Výzva k odstoupení ministra Ivana Bartoše?

To by byla zcela chybná interpretace promítání nápisu „Jdi domů, Ivane“ na budovu Úřadu vlády. Ve skutečnosti jde o debilní propagandu „odboru strategické komunikace úřadu vlády“, která takto míní občany České republiky připravit na válku s Ruskem.

MUDr. Ivan David, CSc.
MUDr. Ivan David, CSc.

Jedná se samozřejmě o trestný čin „podněcování nenávisti vůči skupině osob“ podle § 356 odstavce 1 Tr. zákona.

Nejde o odsouzení Sovětského svazu, NDR, MLR PLR, BLR. Spojování tehdejší okupace armádami pěti zemí s Rusy nebo Ruskou federací je absurdní. Jde o jiný stát a zcela jiný mezinárodněpolitický kontext. Akci roce 1968 schválili i Ukrajinci v nejvyšším orgánu SSSR. 
Konflikt na východě Ukrajiny byl zahájen násilným převratem „na Majdanu“ 2013-2014 se zásadní podporou USA, a pokračoval vražděním ruskojazyčných občanů Ukrajiny ukrajinskou armádou. Současná „strategická komunikace“ vlády je tedy zcela dezinformační.

Tato propagandistická akce je organizována primitivy a cílena na primitivy. Jedině ti mohou být uvedeni v omyl. Netvrdím, že jich je málo.

Je zajímavé, že oficiální místa vymlčela výročí německé okupace, a už vůbec nepřipomněla výročí osvobození v roce 1945 v rozhodující míře sovětskou armádou, v níž nebyli jen Rusové, ale i Ukrajinci a příslušníci dalších národů žijících v SSSR. A také šedesátitisícový Československý armádní sbor. Naši zemi neosvobodily ukrajinské divize SS. Současný ukrajinský režim je totalitou nejhrubšího zrna. Většina ukrajinských občanů za to nenese odpovědnost.

Od současné Vlády ČR nečekáme, že by do nějaké funkce instalovala slušného inteligentního člověka. Otakar Foltýn je, jak je zřejmé z jeho vyjadřování, primitivní fanatik, podobný jako slouhové nacistického nebo stalinského režimu.

*

MUDr. Ivan David, CSc., facebook autora

4.3 12 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
10 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Karel2002
Karel2002
před 26 dny

Pane doktore, k Foltýnovi připočtěte i bývalého sociálního demokrata Šarapatku. Nebo třeba Hrušínského nebo Hřebejka. Foltýn chce jen na sebe strhnout pozornost.

Praded
Praded
před 28 dny

Tonoucí se stébla chytá a je zapotřebí, aby se ten tonoucí konečně utopil. Oni ti parazitečci si jsou dobře vědomy, co se může stát a proto nám nastrčily takové idioty. Jak mě řekl v už v tom 68 jeden přítel: Svět chce být klamán.

cablik
cablik
před 28 dny

Běž domu Joe a Helmute tak to by bylo dnes aktuální dnešní Rusko není SSSR to nic ale nemění na faktu že by Bartoš měl odstoupit.

vaclav
vaclav
před 28 dny

No já bych se rád dožil toho, kdy tato vláda skončí nejlépe na hranici jako čarodějnice.

keporkak
keporkak
před 28 dny

Na vojně jsme uvažovali na co mají lampasáci hlavu, když ji nepoužívají. Dospěli jsme k následujícímu závěru: 1. aby jim nepršelo do krku a za 2. na nošení čepice, protoře brigadýrka se nevejde pod nárameník jako lodička. A platí to stále!

Naposledy upraveno před 28 dny uživatelem Václav Dvořák
Hokarc
Hokarc
před 28 dny

Inu, stále špatně volíme. Tedy, volíme li vůbec. Aneb. dej blbci funkci a vypadne Foltýn !

adam
adam
před 28 dny

Mě opravdu pobavila petice na podporu Foltýna, kterou podepsali už celkem tradiční “podpisovači”. Definitivně se tím odkopali a zkompromitovali… Jen naprostý blbec je může považovat za nějaké autority.

maxim
maxim
před 28 dny

Každý je asi zmatený nadpisem -názvem článku, který je o něčem jiném ….
Nebo je tam nějaká souvislost mezi Bartošem a Foltýnem ???

maxim
maxim
před 28 dny
Odpověď uživateli  maxim

Jooo …, dlouhé vedení …. Ivane Bartoši jdi domů …

Jarin G.
Jarin G.
před 28 dny
Odpověď uživateli  maxim

Každý určitě ne! Mně to docvaklo ihned.