Venezuela, revoluce, a Roger Waters, bývalý člen rockové skupiny Pink Floyd

Roger Waters deklaruje podporu Madurovi ve Venezuele a říká, že jeho pravicový protivník je „ponožkovou loutkou“ USA!

Waters ve videu deklaroval svou podporu Nicolási Madurovi, který usiluje o znovuzvolení, a řekl, že jeho pravicový protivník Edmundo González Urrutia je „ponožkovou loutkou“ Spojených států a přirovnal ho k Juanu Guaidóovi, který se prohlásil prezidentem Venezuely v roce 2019.

 Kolumbijský vůdce naléhá na venezuelského Nicolase Madura, aby „umožnil transparentní sčítání hlasů“, protože opozice obviňuje z podvodu.

Velké nepokoje napříč Venezuelou pokračují. USA a G7 tlačí na pilu a pokouší se zvrátit volby ve Venezuele, a prý už určili vítěze. Jak USA dospěly k číslům ve volbách?

Opoziční lídři tvrdí, že mají přístup k přibližně 90 procentům hlasů – které by podle zákona měly být poskytnuty svědkům při sčítání hlasů – a výtisky těchto sčítání ukazují, že Gonzalez získal více než dvojnásobek hlasů než Maduro. Jak se k tomu dostali, prý neprozradí.

Oswaldo Ramirez z Caracasské firmy ORC Consultores však uvedl, že opozice čelí „významným“ výzvám. “Opozice musí ukázat, že má záznamy, a poslat je do jiných zemí jako důkaz,” řekl agentuře Reuters.

To se však nelíbí USA, protože už si další prohru nemohou dovolit. Volby jsou tajné, ale USA vědí, že Madura skoro nikdo nevolil a má odstoupit. Výsledky zná prý i celá G7.

Tak zkusme přidat i vlastní názor trochu z nadhledu. Byly volby ve Venezuele čisté? Určitě ne! Maduro dle veřejných zdrojů využívá média a státní sdělovací prostředky k politické masáži. Což by bylo nepřípustné, kdyby… Kdyby na druhé straně stála opozice a ne USA. Ty PROKAZATELNĚ drtí ekonomicky Venezuelu, kradou jí desítkly miliard dolarů, zabavují (kradou) náklady na lodích, či nepustí lodě Venezuely se zbožím z přístavu, a snaží se ve Venezuele o takový rozvrat, aby se dostala Venezuela do ekonomické bídy jako Libye, a pak nastoupila proamerická loajální loutková vláda, které by jako odměnu vrátily s Británií uloupené (zmrazené) peníze. Zda má Maduro jinou možnost proti takovému zločinu bojovat, si udělejte úsudek sami. Je to stejný scénář jako se sankcemi na Rusko, Čínu, Libyi, Jugoslávii, Sýrii, Irák, Irán…

Prokazatelně část krvavých demonstrací řídí z USA jako na Ukrajině. Kolik % nejde spolehlivě doložit, pouze, že ministerstvo zahraničí USA jako u Guaidóa to potvrzuje s doplněním, že bojuje za demokracii ve Venezuele. Což znamená, že Venezuelané se nesmí sami rozhodnout, koho volit, ale mají volit dle notiček USA.

A Maduro také bojuje všemi prostředky, protože USA už nikdo nezastaví, leda vojensky. A 11 mrtvých už začíná být jako na Ukrajině začátek revoluce.
*

zdroj: Skrytá Pravda

3.5 8 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
2 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem

No jo, ale Biden potřebuje Venezuelu získat jako novou americkou kolonii. Aby Venezuelci mohli spolu s Čechy nastoupit do první linie na ukrajinské frontě. Na diskuzních fórech českých rockerů čtu o Rogeru Watersovi pouze nadávky a odsudky. Že to byl prý odjakživa idiot (ruský troll). Ty jeho Zdi a Odvrácené strany měsíce jsou jen… Číst vice »

cablik
cablik
před 1 měsícem

Pan Waters je frajer když to prohlásí veřejně. Zeman tenkrát tu nastrčenou loutku uznal za presidenta. Presidentovi Madurovi určitě pomůžou Ruský spojenci.