Ľuboš Blaha: PŘESTAŇTE PRZNIT OLYMPIÁDU!

Přiznávám – je mi ze Západu normálně špatně. To, co se děje v Paříži, je čistý extrém. Odpudivý extrém.

Ĺuboš Blaha
Ĺuboš Blaha
  1. Letošní olympijské hry jsou tím nejstrašnějším svědectvím o dekadenci západního světa.
  2. Staly se oslavou nenormálnosti, oplzlosti a různých transpohlvních mutací. Jak může někdo takto prznit sport, proboha?
  1. Na otevíracím ceremoniálu místo Ježíše na poslední večeři zaujala obtloustlá transka, apoštoly ztvárnili bradatí muži převlečení za ženy, změkčené prostitutky… a do toho nějaký přerostlý Taťka Šmoula.
  1. Kdysi byli symbolem Olympiády atleti, dnes jsou to ženy s koulemi a muži s bradami. K čemu je toto dobré?
  1. I Řím kdysi prošel úpadkem kultury a pak se celý rozpadl – z rozpustilosti. Totéž nyní zažívá Západ – jsme uprostřed procesu zahnívání a strašně to smrdí.
  1. Při vší úctě – v žádné éře lidských dějin, ani za zhýralého Caliguly, se nestalo, že by se nějaký chlap identifikoval jako žena a pak zmlátil v ringu ženskou sportovkyni.
  1. Promiňte, ale to je přes všechny čáry. Kde jsou teď feministky? To není násilí proti ženám? Toto je duch olympiády? Že muži mlátí bezbranné ženy?
  1. Transgenderismus byl dosud nechutný politický proud, kterým progresivisté čas od času otravovali lidi kolem sebe – v Paříži z tohoto ideologického extrému udělali hlavní proud a libují se v tom.
  1. Toto není žádná ochrana menšin. Ani tolerance. Ani uznání jinakosti. Toto je bohapustý výsměch zdravého rozumu.
  1. A celý svět se na to dívá a zvedá se mu žaludek ze západního liberalismu. Nemusíte být žádný politický konzervativec, aby vám z toho bylo špatně – stačí být normální.
  1. Urážejí křesťany, urážejí ženy, urážejí všechny normální lidi – menšiny začaly diktovat většinám, co je správné. A pokud se nepoddáš, mají tě za dezoláta.
  1. Jak svým dětem vysvětlíte, že chlap v ringu zmlátil ženu? Jak jim vysvětlete rozkokošenou obtloustlou transku na otevírání olympiády – co to má společného se sportem?
  1. A jak jim vysvětlíte, že ruští sportovci jsou na Olympiádě šikanováni, ale Izraelcům, kteří vraždí ženy a děti, západníci tleskají ve stoje?
  1. Válečný zločinec Netanjahu v americkém Kongresu zažívá standing ovation a USA mu posílají další zbraně, aby dále vraždil. V desetitisících. Ale hlavní věc, že ​​zlí jsou prý Rusové.
  1. Ruští sportovci nemusí litovat, že jim omezili účast na olympiádě – alespoň nemusí být součástí této progresivistické západní frašky. Toto je poslední kapka.

Západ se reálně zbláznil. A západní liberálové se diví, proč stále více lidí vnímá Rusko jako obránce naprosto normálních tradičních hodnot před progresivním extrémem – ano, přesně takto Rusy vnímá i většina Slováků.

*

Ľuboš Blaha, publikováno na sociální síti Telegram. (Autor je místopředsedou strany Smer-SSD a nově zvoleným poslancem EP)

Na snímku alžírská “boxerka” s nadmírou mužských chromozomů, přesto uznaná sportovními papaláši za ženu, během půlminuty zmlátila opravdovou ženskou sportovkyni. Zvrhlý je svět ve které menšiny diktují většinám.

4.8 16 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
17 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
spartak
spartak
před 1 měsícem

Sport mně přestal zajímat po roce 1989 ,kdy 40let v Československu nahradila západní demokracie čili reklama a masívní úder peněz. Olympiáda byla kdysi jen pro tzv.”amatéry”. Dnes peníze drtí kdysi čestný sport.

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 1 měsícem

“Macron je ‚pobouřený a smutný‘ z útoků na tvůrce zahájení OH, šikanu řeší policie”
https://www.irozhlas.cz/sport/olympijske-hry/macron-je-poboureny-a-smutny-z-utoku-na-tvurce-zahajeni-olympiady-pripad-online_2408022250_job

Česko ale má vysvětlení – za kritikou ceremoniálu je ruské rozeštvávání západní společnosti přes ruské trollí farmy…
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Piratka-Gregorova-objevila-dalsi-ruskou-spinu-Kolem-olympiady-759447

Naposledy upraveno před 1 měsícem uživatelem Pozorovatelka
Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Tvůrcem ceremoniálů (i závěrečného) je Thomas Jolly, po rodičích židovského původu https://en.wikipedia.org/wiki/Thomas_Jolly Závěrečný ceremoniál má trvat 40 minut a má být symbolem konce existence OH: “Francouzi nás přenesou do světa bez olympiády” – má jít o distopický obraz budoucnosti lidstva bez OH. (Distopie = antiutopie = myšlenka fiktivní společnosti, která se vyvinula špatným směrem,… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

-pokr- Nějaké extra vstoupení má mít na závěrečném ceremoniálu i T.Cruise – jeden z nejvýznamnějších představitelů scientologie https://www.idnes.cz/zpravy/revue/spolecnost/tom-cruise-scientologie-cirkev-sekta-oddanost-vira.A161026_104620_lidicky_zar Vůdcem scientologů se po jeho zakladateli Hubbertovi stal David Miscavige – viz obrázek, který ale vkládám ze zcela jiného důvodu: Davidova hvězda judaismu, to jsou dva trojúhelníky proti sobě, v scientologii ale už jde o dva trojúhelníky,… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

-dok- Příští letní OH mají proběhnout v Los Angeles a T. Cruise má předvést spojení/posun od Paříže do LA – i s videem zde https://www.msn.com/en-in/travel/news/tom-cruise-to-close-paris-olympics-pass-torch-to-la-with-epic-stunt/ar-AA1oajrY?ocid=BingNewsSerp A to za mě má takovou souvislost, že LA je světovým centrem scientologie https://en.wikipedia.org/wiki/Church_of_Scientology. Což dává logiku i s tím, proč jsou z Hollywoodu odstraňováni židé, viz např. skandál Me too přes tak vlivného… Číst vice »

Naposledy upraveno před 1 měsícem uživatelem Pozorovatelka
Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Ještě by nemělo být přehlédnuto, že před úplným kolapsem Ruska za Jelcina Rusko zachránil scientolog Kirijenko. On ho ve skutečnosti ale nezachránil tolik pro Rusko, jako před rozkradením ruských zdrojů Spojenými státy/Západem (což je to hlavní, o co Globalistům aktuálně nejvíce jde, protože na ruské zdroje chtějí mít nárok oni) https://aeronet.news/otazky-a-odpovedi-v-v-pjakina-ze-dne-10-10-2016-odstavovani-usa-perestrojka-a-obcanska-valka-v-usa-trump-a-clintonova-pred-volbami-scientolog-namestkem-putinovy-administrativy/… Číst vice »

Naposledy upraveno před 1 měsícem uživatelem Pozorovatelka
Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Je to tak, za kritikou toho nádherného nadčasového ceremoniálu je Putin. Kdo jiný? Ten v minulosti také vynalezl Covid. Gregorová je levicová, neomarxistická politička, přesto nemá ráda levicového Putina. Tuší, že Putin chce vrátit komunismus nejen do Čech, ale rozšířit ho do celé Evropy. Tedy i včetně západu Evropy. Ďábelský plán.

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Karel2002

Davy se můžou stokrát pohoršovat, jak oplzlé divadlo to bylo, další davy – a tentokrát mám na mysli ty “demokraticky” zvolené TýTý loutky v čelech států – to můžou svalovat na Putina a tu oplzlost dokonce schvalovat, pointa ale je úplně jinde: “Co touhle Olympiádou chtěl básník (Švýcarsko-Globalisté) říci?” Ti, kteří rozumí symbolice,… Číst vice »

Anonym
Anonym
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Karel2002

Karle, Karle, vy si zase o něco koledujete. 🫢.

SunTzu
SunTzu
před 1 měsícem

Jen pohled na tu fotografii každému rozumnému řekne, že ta Alžírská “boxerka” není žena !

vachav
vachav
před 1 měsícem

Bez účasti stovek špíčkových sportovců z Ruské federace a Běloruska je to stejně jen americká politická šaškárna.Na světovém klání mají být nejlepší sportovci a ne ti ideologicky schválení.A ten šílenej ceremoniál to jakoby potvrdil.Bojkotuji tento hnus.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 1 měsícem

Invalidé mají své OH. Nakonec my, kdo víme co jsme, kam patříme a máme vše tam kde to má být, budeme muset jít po vzoru invalidů a vyčlenit se z této ,,sportovní” společnosti. Bude třeba uvažovat o jiné organizaci světového zápolení, třeba i mimo olympijské hnutí a to přenechat dnes protěžovaným. Nakonec, proč se mezi ně cpát?… Číst vice »

Jana
Jana
před 1 měsícem

Ženský box na olympiádu vůbec nepatří. Ať se rvou chlapi, ale žena je předurčena k jiným věcem. Jak říká jedna známá: Je to stejné, jako když vidíte ženskou se samopalem. – Italka se zachránila, ale hodiny tréninku a úsilí byly zbytečné. Olympijská mafie na ni pustila alžírské “monstrum” – a ještě se v tom… Číst vice »

Naposledy upraveno před 1 měsícem uživatelem Jana
Ludvik
Ludvik
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Jana

I v tomto případě platí známé rčení: “Každý je svého štěstí strůjcem”. Neměla-li dotyčná sportovkyně “rozum”, měl zasáhnout její trenér a nepřipustit nerovný zápas. Vystavil ji tak, zřejmě vědomě, nebezpečí úrazu. Další sportovkyně a jejich trenéři budou řešit stejné dilema…

Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Jana

Jano, co třeba Amazonky, které si dokonce uřezávaly jeden prs, aby jim nepřekážel, když budou střílet z luku? Nebo co slovanské bojovnice z Dívčí války? Nebo ty ruské vojačky z filmu “Jitra jsou zde tichá”? Jana z Arcu včele francouzského vojska? Ženy odedávna bojovaly.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem

Kdyby jim doslo,ze uz davno neudavaji ” trend”…Zustava jen trapnost a kyc,ktereho se drzi zuby nehty

cablik
cablik
před 1 měsícem

Přesně tak všichni příznivci Olympiády a sportu musí být strašně zklamaní ženské dřou aby se tam dostali. A přešití podprůměrný muži budou vyhrávat a trhat rekordy západ jede do pekel čím dřív tím líp než napáchají ještě více škod.