Celí rozradostnění rozdávají Američané svou vlast

Spolu s tím, jak se s dopomocí americké vlády valí na území USA miliony imigrantů-vetřelců, rostou i požadavky na to, aby jim bylo přiznáno též právo účastnit se amerických voleb.

P. C. Roberts
P. C. Roberts

A ať už bude v dohledné době tato otázka kladně a hlavně včas, což je už před listopadovými volbami vyřešena či nikoli, můžeme si ke skutečnostem současné Ameriky dopsat i tu, že imigranti de facto již dnes v USA hlasují. Ne sice tak, že by do volebních uren sami vhazovali své hlasy, ale činí tak za ně tzv. modré městské radnice (radnice s převahou zástupců Demokratické strany), které si hlasy imigrantů zanášejí do svých volebních zisků.

Funguje to takto: Demokraté stanovili, že když si přistěhovalci-vetřelci požádají o řidičský průkaz, budou společně s touto žádostí zaregistrováni i jako účastníci amerických voleb, čili voliči. A vzhledem k tomu, že  některé Demokraty ovládané soudy a vlády zrušily zákaz volebních schránek i dalších opatření, jejichž cílem byla ochrana poctivosti a důvěryhodnosti voleb, vstupují do sčítání hlasů i tzv výpisy hlasů, opsané ze seznamů zaregistrovaných žadatelů o řidičské průkazy. Což byl též jeden ze způsobů, jak Biden „vyhrál“ prezidentské volby v roce 2020.

Američanům tak dlouho vymývali mozky, až se na televizní obrazovce objevila i mladá běloška prohlašující, že je ochotna dát kontrolu nad svým životem milionům lidí, kteří vstoupili do její země ilegálně.

Překlad: Lubomír Man

3.9 16 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
4 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Ludvik
Ludvik
před 1 měsícem

Pro mnohé “politiky” zřejmě lákavé i u nás…

Naposledy upraveno před 1 měsícem uživatelem Ludvik
cablik
cablik
před 1 měsícem

No bohužel liberální spiknutí proti bílým lidem tam to tahají z jihu a k nám z Afriky a že mají Američané vymleté mozky je známé.

Praded
Praded
před 1 měsícem

Rozdávají co uloupily. Karma je zdarma.

standa
standa
před 1 měsícem

Amerika jde do kytek. Jak budou zdravit ? Salam alejkum ?