Většina Němců jsou svině!

—- Na snímku Foltýnova představa, jak za drátem v ubikacích izolovat “ty české svině”. —-

Tedy určitě, pokud použijeme jednoduchou optiku českého SS/strategického sprosťáka/ Foltýna na čerstvý článek z německého webu Berliner Zeitung /233 největší web v zemi/ ohledně nejnovějšího průzkumu postojů německé veřejnosti k válce na Ukrajině a pomoci Ukrajině. Jinak totiž tohle sprosté individum jeho výsledky komentovat nemůže. Posuďte sami

Ukrainekrieg: Fast die Hälfte der Deutschen fürchtet Übergreifen auf Deutschland

Válka na Ukrajině: Téměř polovina Němců se bojí rozšíření konfliktu do Německa

Jasná většina v průzkumech je pro mírová jednání s Ruskem. Mnozí si také dokážou za určitých okolností představit zastavení dodávek zbraní.

Podle nedávného průzkumu se téměř polovina Němců obává, že by se válka na Ukrajině mohla rozšířit do Německa. 45 procent dotázaných se „velmi“ nebo „poněkud“ obává takového scénáře. Tuto obavu vyjádřili zejména lidé ve východním Německu. S 55 procenty byl podíl výrazně vyšší než v západním Německu, a to 37 procent. Průzkum si objednala u institutu pro výzkum veřejného mínění Insa předsedkyně strany BSW Sahra Wagenknechtová a novinářka Alice Schwarzer . 

45 procent dotázaných celostátně v průzkumu také uvedlo, že se nebojí rozšíření války do Německa. Celkem 43 procent dotázaných souhlasilo s tím, že v příštích federálních volbách pro ně bylo zásadní, zda strana chce vést mírová jednání s Ruskem či nikoli – 17 procent to označilo za „velmi“ rozhodující pro volby, 26 procent jako „ pomocně “ rozhodující pro volby.

Obecně průzkum ukázal, že velká většina je pro mírová jednání s Ruskem: 33 procent bylo „naprosto pro“ a 35 procent bylo „částečně pro“. 13 procent bylo „částečně proti“ pouze sedm procent bylo absolutně proti.

Průzkum zjišťuje názor na konkrétní dohodu s Ruskem

V průzkumu, který si nechaly zpracovat jako soukromé osoby, se Wagenknechtová a Schwarzerová ptaly také na konkrétní scénář: Otázkou bylo, zda by západní země měly Rusku výměnou za příměří a zahájení mírových rozhovorů, zastavení dalších dodávek zbraní Ukrajině .

Pro takový scénář se vyslovilo celkem 65 procent dotázaných (34 procent to považovalo za „velmi dobrý“, 31 procent za „spíše dobrý“). 20 procent bylo proti: 12 procent to považovalo za „poněkud nesprávné“, osm procent za „velmi špatné“.

„Většina populace má na válku na Ukrajině jiný pohled než spolková vláda, CDU a mediální mainstream. Většina chce mírová jednání, méně zbraní a více diplomacie,“ řekla k výsledkům průzkumu šéfka BSW Wagenknechtová. Zahraniční politika „od Scholze po Merze“ nemá demokratickou podporu, pokračovala. „Pokud si dáme podmínku, aby budoucí vlády států na Východě zaujaly jasný postoj ve prospěch diplomacie a proti hrozbě války, pak prostě očekáváme, že budou brát v úvahu přání naprosté většiny lidí.“To je demokracie.

Proto je spolková vláda proti zastavení dodávek zbraní na Ukrajinu

Vláda – a strany, které ji podporují – odmítají scénář, jako je ten v průzkumu. Argumentují tím, že Ukrajina může vést mírová jednání s Ruskem pouze z pozice síly a že to vyžaduje schopnost Ukrajiny bránit se, včetně západních zbraní.

Podle vlády by zastavení dodávek zbraní na Ukrajinu vedlo pouze k „diktovanému míru“ na úkor napadené Ukrajiny. Vláda také argumentuje tím, že Rusko požaduje další cese území ze strany Ukrajiny jako předpoklad pro mírová jednání, což je nepřijatelné. Tyto argumenty nebyly v otázce průzkumu Wagenknecht/Schwarzer diskutovány.

V dotazovaném scénáři – mírová jednání proti zastavení dodávek zbraní bez zmínky o možných rizicích – byla většina příznivců všech stran pro, s výjimkou Zelených. Největší souhlas byl mezi příznivci AfD (86 procent) a BSW (83 procent). Následovaly FDP (74 procent), Unie (60 procent), levice (59 procent), SPD (58 procent) a Zelení (42 procent).

Pro průzkum Insa uvedla, že mezi 2. a 5. srpnem vyzpovídala celkem 2002 lidí starších 18 let.

**

Průzkum a jeho výsledky jednoznačně ukázaly , že většina Němců jsou prostě svině, co nenávidí svou zem! Že jo Foltýn? Vlastně – budíčéééééééék Foltýn! A rejt držkou v zemi! Ty příkopy proti sviním! Aby do nich naše obyvatelstvo také nenapadalo!!! A fofrem!!! Nebo si snad Foltýn myslíte, že to někdo bude dělat za vás a vy se budete válet a brát erární prachy????!!!! Budíčééééééék Foltýn!

Takže to bychom měli, většina voličů největší a nejdůležitější evropské země si myslí pravý opak, ohledně dalšího pokračování ukrajinské války, než německé papalášstvo bez ohledu na stranickou příslušnost a váleční štváči z mainstreamu. Zatím na to papaláši neberou ohled. Uvidíme, jak se jejich pozice promění v čase. A myslím že velmi rychle. Už příští neděli nás čekají zemské volby v Sasku a Duryňsku. Podle průzkumů v obou spolkových zemích dostanou vládní partaje i CDU zcela mimořádný výprask. Napříč spektrem. Jediné, co není jasné, jestli AfD udrží vedení nebo jestli ji o vítězství připraví raketově posilující Sara Wagenknechtová, jejíž čísla ze dne na den trhají rekordy.

Kdo nejspíš opustí s dlouhým nosem budou FDP a především Zelení. Jako největší váleční štváči.

Je jasné, že Ukrajina, pokud tam do té doby válka neskončí se stane velkým předvolebním tématem pro příští volby do Bundestagu, jenž Německo čekají za rok. To, počítám, vyměknou už i dnešní podporovatelé ukrajinské války v vládních i opozičních parlamentních lavic. Protože pochopí, že na válku a německé angažmá v ní většina voličů neslyší.

Ale to teprve bude opravdu. Zatím vezměme na vědomí, že průzkum zcela jednoznačně ukázal, že většina Němců jsou opravdu odporné, nejodpornější svině, co nenávidí svoji zem! Tohle nám teď musí stačit. A za sebe říkám – stačí.

*

Petr Vlk, Kosa Zostra

3.8 10 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
9 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Primak
Primak
před 24 dny

Alice Schwarzer a Sahra Wagenknecht sdílely aktualizaci Manifestu pro mír: Průzkum Insa: 68 % respondentů podporuje mírová jednání Aktuální, reprezentativní průzkum společnosti Insa o otázce války na Ukrajině přinesl tyto pozoruhodné výsledky: 68 % respondentů je pro mírová jednání 65 % je pro příměří 48 % je proti porodu Býka 45 % se obává, že se válka… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 24 dny

Proč se neudělá takový průzkum u nás? Jaký postoj zaujímá český občan k Rusko ukrajinskému konfliktu? No on by asi byl maznutými průzkumnými provládními agenturami zbytečný. Myslím, že by jsme se hlavně tím SS dobytkem Foltýnem neměli moc zabývat a nechat ho se dál ztrapňovat. Vždyť on dělá vládě spíše medvědí službu a ty… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 24 dny
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Na průzkum by mi stačila jediná otázka. Jak moc vám vadí Rusko, považujete ho za našeho nepřítele? No oni jsou vlastně dvě …

cablik
cablik
před 24 dny
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Průzkum by dopadl jako na Slovensku jsme stejní jako naši bratři násilně odtržení od republiky. Všichni co chtějí mír jsou svině a liberální bezmozci pracují na tom aby opět proběhla Francouzká revoluce.

Karel2002
Karel2002
před 24 dny

Foltýn dostal od Fialy za úkol české obyvatelstvo zastrašit a nedovolit mu svobodně se vyjadřovat. Taky má za úkol mluvit vulgárně, aby to nemuseli dělat Fiala s Rakušanem. Ale hrozí lidem od Foltýna nějaké konkrétní nebezpečí? Pravicový aktivista Roman Joch přece před lety hrozil lidem koncentračními tábory. Horší je, že za Foltýnem… Číst vice »

orinoko
orinoko
před 24 dny
Odpověď uživateli  Karel2002

Mamrd Svěrac je klonem Havla. Kreatura…a karikatura na mravnost, pravdu a lásku , je to ritomilec a chmatak. Gdopak se s ním ještě dneska stýká ? Foltyn s dalšími požadavky významně poklepavaje na listinu StB?

Praded
Praded
před 24 dny
Odpověď uživateli  orinoko

Především je to potomek Chazarů, jako skoro celá naše j elita. Za minulého režimu se povídal takový vtip: Víte kde je víc židů než v Tel Avivu. Správná odpověď: V tel evizi.

vera havrankova
vera havrankova
před 24 dny
Odpověď uživateli  Praded

Bravo, Praděde!