Soudruh vrchní cenzor a jeho rodinné zázemí

Kohopak si to vlastně vybral uhlazený profesor Fiala za vládního koordinátora pro strategickou komunikaci a boj s dezinformátory?

Otakar Foltýn má velice “kvalitní” rodinné zázemí. Jeho bratr, bývalý brněnský policista Martin Foltýn byl v roce 2012 “odsouzen za vydírání, loupež a nebezpečné ozbrojování. Se svými kumpány vydíral podnikatele z Jihlavska. V lese ho zbili a spoutali, pak mu na dům hodili granát a zapálili mu dveře,” dočítáme se ve zpravodajství ze soudního řízení s tzv. Foltýnovým vyděračským gangemVíte, co dělá tento povedený Otakarův bratříček dnes? Neuvěříte: jezdí po středověkých slavnostech s katovskou dílnou a mučícími nástroji a jeho tematický článek dokonce uveřejnil režimní Deník N.

Mnohaleté zkušenosti Foltýnova bratra s bojem proti neposlušným podnikatelům formou svazování do kozelce, házením zápalných lahví na jejich domy a výhrůžkami napadením dětí budou jistě inspirací, jak se vypořádat s proruskými sviněmi v naší společnosti. Profesor Fiala by jistě poznamenal, že zmíněné praktiky bratra pana Foltýna mohou být jistým signálem pro všechny, kdo nebudou ochotni poslouchat dobře míněné rady jeho sourozence. Pevně věřím, že také všichni signatáři dopisu na podporu Otakara Foltýna z naší kulturní a pilotické elity si jistě předem ověřili všechny informace o jeho ctihodné rodině a násilnické excesy bratra pana koordinátora schvalují, jinak by svůj podpis nepřipojili. Když se holt bojuje proti hybridním hrozbám, nelze hledět sem tam na nějaká spoutaná, umučená nebo žárem roztrhaná těla.

Nemyslete si, že se bratr Otakara Foltýna za své činy trápí nějakými výčitkami svědomí. Dnes objíždí středověké slavnosti v převleku kata a v rozhovoru pro Rychnovský Deník jakožto svou “původní profesi” zmiňuje práci filmového kaskadéra. O tom, že by byl kdysi policistou, nepadne ani slovo; stejně tak pomlčí o své kriminální minulosti. Pusťte si v článku hlavně videa s oduševnělými promluvami o morálním přesahu v souvislosti s mučícími praktikami našich předků: “Domnívám se, že pokud tuhle část tvrdé a kruté historie nebudeme znát, tak nám hrozí, že bychom si ji mohli zopakovat.”

Whoaa, jak procítěná moudrost! Slyšet tohle Kryl, jak nám skutečný kat do slova a do písmene “o morálce káže”, byl by asi rád, že už tady nemusí být, když jeho píseň zase platí.

A co víc: Deník N před třemi lety dokonce uveřejnil článek O dějinách krutosti a útrpného práva, v němž je Martin Foltýn uveden jako spoluautor. Zkuste si představit, kdyby kterýkoli nezávislý web z alternativní scény uveřejnil článek člověka, odsouzeného do kriminálu za násilí, mučení, vyhrožování a útoky zápalnými lahvemi. Mainstream se sice široce zabývá tím, kolik má který “dezinformátor” exekucí, ale žádného člena vyděračského gangu zatím mezi “konspirátory” nenašel. Každopádně je to hezká vizitka Deníku N a všech informačních služeb s ním spojených. Blahopřejeme.

A od Vítka Rakušana panu premiérovi vyřiďte, ať si nedělá starost. Brácha to zas nějak vyžehlí.

Doporučuji níže pozorně pročíst detaily případu, ať víme, s kým máme v osobě Otakara Foltýna tu čest. Předem upozorňuji všechny slepotou postižené idioty, kteří omylem zavítali na můj “konspirační” web, že veškeré zdroje pochází z mainstreamu:

https://blog.idnes.cz/zboril/poruchy-imunitniho-systemu-statu-vojak-otakar-foltyn-ex-policista-a-kat-martin-foltyn.Bg24060720
https://www.idnes.cz/zpravy/cerna-kronika/byvaly-elitni-policista-stoji-u-soudu-s-kumpany-vydiral-podnikatele.A120628_185411_jihlava-zpravy_bor
https://www.idnes.cz/zpravy/cerna-kronika/byvaly-policista-hazel-na-dum-zapalnou-lahev.A120430_141912_jihlava-zpravy_dmk
https://www.denik.cz/kraj-vysocina/foltynuv-vyderacsky-gang-bude-obzalovan-z-mafianskych-praktik-20120502-kj9o-4dz2.html
https://www.facebook.com/udalostibrno/videos/kauza-folt%C3%BDn/1289160217925161/
https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/archiv/byvaly-elitni-policista-martin-foltyn-je-ve-vazbe-252847

*

16. 8. 2024     Napsal mi jeden čtenář, že ovce z obrazové koláže u nového článku se svou vizáží i mluvou velice podobá plukovníkovi Foltýnovi a ptá se, zda to byl záměr. Navzdory jisté podobnosti to musím důrazně vyvrátit. Foltýn to rozhodně není, možná jde jen o rodinného příbuzného. O novém strategickém koštěti v rozvědčíkově hradní kanceláři jsem původně v článku vůbec nezamýšlel psát, to bych musel do úst onoho nebohého přežvýkavce (myslím tu ovci, ne pana Foltýna!) vložit daleko ostřejší slova, než byla použita.

Muselo by to být asi něco ve stylu:

“Vy proruské svině, nestačí vám, že šíříte kremelskou propagandu a nedostatečně podporujete naše banderovské kamarády v boji za svobodu a demokracii, vy si budete ještě vyskakovat na sítích a blábolit cosi o ohrožení svobody slova?! Já že rozděluji společnost a někoho vulgárně urážím? Do příkopu a do karantény s vámi, šmejdi!”

Považte, že cosi takového bych nemohl vložit do úst tomu nevinnému tvoru z ilustračního obrázku. Nebylo by to dostatečně seriózní. Musel bych místo něj přiložit fotografii pana plukovníka Armády České republiky a koordinátora strategické komunikace Úřadu vlády při Vojenské kanceláři prezidenta republiky, aby lépe vyzněla kultivovanost vyjádření státního úředníka prozápadní demokratické země.

Vyšlo na Dfans 23. 8. 2024        

5 9 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
4 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 21 dny

Mno nic to autor přehnal co dělá jeho bratr s tím nemá nic společného kolektivní vina to už tady bylo. Ale ten tučný odstavec na konci to je jeho řeč bez obalu.

oldo
oldo
před 21 dny
Odpověď uživateli  cablik

Zdravím, při své mladické nezkušenosti jsem na nějaký čas podlehl představě, že děti nemohou za své rodiče a za socializmu se neměly omezovat.Po krátké době, když jsem viděl a slyšel jak mluví, jak se chovají a co si myslí potomci dnešních podnikatelů, změnil jsem názor. KOMUNISTÉ MĚLI PRAVDU, DOBŘE VĚDĚLI, co za mladou svoloč… Číst vice »

didusin
didusin
před 21 dny
Odpověď uživateli  cablik

Balík vloh a výchovy po svých předcích můžeme přebalit, zkrášlit, jistě i podstatně vylepšit, ale neseme si jej s sebou . A tito Foltýnové jej možná vylepšili- dle svých představ …?

mikkesh
mikkesh
před 21 dny

Řekl bych, pro dnešní “správce” státu – dobrý fundament. To třeba u Rakušana je, dle mého, vidět v tomto směru jistá vyděšenost, či nervozita z toho, co se všechno musí vyvádět v organizovaném zločinu.