Americké volby: David a Gregorová na TV Prima News (video)

V amerických volbách se hraje o osud lidstva, protože tzv. “Demokraté” míní vážně svoji snahu eskalovat válečné konflikty tak že mohou vyústit do jaderné apokalypsy. Hájní “národních zájmů kdekoli na světě” nabývá stále více charakteru hry s ohněm.

MUDr. Ivan David, CSc.
MUDr. Ivan David, CSc.

3.8 4 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
4 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Karel2002
Karel2002
před 6 dny

Pokud vyhraje Harrisová, pravděpodobnost 3. světové války a konce života na této planetě se dramaticky zvýší. Pokud vyhraje Trump, ještě pořád to nemusí nic znamenat, protože jeho názory nejsou v rámci Republikánské strany USA přijímány zrovna pozitivně. Má určité charisma a to je všechno. Pokud by se Trump vzdal Ukrajiny, žádal by určitě od… Číst vice »

tomaskova
tomaskova
před 6 dny

Ať ve volbách zvítězí kdo chce, tak druhá strana bude proti a bude se snažit rozpoutat občanskou válku. Obě strany slouží jednomu pánovi, který si je vodí na provázku a tak je jedno, kdo vyhraje.

Primak
Primak
před 6 dny

Tento volební boj je trochu odlišný od jiných, že veličiny Republikánů (Cheney, co si tak pomohl za války proti Iráku a Afghanistanu) se stavěj za (“endorsujou”) představitelku Demokratů Kamalu. Bojej se snad, že se s Trumpem ty zbrojařské kšefty redukujou? To snad ne, války a zbrojení budou pokračovat dál, s tím či oným prezidentem (prezidentkou).… Číst vice »

kolokol
kolokol
před 6 dny
Odpověď uživateli  Primak

Ty obavy a strach tam určitě jsou. Ale pan David popsal tu možnost eskalace války na Ukrajině a důvody pro ni velice rozumně. Zatímco Gregorová jako obvykle (viděli jsme to už při její debatě s europoslancem Dostálem) ujížděla na rusofobii a fašistickém snění. Byť aspoň tentokráte si emoce, které s ní cloumají, lépe ohlídala. Ale strach,… Číst vice »