Petr Pavel: Pokud Nord stream zničili Ukrajinci, byl to legitimní cíl.

Vyplývá to z rozhovoru, který Petr Pavel poskytl Novinkám.cz . Snažil se okořenit obhajobu šílené sebezáhubné politiky špetkou realismu. Připustil, že Ukrajina asi vojensky nezvítězí a Rusko nezaplatí reparace. Prozatím.

MUDr. Ivan David, CSc.
MUDr. Ivan David, CSc.

Rozhovor  ZDE

Opakoval nebezpečnou tezi, že Ruskem vyhlášené červené linie není třeba respektovat. To protože respektovány nejsou a „nic se nestalo“. Patrně mu unikl „detail“, že červenou linií byl vstup Ukrajiny do NATO. V únoru 2022 oznámila Ukrajina záměr vstoupit do NATO a vzápětí nastalo ono „nic“ – totiž „speciální vojenská operace“. Předcházela dlouhodobá podpora renacifikace Ukrajiny a převrat. Petr Pavel opakuje narativ, tedy vyprávění, pohádku, že Rusko napadlo Ukrajinu bezdůvodně. Ono vraždění občanů Ukrajiny jen proto, že mluví rusky osm let nestačilo, bylo potřeba přitvrdit, a překročit další červené linie, aby se „něco“ stalo.

Petr Pavel má zvláštní představu o světě. Očekává, že Rusko přistoupí na mír, když Ukrajina bude opět směřovat do NATO, což Petr Pavel pokládá za správný cíl, stejně jako vstup Ukrajiny do EU. Té Ukrajiny, která podle Němců nechala zničit Nord stream, majetek Německa, a tím snížila konkurenceschopnost zemí EU a Německa zvlášť. Mohu sdělit, že ochota podpořit vstup Ukrajiny do EU je v Evropském parlamentu malá. Deklarace o vstupu do NATO zaručuje pokračování války. Na té bohatnou zbrojařské koncerny, ale korporace, které se zmocnily ukrajinského bohatství přepadá úzkost ze jeho ztráty. Ukrajina je v důsledku vytrvalé „podpory“ Západu v rozkladu ekonomickém i morálním.

Výdaje rezortu obrany v ČR pokládá Petr Pavel za prioritní a dokonce efektivní (!), proto je dobré je upřednostnit před výdaji na školství.

Prezident nespadl z nebe, nadělila nám ho média hlavního proudu prostřednictvím zmanipulovaných sugestibilních občanů. Nemyslím, že si ho zasloužíme.

MUDr. Ivan David, CSc., europoslanec za SPD

4.4 22 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
16 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
vachav
vachav
před 24 dny

Dlouhou dobu jsem byl přesvědčen,že na hrad nemohl usednout nikdo horší,než svého času kulisák Veškrna.Přišel čas a tento americko-ukrajinskej kašpar ho zřejmě překonává.

Karel2002
Karel2002
před 25 dny

Jestli je pozadí vraždy JFK v roce 1963 největší záhadou 20. století, tak největší záhadou 21. století je zvolení tohoto komunistického rozvědčíka Pávka, který se pak proměnil v humanitárního bombardéra z NATO. Doufejme, že ty volby byly zfalšované, je to lepší možnost než naprostá debilita většiny českého národa.

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 25 dny

-pokr- Aby nebylo málo, jde o setkání Ahmádijů – tentokrát tedy muslimů indických: “Ahmadíja je celosvětové islámské hnutí, které vzniklo koncem 19. století v indickém státě Pandžáb”. https://cs.wikipedia.org/wiki/Ahmad%C3%ADja Což ladí z další dnešní aktualitou – se setkáním Modiho a Zelenského v Kyjevě: ?itok=ql2aKXkW “Modi řekl Zelenskému, že je připraven pracovat ‘jako přítel, aby dosáhl mírové dohody”https://www.theguardian.com/world/article/2024/aug/23/modi-to-visit-ukraine-amid-controversy-over-hug-for-putin… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 25 dny

Toho Foltýna prý vládě doporučil Pavel. Měl by to být jeho kamarád. Pokud je Pavlovi líto vyšetřovaných Ukrajinců, kteří údajně zničili německo-ruský plynovod, měl by požádat německou vládu, ať vyšetřování uzavře s tím, že ta sabotáž byla vlastně pro Německo dobrá a prospěšná.

standa
standa
před 25 dny

Ten Pavel je fkt blbej i jeho loutkáři.

standa
standa
před 25 dny
Odpověď uživateli  standa

Jó, neinformovaní, hloupí lidé si vzali PePu107 za prezidenta. Nu teď vidí jeho hloupost.

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 25 dny

Za mě Pavel právě předvedl ještě něco jiného, čeho si ale jen málokdo všímá – shrňme si situaci: Ukrajina zahájí akci Kursk a podle všeho se skrytým souhlasem USA. Do toho “z ničeho nic” přijde informace, že za Nord Streamem stála Ukrajina – svět se diví, proč právě teď, já jsem Kursk… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 25 dny
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

-dok- Neřešme teď, že se tak přihlásil k terorismu, ale jen jeho “loajalitu” – i ten největší mafian očekává, že když se musí bránit třeba i lživou informací, tak jeho spojenec pochopí a podpoří ho. A Pavel “pochopil” a “podpořil” tak, že křičí “USA lžou, tak to nebylo!”. Nejde mi zpětně najít odkaz ze včerejška, ve… Číst vice »

cablik
cablik
před 25 dny

Jo jo PePa schválí vše co požadují pruhovaní páníčci za oceánem stejně jako tahle vláda. Rusové to vyřeší po svém a na nějaké kecy se ohlížet nebudou.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 25 dny

Vzdycky se snazi vsechno okecat..Myslim,ze by to rekl i tehdy,kdyby k nam Ukrajinci ( USA) hodili treba bombu

kolokol
kolokol
před 25 dny

Prezident ČR je mluvící hlava, ohlašující pozici Západu, konkrétněji washingtonského establišmentu. A z této pozice je třeba jeho výroky posuzovat. Pokud se německá strana cuká a obviňuje Ukrajinu, byť nesmyslně, je zapotřebí Ukrajinu obhajovat. Zvláště teď, když se na východní frontě hraje vabank. “Nečekaný” propagandistický ukrajinský výpad do kurské oblasti se ukazuje být… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 25 dny

Pane doktore, Vy snad u té figurky očekáváte nějaké myšlení.To byste mi vážně naštval. Jeho výstupy jsou spíše takové silvestrovské glosy. Jako třeba podivování se, že jím odhadnutý vítěz konfliktu asi nebude (prozatím) platit reparace. Nebo, že se můžeme, jako obraná aliance NATO, vykašlat na nějaké varování nepřítele, protože se vlastně,… Číst vice »

Jarda
Jarda
před 25 dny
Odpověď uživateli  mikkesh

Zelená guma pávek bude vždy hajzl sloužící nadnárodním a unijním hajzlům,on má místo mozku sračky a ty ho nenutí přemýšlet.