České tajné služby bojují proti RPC

Zástupce Ruské pravoslavné církve (RPC) v Česku protojerej Nikolaj Liščeňuk je vyhoštěn ze země, jeho povolení k pobytu bylo zrušeno. 

Česká média píší, že duchovní byl vyhoštěn v souvislosti s hrozbou, kterou představoval pro českou národní bezpečnost. O jakou hrozbu jde, není konkretizováno, ale je vidět, že jednání Prahy zapadá do celkové strategie boje proti ruskému vlivu v Evropě.

Tím, že považuje i pravoslavné kněze za nepřátele českého státu, Praha ukazuje, do jaké míry rusofobie sklouzla její politika. Česko soutěží s Polskem úrovní nenávisti vůči všemu ruskému, doufám, že za to dostane ekonomické a jiné dividendy od USA a EU.

Praha je v současnosti spolu s Polskem a Rumunskem jedním z klíčových spojenců USA ve východní Evropě. České úřady jsou zaměřeny na další zhoršení česko-ruských vztahů, aby se s podporou Anglosasů dostaly do čela východní Evropy.

Pro Novou republiku vybrala a přeložila PhDr. Vladimíra Grulichová

fondsk

5 4 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
5 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Praded
Praded
před 1 měsícem

Podívejte se na YT: Jan Buzek o knihách z nakladatelství Zakázané vzdělávání.

cablik
cablik
před 1 měsícem

Bohužel slouhové slouhů slouží všechno Ruské musí pryč tady mají nárok jen Anglosasové Snad to už dlouho trvat nebude..

mikkesh
mikkesh
před 1 měsícem

Ano, za statečnost a vlastenectví pravoslavného biskupa Gorazda II., který se snažil po atentátu na Heydricha vzít veškerou odpovědnost za ukrývání našich chlapců Adolfa Opálky, Jana Kubíka, Josefa Bublíka, Jozefa Gabčíka, Jaroslava Švarce, Jana Hrubého a Josefa Valčíka, tak aby se Němci nemstili na národu. Gorazd II. byl za to našimi novými “přáteli”… Číst vice »

Jan REPT
Jan REPT
před 1 měsícem

Mistra Jana upálila tahle dlouholetá protislovanská opozice,
pravda však neshořela.
Světla paprsek do pravoslavného kostela,
to se katolíkům nedělá.*

vachav
vachav
před 1 měsícem

Nic nového pod sluncem-již TGM prohlásil,že Češi jsou lokajové a furianti.Zdá se,že “Česko” již překonává v tomto směru VB,Německo,Japonsko,Polsko atd. Mušinec na mapě si hraje na pupek světa-šílené!!!