Nora zuří

Jindřich Kulhavý
Jindřich Kulhavý

V České televizi se to vaří. Současné vedení se rozhodlo ukončit manipulativní a lživý pořad 168 hodin představovaný především jeho moderátorkou Norou Fridrichovou. Ta připomíná svým kvikotem píchlé domácí zvíře před porážkou a místo pokorného přijetí verdiktu kolem sebe kope na všechny strany. Přitom kontroverzní publistický pořad často zneužitý ke kydání špíny na všechny stojící na opačném břehu, než se vyskytují uvědomělí liberálové, budí vášně už mnoho let pro své připomínání politické agitky z dob ponurého socialistického temna.

Česká televize i bez 168 hodin nebude veřejnoprávním médiem pro všechny. Může-li být její přeplácenou moderátorskou hvězdou Moravec stojící za dalšími pořady totálně zkreslujícími realitu na naší politické scéně, jsou-li součástí vysílání zpravodajství, diskuze a analýzy vytvářející pozitivní dojem z šířícího se ukronacismu, eurohujerství a migrace, zamlčující tvrdé ekonomické dopady působení liberálů ve vládách evropských států včetně našeho, pak nejde o relevantní a seriózní televizní stanici přinášející nezávisle informace, ale o hlásnou troubu části elit ovládajících přes spřízněné politiky tento stát. A přidáme-li ještě dětem určené „Déčko“ již od zapnutí logem připomínající úchylnou sféru genderu a ovlivňující mysl nejmenších spoluobčanů, musíme konstatovat, že celé Kavčí Hory zapáchají škodlivou propagandou mnohem více než samotná Fridrichová se svým ukončeným pořadem.

Navýšení koncesionářských poplatků, které schválila vláda a jsou předurčené k vylepšení ekonomické situace tohoto nedemokratického molocha, vyvolaly nevoli. Odpor občanů je poměrně vysoký a protikladem stádního chování je vzepření se povinnosti živit něco, co nám dennodenně pomocí obrazovek lže. Skupina, jejímž členem je i známý bloger Vidlák, začala organizovat výzvu k shromáždění občanů ochotných vzepřít se nesmyslnému vymáhání peněz od kompletního spektra občanů bez rozdílu, kdy k povinnosti hradit nezanedbatelné částky udržující v chodu obě veřejnoprávní média (ČT a ČRo) dopadají i na ty, kteří s těmito stanicemi nemají nic společného. Pokud Vás to zajímá více a chtěli byste se přidat k iniciativě, více informací najdete na těchto stránkách:

https://nekrm-hydru.cz

Abychom byli objektivní, ani další televizní a rozhlasové stanice nejsou výjimečně svobodné a nepřináší příliš rozdílný obsah. Jak NOVA, tak i Prima-CNN či Seznam TV patří do stáje liberálů. Ale své manipulativní pořady a eskamotéry v roli moderátorů si platí ze svého, z protivných, ale dobře placených reklam. Je na Vás, co si z jejich repertoáru vyberete a co sledujete, pokud vůbec něco. Českou televizi či ČRo nemusíte pouštět vůbec a přesto jste povinni, aniž byste vlastnili televizní přijímač, či si tyto stanice pouštíte, platit vyděračské koncesionářské poplatky. A týká se to i firem, kde se výše úhrady kumuluje dle počtu zaměstnanců, přestože tito je už dávno hradí doma. A to i když ve společnostech nepoužíváte televizní přijímače. Stačí mít počítače či moderní telefonní přístroje. Žijeme v době pokroku a tato technologie je prostou součástí každodenního fungování všeho, tedy i podnikatelských subjektů.

Na Slovensku momentálně dochází k vyčištění chlévů a ryk podobný tomu vydávanému Fridrichovou  se ozývá ze všech stran. Dokonce došlo na výzvu k atentátu na ministryni kultury stojící v čele tažení proti liberálnímu bahnu v tamních médiích a na kulturní frontě. Ficem vedená vláda je radikální a nemíní už nadále snášet mediální šikanu namířenou proti všem kritikům současného dění v EU a ve světě. To se nelíbí zkorumpovaným umělcům, novinářům a ani Šimečkovi stojícímu se svým Progresívnym Slovenskem v opozici. A abychom dobarvili colorit eurounijního myšlení, Brusel vyzval Elona Muska k cenzuře rozhovoru s exprezidentem a znovukandidátem na post v Bílém domu Trumpem, který s ním i přes odpor amerických Demokratů a jim posluhujících organizací vedl před kamerami. Kde je svoboda slova a názorů, když ani jeden z kandidátů na prezidenta a hlavní favorit nesmí být občanům představen?

Musk a ani Fico se z toho všeho na zadní část těla neposadili a dále drží zvolenou linii. My se k nim můžeme přidat a odmítnou nadále poslouchat každý blbý pokus dělat z nás dojnou krávu. Pokud nedojde k radikální změně, která se Slovákům, Maďarům podařila, a doufejme, že vše dochází i  Američanům, bude u nás pokračovat hnusná propaganda liberálního světa eurohujerů, greendealistů, ekoalarmistů, migračních fanatiků a devastátorů evropské ekonomiky. Média a politici jdou ruku v ruce proti našim zájmům, proti občanům, byť zdaleka ne všem to dochází. Nestačí pouze konzumovat výplody novinářů, redaktorů a moderátorů, jsou to totiž jen zaměstnanci placení za prezentaci určité názorové platformy. Je potřeba začít přemýšlet, podprahově vnímat a mít vlastní názor vzešlý z reality. Jen tak se nám podaří něco změnit. Je to i na Vás.

*

Jindřich Kulhavý, iNadhled

4.6 9 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
19 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Jarda
Jarda
před 1 měsícem

Já osobně jsem toho názoru:pokud lidi budou volit hajzle 5kolky viz volby do EP tak se nic nezmění.A vzpomeňte když babišák měl možnost zlikvidovat dvořáka a pak začít dělat pořádek v bordelu zvaném čt tak stáhl ocas a posral se z toho.Jediným řešením je výhra v příštích volbách takového seskupení,které provede razantní změnu jako na Slovensku… Číst vice »

Jura deMonteBoo
Jura deMonteBoo
před 1 měsícem

Domňoukala… 🙂

Jarda
Jarda
před 1 měsícem

nora je prostě nora tu již nikdo nepředělá,jedině mu musela padnout na tu svou sprostou držku.

mikkesh
mikkesh
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Jarda

Nebuďte na ni tak zlý. Doma jí pláčou děti. Ještě aby se jí tak rozplakal Záruba.

spartak
spartak
před 1 měsícem

Jindřich Kulhavý by rád změnil současnost ,ale to nejde ,když jsme v hlavním proudu západní demokracie. I když odejde Fiala ,tak přijde Babiš a tak dokola – začarovaný kruh. Rok 1917 je jenom jeden a nebude se opakovat ,proto nám zůstane jízda na demokratickém soplu.

Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  spartak

Babiš je přece ruský špion.

Anonym
Anonym
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Karel2002

Karle, Karle. Zase vás někdo bude brát vážně. 😄

Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Anonym

Jde o to, že pan Spartak dává rovnítko mezí Fialou a Babišem, ale Pražané přitom pokládají Babiše za to největší možné zlo, srovnatelné s Putinem, Ficem a Orbánem.

Praded
Praded
před 1 měsícem

O skutečné prověřené odborníky není zájem, podívejte se na YT: IR Korupce prolezlá celým státem. Petr Czasch. Na konci se dozvíte, že o pořádek a systém nemá nikdo zájem. Dalším je i Petr Blahýnka a jeho: Změna systému.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Sv-ne-Stojim-si-za-tim-Foltyn-pokracuje-v-castovani-casti-Cechu-760073
Tenhle je tedy take jedly..Vsechny penize investovane do jeho ” vzdelani” byly naprosto vyhozene.Papouskuje jako Pepicek s hodne splihlym perim

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem

Nevim,proc tak kvici.Kdyz je takova hvezda,tak si preci praci sezene rychle,ne?..Ja myslela,ze uz ma spoustu nabidek a odchazi s gracii🤣

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Tihle ” lide” vsechno postavili na hlavu…Prerostli pubescenti trvajici na vlastni nadrazenosti

kutnohorsky
kutnohorsky
před 1 měsícem

Pane Dvořák, jaké pichlé domácí zvíře? Teď to frčí – svini! No ono to frčelo, už když Hřebejk nazval Zemanovi voliče růžovými a rudými sviněmi. No a ten zase ty co nepodporovali naši okupaci Afghánistánu špínou národa. Ne, beru zpět! Nejsme jako oni. .. i když kdysi uhlazený MUDr. Štrosmajer se taky neudržel… Číst vice »

Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Rudými a hnědými sviněmi.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Karel2002

Karle, nehádejte se. Oranžová byla barva socdemáků, kteří ho tenkrát podporovali. Hnědá zvýrazněla až příchodem Fialy.

Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Jde o ten autentický výrok. Hřebejk mluvil o rudých prasatech (komunistech) a hnědých prasatech (hnědá je barva fašistů, Hřebejk zřejmě myslel SPD a Okamuru). Hřebejk při vší své aroganci neviděl tehdejší sociální demokraty (Sobotka a spol.) jako extremisty tzn. prasata.

mikkesh
mikkesh
před 1 měsícem

Nojo, ale nešťastnici Norce pláčou doma děti. Až je utěší, že vyhazov je dnes normální běžná věc, určitě přijde na to, že s Wollnerem byli skvělí, lidé je měli rádi, mohli by investovat do svojí TV, jako třeba paní Bobošíková. Myslím, že až ty dvě žurnalistické esa posílí ještě slečna Moravec,… Číst vice »

Jarin G.
Jarin G.
před 1 měsícem

Nora Fridrichová a její dlouholetý partner Robert Záruba už toho “nasosali” z ČT až až. Takže by mohli jít parazitovat někam jinam. Oni je určitě v nějaké politické neziskovce (apod.) rádi budou platit. Oba zatvrzelí rusofobové, havloidi a liberální demagogové až na půdu. Myslím si, že ani těm, co sledují ČT chybět nebudou. Záruba,… Číst vice »

kutnohorsky
kutnohorsky
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Jarin G.

Sportovní ideolog s Bosákem…