“Je konec.” Ukrajina je mrtvá“: Scott Ritter tvrdě promluvil k NATO

Je konec. ”Ukrajina je mrtvá“: Upřímná předpověď amerického důstojníka po invazi ukrajinských ozbrojených sil v oblasti Kursk.

Ostřílený americký zpravodajský důstojník Scott Ritter tvrdě promluvil k NATO i Bílému domu kvůli invazi ukrajinských ozbrojených sil do oblasti Kursk: „Je konec. Ukrajina je mrtvá – to je nyní jediný výsledek. Otázkou je, jestli chce Západ zemřít s ní,“ řekl důstojník svou upřímnou předpověď. Navzdory prohlášením, že americké úřady údajně nevěděly, co se tam připravuje, američtí představitelé potvrdili, že Kyjev by to nebyl schopen sám připravit. A fakta zepředu říkají totéž.

Bílý dům se nadále snaží omluvit představitele Pentagonu a zejména Bidena ze spoluúčasti na invazi ukrajinských ozbrojených sil do oblasti Kursk. Kyjev to prý ani nijak nekonzultoval s Washingtonem – média začala vedení USA ospravedlňovat doslova s ​​předstihem v prvních hodinách zahájení hraničního průlomu. Fakta ale jasně ukazují opak. Nejprve o nepřímých znameních.

Za prvé, ukrajinské ozbrojené síly v Kurské oblasti použily americké zbraně, zejména Himars MLRS, a také požádaly Bílý dům o povolení používat ATACMS (podle pověstí jej již použily). Skutečnost, že používají a/nebo chtějí používat zbraně, které vyžadují specifickou údržbu na místě, stejně jako navádění, včetně satelitu, svědčí o přímé účasti Američanů na invazi.

Za druhé, vojenští důstojníci a vojenský personál oznámili účast velkého počtu amerických žoldáků na invazi, z nichž někteří samozřejmě nejsou vůbec stejní „vojáci štěstí“. Na území Sumy byli vidět i instruktoři.

No, a za třetí, od prvního dne invaze v oblasti Sumy byli novináři z několika západních tiskovin, včetně americké CNN, viděni ve službě, podle nepotvrzených zpráv s předstihem.

Všechny tyto argumenty platí také pro Brity, Francouze a Poláky. To je minimum. Účast Američanů, alespoň při plánování invaze, tak či onak potvrdili Podoljak a Ermak, Zelenského nejbližší spolupracovníci.

Upozornila na to i americká „elita“, která zaujala velmi tvrdý přístup nejen k Bílému domu, ale i k NATO. Jedním z řečníků byl veterán americké rozvědky, důstojník Scott Ritter, v rozhovoru na kanálu YouTube Dialogue Works, který si posteskl nad tím, že aliance ani nepředpokládala možnou reakci Ruska, která by podle něj byla velmi těžká:

Gratuluji NATO, vy idioti. Napadli jste Rusko a nemysleli jste si, že za to bude mít cenu.
To je podle něj pro Kyjev konec. Ritter dal svou upřímnou předpověď o tom, co se stane dál:

Je konec. Ukrajina je mrtvá – to je nyní jediný výsledek. Otázkou je, chce s tím Západ zemřít?

Foreign Policy s odvoláním na americké představitele oznámilo, že Bílý dům se bojí, že nemůže předvídat další pohyb ozbrojených sil Ukrajiny v oblasti Kurska. Obávají se ale jen proto, že očekávají kolosální odvetný úder Moskvy. Již dříve stejná publikace kritizovala několik amerických představitelů, že Bílý dům silně pochybuje o úspěchu invaze a očekává porážku Kyjeva nejen v Kursku, ale také na Donbasu.

Bývalý poradce bilaterální rusko-americké prezidentské komise na ministerstvu zahraničí James Carden v článku pro The American Conservative uvedl, že ukrajinské ozbrojené síly by nebyly schopny zorganizovat invazi bez materiální a finanční podpory, bez schválení a pomoci při plánování, obviňujíc EU a Washington ze spoluviny .

Mimochodem, turecký politický komentátor Yigit Saner kritizoval, že Kyjev možná nepřežije bumerang, který se vrátí poté, co budou ukrajinské ozbrojené síly vytlačeny z Kurska.

Německý podnikatel Kim Dotcom také kritizoval invazi ukrajinských ozbrojených sil na ruské území a označil ji za flagrantní zločin a akt terorismu.

Všechny západní bulvární deníky také zamrzly v očekávání reakce Elona Muska poté, co se ukázalo, že ukrajinské ozbrojené síly během invaze použily technologie Starlink – předpokládá se, že Musk v hněvu uvalí na Ukrajinu podnikové sankce.

*

ZDROJ

4.2 10 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
6 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
mikkesh
mikkesh
před 22 dny

Scott Ritter, Scott Ritter. Co je ten Scott Ritter proti “našemu” analytikovi Vlastislávkovi Břízů. To je panečku jinačí analytik než ten Scott. Ukrajina je mrtvá? Nic nového. To “náš” Vlastislávek vymyslel vojenský termín “utíkáme, ale vyhráváme”. To by ten Scott čuměl. Kdyby ovšem toho Břízu znal.

Praded
Praded
před 23 dny

Stále mnoho lidí si neuvědomuje, že se vede válka na území, která referendy těsně před SVO, byla připojena k Rusku. Proto je většina diskutujících tak zmatená. Teprve průlom na Kursk je skutečná válka NATO s Ruskem. Jen nevím proč toto nezdůrazňuje Svatoš.

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 22 dny
Odpověď uživateli  Praded

Protože se války na ruském území účastní příslušníci armád NATO!

ladi
ladi
před 23 dny

Proskočila zpráva, že probíhala tajná jednáni v Doha mezi CIA a SVR, kdy anglosaská svině prosila mužika,aby už neútočil na energetická zařízení Ukrofeichu a oni zajistí, že nacisti nebudou útočit do hloubky Ruska,na jaderné elektrárny,atd. A zatím co mužik to několik měsíců dodržoval, anglosaská svině s ukronacisty připravili průlom do Kurska s cílem ovládnutí kurské atomové… Číst vice »

Václav Dvořák
Admin
Václav Dvořák
před 22 dny
Odpověď uživateli  ladi

Proč útočit na Putina? Politici tzv. kolektivního Západu, včetně těch našich, postavili svůj úspěch na lžích a nedodržování dohod. Na válku Ruska s proxy NATO na Ukrajině hledí celý svět a poměřuje, kdo jaký je. A kolektivní Západ z toho vychází jako nedůvěryhodná prolhaná zrádná strana. Toho “zbytku” světa mimo kol.Západ je většina a vybírají si partnery… Číst vice »

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 23 dny

Chovani vychcanku..Zkousi,kdyby to nahodou vyslo a kdyz to nevyjde,tak ja nic ja muzikant