Oni to věděli

Další kamínek do mozaiky státního terorizmu USA – „Wall Street Journal“: Německé úřady věděly předem o výbuchu Nord Stream. Americká rozvědka prý informovala Německo.

MUDr. Ivan David, CSc.
MUDr. Ivan David, CSc.

Dnešní pozdní Weltwoche píše o tom, co všichni víme od začátku – Němci věděli, že jejich spojenec posílá jejich průmysl do kopru, a neudělali nic. Víme to od chvíle, kdy stál německý kancléř vedle Bidena na tiskovce, kde tento mluvil o „zastavení“ Nord Streamu, a Scholz se jen se přihlouple usmíval.

“Podle zprávy Wall Street Journal německé úřady o útocích na ropovody Nord Stream věděly předem. Americká tajná služba CIA prý o plánech informovala Spolkovou zpravodajskou službu (BND) poté, co CIA obdržela informace od nizozemské vojenské zpravodajské agentury MIVD.

Zpráva také naznačuje, že CIA poskytla BND podrobné informace krátce po útocích, ty však nebyly předány německým vyšetřovacím orgánům kvůli nařízením o utajení. Místo toho představitelé tajných služeb informovali vyšetřovatele o zprávě pouze nepřímo.

Sahra Wagenknechtová, zakladatelka a předsedkyně Sahra Wagenknecht Alliance (BSW), nyní volá po vyšetřovací komisi. Z jejího pohledu by předchozí znalost německých úřadů představovala ‘skandál století’. Kritizuje také skutečnost, že spolková vláda dosud zůstala nečinná.

Bývalý prezident BND August Hanning obviňuje ukrajinské a polské vedení ze spoluúčasti na útocích a hovoří o ‘státním terorismu’.

Anonymní německý úředník pro Wall Street Journal řekl, že takový útok by teoreticky mohl spustit klauzuli o kolektivní obraně NATO, ale vzhledem k úzké podpoře Ukrajiny ze strany Německa by to byla extrémně problematická situace.”

(Opět jedna ze zpráv, které mají zamést stopy a odvést pozornost od skutečného státního teroristy, který má Nord Stream na svědomí .- pozn.red.N.R. -vd-)

*

MUDr. Ivan David, CSc., Facebook autora, překlad z němčiny Jana Kunšteková

3.8 13 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
6 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
vachav
vachav
před 29 dny

Tomu,kdo má mozek v hlavě,muselo být od začátku jasné,že v tom opět mají své špinavé prsty ti pruhovaní parchanti za oceánem- jako ve všem!

spartak
spartak
před 30 dny

Sleduji satelitní TV z německých krajů a tam jsou na tom stejně s tzv.”americkou kulturou” jako u nás a naše” kultura “dokonce předběhla tu německou která je v Německu již od roku 1945 a ničí původní,tradiční kulturu . Takže nás čeká boj podobný proti invazijním rostlinám ,či zvěři.

mikkesh
mikkesh
před 30 dny

Nemyslím si pane doktore. Pusťte si to ještě jednou. Scholz má přiblblý výraz od přírody furt, ale při odpovědi Bidena “ukončíme to” byl Scholz, dle mého, evidentně překvapen a vyveden z míry. Vrozená předposranost mu nedovolila zeptat se, jak a proč byste to dělali. To by byla okamžitá reakce normálního svobodného člověka, kterému chce… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 30 dny
Odpověď uživateli  mikkesh

Osobně si myslím, že se zeptal za kulisama. Ale asi mu to bylo houby platné. Navíc Biden už nevěděl, co to vlastně vykecal…..

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 30 dny

CIA je informovala,ze se nejaka potapecska skola ozrarala,okamzite schrastila prachy na vybusniny ( meli je asi v polstari) ,vedela kde to koupit ( bezne vybusniny nakupovala)….Hm.😅
Mnohem pravdepodobnejsi je,ze zlodej volal,chytte zlodeje

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 30 dny
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Zapletaji se do toho,ze to vypada,cim dal hloupeji