Reakce na arogantní slova Pekarové. Okamura vrací úder

Hnutí SPD spustilo před krajskými a senátními volbami kampaň, ve které kritizuje jak českou vládu, tak Evropskou unii. A podle odborníků si v ní nebere servítky. Hnutí tvrdí, že kampaň ukazuje, co se v Česku děje.

Vládní politici provedení kampaně kritizují už v samotném zárodku. Podle oslovených specialistů na politický marketing je však kampaň srozumitelná a jednoduchá ve svém provedení, a má šanci lidi oslovit. Z kritiky si šéf SPD Tomio Okamura nic nedělá a vysvětluje proč.

„Toto je reakce na arogantní slova Pekarové, že když lidé nemají na drahé energie, ať si vezmou dva svetry. Díky asociální vládě se více než 100.000 obyvatel naší země dostalo do situace, že opravdu nemají na topení. Dětem je zima a rodiče musí mít tři práce, aby zaplatili složenky a měli na jídlo. Přitom naše elektrárny vyrábějí elektřinu velmi levně a je jí dost. Je však uměle nadražena vládou a zisky putují do kapes oligarchů, které nazýváme “sorošovci”. Je to aféra, která nemá v dějinách naší země obdoby. SPD vše samozřejmě zruší, zlevní energie a uvede do normálního stavu,” napsal na sociální síti facebook Okamura, který s textem zároveň sdílel jeden z vizuálů pro nadcházející krajské a senátní volby.

Tomio Okamura, předseda SPD

Okamura se také vyjádřil obecně k chystané kampani, která podle něj poukazuje na brutální dopady vládnutí Fialovy vlády. V textu také přikládáme pro ilustraci další vizuály z dílny SPD.

„Kampaň SPD poukazuje na brutální dopady vládnutí Fialovy vlády, Green Dealu i Rakušanova Migračního paktu. Hnutí SPD ve své další fázi kampaně voleb do krajských zastupitelstev a Senátu představilo alegorie současného dění v naší zemi a reaguje tím na nezodpovědná rozhodnutí asociální vlády Petra Fialy (ODS).
Alegorie jsou reakcemi nejen na Green Deal EU, který brutálním způsobem zvýší daně a poplatky. Platit bude muset každý a zbohatne pouze úzká skupina lidí. Migrační pakt EU, který podporuje Fialova vládní pětikoalice, umožní, aby každý rok do České republiky proudilo až 30 tisíc migrantů, které západní Evropa nechce.

Každý zodpovědný člověk si dovede představit ty devastující následky pro naši zemi. Podle statistik se každý den na západ od našich hranic uskuteční brutální útok nožem, který spáchají tito nelegální migranti. V Anglii je aktuální kauza pobodání 11 dětí před školou, z nichž 3 zemřely. Zapíchnutí policisty a pobodání aktivistů AfD v Německu viděli před časem všichni.


My toto tady u nás nechceme, ale Fiala, Rakušan a spol. ano.

Naše kampaň je v tomto ohledu ještě velmi mírná proti tomu, co se na naši zemi chystá. Přijďte proto k volbám a dejte hlas koalici SPD, Trikolora a PRO, která je proti asociální vládě Petra Fialy,” napsal ohledně plánované kampaně a jejího provedení předseda SPD Tomio Okamura.

(jk, prvnizpravy.cz, repro: cnn prima)

4.3 17 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
10 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Jan Kopecky
Jan Kopecky
před 1 měsícem

1) SPD má schopné a kompetentní lidi, ale Tomio Okamura v tomto ohledu zrovna nevyniká. 2) Výsledky posledních let ukazují, že voličský potenciál je vyčerpán. 3) Pochybuji o tom, že je aktuální spojenectví perspektivní. * Rajchl je podle mne mimo jakoukoli pochybnost hochštapler. * Trikolora patrně spíš doufá, že spolu s SPD po dosavadních nevalných… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Jan Kopecky

Aby měl Babiš koaličního partnera.

Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem

No já tedy nevím, v roce 2017 měla SPD přes 10 procent, v roce 2021 však proti všem předpokladům se dostala pod 10 procent. Pak v roce 2022 měla v průzkumech i přes 15 procent. Jenže v prezidentských volbách dostal její kandidát pouhá 4 procenta, oproti kandidátu Pekarové-Adamové, který dostal přes 58 procent. To je obrovská… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Karel2002

Takže i kdyby Babiš vyhrál za rok a něco řádné volby (mimořádné volby si kvůli kolapsu opozice raději ani nepřejme), stejně nebude mít žádného koaličního partnera, protože SPD se nedostane nad 5 procent. Navíc ANO se dlouho odmítalo vůbec nějak bavit s SPD, protože jí pokládalo za fašistickou stranu. ANO ze všeho nejvíce… Číst vice »

Praded
Praded
před 1 měsícem

Každý kdo převážně žije parazitickým způsobem života, nikdy nepochopí co je potřebné pro většinu lidstva na zemi k přežití.

cablik
cablik
před 1 měsícem

Správně to jsou všechno fakta co se děje ale není to vládnutí Fialy ale US miliardářů a jejich nástroje EU. Fiala a jeho poskoci z Aspen Institutu jen jim slouží.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem

Kampan je dobra a hysterky a hysterici si mohou skocit pro nejake uklidnovaky ( jestli se tedy jeste daji nejake sehnat…za Valka)

Hokarc
Hokarc
před 1 měsícem

Pojďme již konečně správně volit, neboť naše země, politický převrat, potřebuje jako sůl.

Jan Kopecky
Jan Kopecky
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Hokarc

“Politický převrat” pomocí voleb ?
A to myslíte – vezmeme-li v úvahu české voliče – vážně ?

Jarin G.
Jarin G.
před 1 měsícem

Má pravdu, předseda.