Foltýn přitvrdil. Po sviních přirovnal lidi k pedofilům

Další bláboly plukovníka Foltýna, který zjevně nechápe, co je psáno v Ústavě ČR a své vzory nachází v nejhorších totalitních režimech světa. Bravo, Fialo, bravo vládní ´demokraté´, Foltýnovým jmenováním do funkce jste se demaskovali!

Iniciativa Zbraně pro Ukrajinu uspořádala mezinárodní sbírku na IFSK lékárničky pro Ukrajinu. Jedním z hostů byl i vládní koordinátor strategické komunikace Foltýn, který přirovnal lidi s jiným názorem k pedofilům.

Během akce seznamoval vládní zmocněnec pro strategickou komunikaci Otakar Foltýn hosty s tím, jak jeho nový úřad funguje a co je jeho záměrem. Ten samý plukovník Foltýn, který nedávno nazval část národa sviněmi.

„Fungujeme od 15. července, do té doby to byla jen taková příprava, taková improvizace,“ řekl Otakar Foltýn s tím, že některé své hodnotové postoje už prezentoval.

Foltýn dále prohlásil, že byl záměrně explicitní, i když zároveň dodal, že to je oblast, kam dále nechce jít, protože tam není diskuse možná.

„Strategická komunikace má být spojující,“ vysvětloval dál Foltýn a ukázal na Společnost pro obranu svobody projevu, která se vůči Foltýnovi již několikrát velmi silně vymezila.
„Pak ta diskuse může dojít tak daleko, že vám nošení trička může vyčítat Společnost pro obranu svobody projevu, která vám vyčítá, že jsem se projevil svým tričkem, což už je absurdní,“ namítl Foltýn a pokračoval tím proti komu bude jeho úřad cílit.

„Existuje malá část extrémních názorů, které si jejich nositelé mohou říkat, to spadá pod svobodu slova, ale rozhodně nepatří do veřejné debaty. Schvalování agrese nepatří do debaty. Může si to říkat, ale nemůže se dovolávat práva, aby to bylo šířené ve veřejné debatě,“ prohlásil rázně Foltýn.

A podle něj právě u radikálních názorů musí společnost říct, že je nechce.

„U radikálních názorů musíme říct, že tohle nechceme, to jsem řekl a za tím si stojím,“ řekl Foltýn.

Následně Foltýn vysvětloval a uváděl, jaké jsou hodnoty většinové společnosti, které chce jeho úřad vyzdvihovat. V jeho výčtu nechyběla „svoboda, důstojnost, spravedlnosti, suverenita, soucitu či toleranci.“
Poté se ale opět vrátil k těm lidem, které je potřeba od většinové společnosti oddělit příkopem.

„Je potřeba vykopat příkop mezi většinovou společností a těmi, kteří říkají, že Rusáci neměli odjíždět, že tu měli zůstat, že to bylo v roce 1968 dobře a podobně. To je v takovém rozporu se zájmy České republiky, že to nelze tolerovat,“ vychrlil ze sebe Foltýn.

A kolik takových lidí podle plukovníka je? “Odpojených” od systému je podle něj přibližně 4,5 % a většina z nich jde vrátit do hodnotové společnosti, ve své radikálnosti jsou podle Foltýna jen proto, že jsou zklamaní, nešťastní. Pak ale dodal, že jsou v ČR desítky tisíc lidí, kteří jsou nenávratně ztracení a proti systému České republiky.

„Jsou tu desítky tisíc lidí, které by vítaly, kdyby tu skutečně jezdily ruské tanky a vůči těm žádná tolerance neplatí,“ řekl s bojovým nasazením plukovník.

No a co znamenají příkopy, které kolem takových lidí mají vyrůst?

„To, co hlásáte, je natolik odporné, že se s vámi vůbec nebudeme bavit,“ pokračoval Foltýn a následně přirovnal takové lidi k pedofilům.

„Pedofily také nezavíráme, ale nechceme, aby chodili do debaty a říkali, jaké je to super mít takovou úchylku. A úchylka na to, že byste kolaborovali s okupantem, je přinejmenším stejně odporná,“ prohlásil Foltýn.

*

jar, První Zprávy

4.1 10 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
16 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Jura deMonteBoo
Jura deMonteBoo
před 27 dny

Tohohle zupáka si vyhlídli k tomu, aby mohli nastrčit nějakého arogantního blba, na kterého to pak všechno hodí. Nejhorší je, že lidi jsou tak blbí, že jim na to naletí.

mikkesh
mikkesh
před 27 dny

Tady bych se toho troubovitého zupáka zastal. Na rozdíl od sviní (od mládí někde držkou v bahně zákopu a tam se holt tak mluví), tak na rozdíl, tady evidentně neví co je to pedofil. Pablb to někde zaslechl, tak tu tajemnou cizinu střihnul do své strategické mluvy. Jinak není od věci si… Číst vice »

Ludvik
Ludvik
před 27 dny

Plukovník Foltýn zřejmě “ví”, co činí. Projev MJ na Červeném Hrádku dne 17.7.1989 je mu zřejmě vzorem…

https://www.youtube.com/watch?v=cKoQQo8gdPM

Pavel 1964
Pavel 1964
před 27 dny
Odpověď uživateli  Ludvik

Srovnávat Jakeše s touto gumou nelze. Navíc by trumfnul i nemalou část dnešních ministrů. O Danuši či MPA ani nemluvě.

dedous
dedous
před 27 dny

Dobrý den všem lidem dobré vůle a nepodvoleným, to je neuvěřitelné co si ten blb Foltýn dovoluje a ještě za peníze tĕh sviní a zombie, je náš národ opravdu tak hloupý a nechá si to do nekonečna líbit. Mĕl by se starat o svého bratra, který zabil dva lidi, pár vydíral atd.tihle hovada pomáhají vládním… Číst vice »

Pavel 1964
Pavel 1964
před 27 dny
Odpověď uživateli  dedous

Pokud je to skutečně jeho bratr, pak chápeme, proč ho do té role vybrali. Je možné se ho zbavit během pár hodin. Takže poslouží a půjde.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 27 dny
Odpověď uživateli  Pavel 1964

No spíše aby to neměli v rodině, protože tenhle Foltýn se zřejmě nebude na nic ohlížet a na vraha to může taky ve své funkci dotáhnout. Blbej je na to dost.

cablik
cablik
před 27 dny

To se tomu hlupákovi povedlo sám slouží cizákům a oni podporují pedofily kteří chodí do jejich nastrčených průvodů. Jinak by musel vykopat příkop pro 72% lidí co s nimi nesouhlasí.

Praded
Praded
před 27 dny

Jo jo, na něj platí, podle sebe soudím tebe a vrána k vráně sedá. Bylo by zajímavé vědět, jestli také nepochází z lampasácké dynastie, jako Ken na hradě.

kutnohorsky
kutnohorsky
před 27 dny

Tito lidé jsou absolutně odtrženi od skutečnosti, od reality. Většinu národa už dávno nezajímají. Oni si kráčí životem po své cestě a opravdové starosti lidí je nezajímají. Stále více jsou izolováni a nenaviděni. Před nedávnem se psalo, že Fialu podporují hlavně vzdělání lidé. Tak to jsou oni! Hřebejk, Svěrák… jasný ale někteří mě… Číst vice »

orinoko
orinoko
před 27 dny
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Charakter takového Sverace dokresluje skutečnost, že postavu Járy Cimrmana ukradl snad Velebnemu a divadlo a jeho produkci také kradak – kolega Kotek původnímu ansamblu. A Sverac? Za vší hledej peníze. Takový mravní chlivek, tvarici se jako duše a louče národa, se nepotká každý den. Nikdo ho nefizloval, usvedcil se sám. Jak se mu bude… Číst vice »

Naposledy upraveno před 27 dny uživatelem orinoko
kutnohorsky
kutnohorsky
před 27 dny
Odpověď uživateli  kutnohorsky

Jen malý dodatek. Ti co podporují Foltýna,by si měli uvědomit, že nevytvářejí na vyjímky žádné materiální hodnoty a že žijí z peněz nás daňovych poplatníků. Bez filmů Hřebejka se obejdu a příznivcem opery nejsem. Podporovatelé Ruska, nevím čí jsou u nás nepřítelem a jaké naše zákony porušují. Jsou to lidé této země a hlavně politici by… Číst vice »

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 27 dny

Ted jsem videla jejich prvni kampan…Stara znama hra na city..Takze bud nas budou manipulovat hrou na city nebo nam budou nadavat…Super komunikace

Jarda
Jarda
před 27 dny

Zelená guma foltýn je hlupák on to ví jen pár fialových hlupáků to nechce pochopit a vzít jako realitu.

Naposledy upraveno před 27 dny uživatelem Jarda
vik
vik
před 27 dny

Foltýn zákeřně bojuje proti neexistujícímu nepříteli, protože se bojí pojmenovat skutečnou masu lidí, kteří se současným režimem nesouhlasí. Vytahovat vlajku proti lidem, kteří by chtěli, aby tu zůstaly tanky bývalé varšavské smlouvy je nonsens. Ten člověk to nemá v hlavě v pořádku a je děs, že ho nasadili na takový post.