Víte, jak si evidentně představují ty příkopy?

Víte, jak se lidé označovali hvězdami a jak se na základě toho posílali do lágrů? Víte, jak říkají, že přirovnávání k padesátým letům je přehnané? Já si myslím, že není. Neštítí se ničeho.

Jana Marková
Jana Marková

Jak řekl náčelník generálního štábu Řehka. Strategická komunikace je jen nové přijatelné slovo pro propagandu. Metody ovlivňování myslí lidí mohou být více či méně etické. Včetně lživých informací, překrucování skutečnosti a kompromitace osob. Psychologické operace AČR mají za cíl ovlivnit vnímání schválených skupin za účelem dosažení politických a vojenských cílů.

Obrázek zveřejnil Petr Ludwig. Velký obdivovatel těchto metod. Ten správný. Lajkoval Otakar Foltýn námi placený cenzor, manipulátor a lhář. Voják. Proč asi. Protože lež, manipulace a nálepkování je jeho práce. Alespoň podle toho, kdo by nás do případné velké války, o které mluví čím dál častěji, měl vést. Podle náčelníka Řehky.

Ještě pochybujete kam kráčíme? Ještě pochybujete, že si tu historii zopakujeme? Mění se jen figurky. Jinak se nemění nic. Máme před sebou smutné období.

*

#janamarkova, Jana Marková, Litterate

3.7 7 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
6 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
kutnohorsky
kutnohorsky
před 21 dny

Jsem přesvědčen a jako kafemlejnek tady opakuji, že ten vládní dobytek s poskoky si bude kopat příkop tak akorát kolem sebe.

Anonym
Anonym
před 21 dny
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Ale to je váš problém, že opakujete svůj názor jako kafemlejnek. Jestli máte pravdu to stejně ukáže jen čas.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 21 dny
Odpověď uživateli  Anonym

Anonyme opakuji tady svoje názory páč nemám důvod je měnit. Zatím mě k tomu žádná reakce diskutujících nedonutila. Většinou to jsou akorát povrchní odsudky, bez nějakých konkrétních a pádných protiargumentů… Věřte, že opodstatněnou kritiku příjmu….

kutnohorsky
kutnohorsky
před 21 dny
Odpověď uživateli  Anonym

A o tom čase tu píše jinde taky Standa. S tím jen souhlasit. Nepředjímat co Rus udělá a jak. Takový pan Svatoš se v takových předpovědích mnohokrát sekl. Ale už je opatrnější. I když s tou III. světovou….

cablik
cablik
před 21 dny
cablik
cablik
před 21 dny

O tom nýmandovi bylo toho napsáno už moc takovou pozornost si nezaslouží ale ten obrázek vystihuje jejich nacistické myšlení. Navíc to je lež největší.