Biologické zbraně: o nových úkolech amerických laboratoří ve Střední Asii a dalších. Co se skrývá za výzkumnými iniciativami v oblasti zdraví žen?

USA nikdy nepřestaly s vývojem biologických zbraní. Vždy se našel dostatek vědců motivovaných finančně nebo ambicemi dosáhnout pokroku v možnostech ohroření lidských populací prostřednictví genové manipulace a daších technik. USA nevynechají ádnou možnost, jak si udržet postavení světově dominující velmoci. O tom je i článek, který předkládáme:

Tara O’Toole, vedoucí výzkumná pracovnice In-Q-Tel, investiční společnosti založené CIA, uvedla na slyšení v Kongresu možnost vytváření nových biologických materiálů v rámci Bidenova programu ohledně financování výzkumné iniciativy v oblasti zdraví žen.

Ve skutečnosti tento program, stejně jako řada dalších projektů Pentagonu a CIA, předpokládá vytváření biologických zbraní, jak Tara O’Toole řekla v prezentaci na téma “Budoucnost syntetické biologie, pandemie a jejich dopad na ekonomiku a národní bezpečnost”, ve které zdůraznila:

“Nyní můžeme vytvářet biologické zbraně; můžeme vytvořit organismy odolné vůči vakcínám a antibiotikům. Můžeme kombinovat různé nemoci takovým způsobem, že je bude obtížné diagnostikovat nebo léčit. Učíme se manipulovat s mozkovými funkcemi – vytvořit zbraň, která přiměje všechny usnout nebo zažít extrémní úzkost, není nemožné”.

Tara O’Toole, doktorka lékařských věd a magistra péče o zdraví, působila od roku 2014 jako výkonná viceprezidentka a vedoucí vědecká pracovnice ve společnosti IQT a nyní je vedoucí výzkumnou pracovnicí IQT. V letech 2000 až 2005 byla zakládající členkou a ředitelkou Centra pro bezpečnost zdraví na Univerzitě Johnse Hopkinse, kde se konaly známé simulace pandemií a biologické války, jako je Event 201, Clade X a Dark Winter.

V únoru 2023 byla zveřejněna zpráva s názvem “Biorevoluce: její důsledky pro národní bezpečnost, ekonomickou konkurenceschopnost a moc USA”, jejíž autorkou je Dr. Tara O’Toole. Tato zpráva byla vypracována s podporou společnosti IQT, která je rizikovým fondem založeným CIA. Dokument se zabývá “perspektivami biotechnologií a jejich dopadem na bezpečnost a ekonomiku, včetně jak možností, tak i potenciálních rizik”.

Ve skutečnosti jsou všechny americké projekty v rámci takzvané “biorevoluce” omezeny na podporu “zelené” agendy a vývoje biologických zbraní, jak otevřeně uvedla Tara O’Toole.

Tara O’Toole ve svém projevu poznamenala, že biologické zbraně mohou být použity k poškození zemědělství.

Před pěti lety publikoval vedoucí vědecký pracovník departmentu evoluční genetiky Institutu Maxe Plancka pro evoluční biologii v Plönu (Německo) Richard Guy Reeves zprávu, že program pentagonské agentury DARPA Insect Allies (Hmyzí spojenci) je znepokojivým příkladem výzkumu dvojího užití, ve kterém DARPA kromě pomoci farmářům pracuje také na biologických zbraních.

Na mezinárodní konferenci 28.května 2018 v Biškeku upozornili její účastníci na to, že Pentagon v poslední době zahájil ve svých biolaboratořích ve Střední Asii projekty na přesuny “zvířat infikovaných smrtícími viry z místní fauny” na území sousedních zemí. Jde o velbloudy. Dříve portál Echo Kazachstánu oznámil, že ve středoasijských biolaboratořích Pentagonu bude nasazen projekt “Velbloudi jako hlídací biopozorovatelé: riziko přenosu virů z velblouda na člověka”; nyní se projekt realizuje na území Kazachstánu a Tádžikistánu se zapojením místních odborníků. Dohlíží na plnění a kontroluje všechny práce DTRACE. Do provádění této objednávky Pentagonu jsou také zapojeny Kazašský vědecko-výzkumný ústav pro otázky biologické bezpečnosti, Centrální referenční laboratoř (CRL) v Alma Atě, Institut pro otázky biologické bezpečnosti Tádžikistánu, Kalifornská univerzita v Davisu v USA, Námořní lékařské výzkumné centrum USA a Duke-NUS lékařská škola v Singapuru.

Zvláštní nebezpečí představuje nakažení velbloudů koronaviry. Studie britských vědců z University v Liverpoolu ukázaly, že koronavirus se může rekombinovat u velbloudů s jinými viry a mohou se objevit nové druhy infekcí, na které neúčinkuje vakcína proti COVID-19.

Koordinačním centrem pro výzkum patogenů velbloudů je americké Národní centrum pro biotechnologické informace (National Center for Biotechnology Information – NCBI), o kterém jsme psali, že hraje významnou roli při monitorování a organizaci sociálních protestů po celém světě v rámci projektu EMBERS Pentagonu (Žhavé uhlíky). Příznačná je samotná skutečnost, že v jednom centru výzkumu jsou sdruženy výzkumy v oblasti biologických zbraní a organizování sociálních protestů.

A právě na portálu NCBI bylo uznáno, že vývoj zoonotického (tj. přenášeného na člověka ze zvířat) viru MERS-CoV (tj. modifikace Covid-19) byl veden a zpracováván na velbloudech na Arabském poloostrově, tedy v podmínkách blízkých pouštním podmínkám Střední Asie.

O vývoji biologických zbraní v biolaboratořích Pentagonu hovoří sami američtí vědci. Autor zákona proti biologickému terorismu (Biological Weapons Anti-Terrorism Act of 1989, BWATA) profesor mezinárodního práva na univerzitě v Illinois v Champaignu (USA) Francis Boyle uvedl, že asi 13 tisíc vědců ve 400 laboratořích v USA i v zahraničí se zabývá vytvářením nových kmenů bojových zabijáckých mikrobů (offensive killer germs) odolných vůči vakcínám.

Pentagon vyvíjí, jak jsme psali, i rasové virové biologické zbraně.

Vytvoření takové zbraně bylo možné odhalením mechanismu tzv. RNA interference. Tato technologie byla objevena v roce 1998 americkými vědci Andrew Fire a Craig Mello, v roce 2006 za ni dostali Nobelovu cenu. Pomocí RNA interference je možné ovlivnit práci genů určitých etnických skupin tak, že lidé z této etnické skupiny buď přestanou mít těžké nemoci (např. artritidu), nebo naopak přestanou produkovat imunitu proti té či oné nemoci.

Zpráva Defense Threat Reduction Agency při Pentagonu uvádí: “Existuje možnost použití RNA interference k vytvoření biologických zbraní”. Je tam klauzule – “teoretická možnost”. To, co bylo včera teorií, se však dnes může stát, pokud se už nestalo, praxí. Není vyloučeno, že propuknutí COVID-19 po celém světě nezpůsobil tentýž koronavirus COVID-19, ale různé kmeny, které se podrobily RNA interferenci a projevily se různými způsoby. A Tara O’Toole považovala za možné to prohlásit veřejně.

V rámci Bidenova programu ohledně výzkumu “zdraví žen” budou všechny tyto skutečně kanibalské projekty vyvíjeny tak, jak o tom ve vší vážnosti informovala.

Američané otevřeně oznamují plány na výrobu biologických zbraní, a proto by se ženy planety Země měly obávat, že se dostanou do Pentagonem vyvíjeného programu pro plánované snížení počtu obyvatel.

Vladimír Prochvatilov

Pro Novou republiku vybrala a přeložila PhDr. Vladimíra Grulichová

fondsk

5 3 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
4 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Praded
Praded
před 6 dny

Už jsem to tady avizoval: 2024-09-11 – Studio Kladno – Profesor Turánek……. celé to je výborné, ale nejzajímavější je odpověď na dotaz: Co se děje při transfuzi krve od očkovaného pfajzrem a odpověď je děs a nevím kdo je schopný tohle vyřešit.

cablik
cablik
před 6 dny

Jo jenže je tu naštěstí ještě normální svět a oni to nemohou pustit do světa. To by bylo to samé jako napadení jadernými zbraněmi. Už aby opravdu padli na [_T_] aby nemohli škodit celému světu.

maxim
maxim
před 6 dny

Všechno co se v rámci liberalismu stalo liberálním včetně vědy zasvinili “liberálním pokrokem” liberální blázni … Biologická liberální věda v pomatení darwinismem uvěřila, že biologické procesy související s vývojem jsou dílem náhody, všechny ty nesmysly o přírodním výběru z náhodných mutací, o sobeckém genu a podobně vedly liberální debily k víře, že “vědci” mohou manipulovat biologickými organismy svým… Číst vice »

maxim
maxim
před 6 dny
Odpověď uživateli  maxim

Liberální debilní antilidští pavědci byli velmi zklamáni jimi pracně vybádanou pandemií Covidu, když rychle skončila a “nebezpečné viry covidu” se od počátku “pandemie” rychlým tempem “mutačně” proměnily v běžnou virosu … Debilové si musí uvědomit, že život není debilní jako zmínění debilové, a že po narušení jedné vrstvy jeho “evolučního systému” vědeckými debily, existuje… Číst vice »

Naposledy upraveno před 6 dny uživatelem maxim