cestička k lepší společnosti nepovede.

Praded
Praded
před 1 dnem
Odpověď uživateli  spartak

Pokud se nesjednotí větší počet takových lidí jako je pan David, s nic se nezmění. První co by mělo toto uskupení prohlásit, že zruší ziskové neziskovky, zavede hmotnou zodpovědnost všech zaměstnanců státního aparátu a stanoví pro ně mzdy, jako násobek průměrné mzdy. Že nebudou na tuto práci lidi, se není potřeba bát,… Číst vice »