Čas už vypršel

Jaroslav Štefec
Jaroslav Štefec

V Británii probíhají nebývale tvrdé protimuslimské a protiimigrační demonstrace, vyvolané pondělní brutální vraždou tří dívenek a pobodáním několika dalších na taneční hodině v Southportu. Sedmnáctiletý útočník během útoku hlasitě vykřikoval „Allahu akbar!“. Přesto britská mainstreamová média neustále zdůrazňují především fakt, že se jedná o potomka rwandských přistěhovalců, který se narodil ve Walesu, a zuřivě napadají zprávy ze sociálních sítí, že šlo o útok islámského radikála.

Nepokoje se rozšiřují, jejich intenzita roste a britská vláda je viditelně přestává zvládat. Ostrá prohlášení a výhrůžky premiéra Keira Starmera vůči nespokojeným příslušníkům původní populace, které označuje za “extrémisty, snažící se rozsévat nenávist”, jen dále přilévají olej do ohně. Nejen v ulicích Liverpoolu, Belfastu, Hullu, Stoke a Bristolu tuto sobotu a neděli létaly vzduchem lahve, kameny, cihly i světlice, hořely obchody přistěhovalců a probíhaly hromadné rvačky mezi demonstranty a jejich odpůrci. Nigel Farage to okomentoval jasnozřivě: “To, co jste viděli v ulicích Hartlepoolu, Londýna a Southportu, není nic ve srovnání s tím, co se stane v příštích několika týdnech.”

Svým způsobem otřesné je sledovat chování britské policie. Na záznamech BBC dav imigrantů a „levicových radikálů“ za blahovolného přihlížení britských „bobíků“ srazil na zem a nemilosrdně skopal místní obyvatele, účastnící se protestů. A když v sobotu na bojující skupiny zaútočila jízdní policie, místo snahy zklidnit situaci a obě strany „zpacifikovat“ chránila spíše agresivní muslimy a při útocích na protestující domorodé Brity dokonce využívala jejich pomoc (!). Priority současné britské vlády jsou viditelně spíše na Ukrajině a na devastující imigrační politice. V přístupu k ochraně původních obyvatel před kriminalitou muslimských migrantů podle všeho nehodlá nic měnit.

Tato paradoxní situace u mě vyvolala neodbytný pocit déjà vu. Myslím, že většina čtenářů zaznamenala otřesný případ „vraždy v přímém přenosu“, k němuž došlo na přelomu května a června u našich bezprostředních sousedů, v německém Mannheimu. Muslim Sulaiman Ataee, původem z Afghánistánu, tam pobodal protiislámského aktivistu a následně zaútočil na policistu, který paradoxně nechránil napadeného, ale strhl na zem a zaklekl člověka, který se mu snažil pomoci. „Vděčný“ Afghánec mu zezadu zasadil několik bodných ran do oblasti krku, kterým policista později v nemocnici podlehl.

Na tomto případu lze velmi dobře demonstrovat pravděpodobnou budoucnost vývoje vztahů mezi muslimskými imigranty a námi, původními obyvateli evropských zemí v kleci, zvané EU. Státy, místo co by se staraly o zájmy původních obyvatel, půjdou pod tlakem zpitomělého a impotentního vedení EU na ruku muslimským imigrantům a budou je chránit (a krmit) tak dlouho, dokud nebudou mít možnost nám, obrazně řečeno, vrazit nůž do zad a zničit naši civilizaci. Bojím se, že čas, kdy to ještě šlo zastavit bez válek a krveprolévání, nám už vypršel.

*

plk. v. v. Ing. Jaroslav Štefec, CSc.,  Facebook autora

4.7 26 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
10 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 1 měsícem

Dosud prý totožnost toho mladíka nebyla potvrzena, nebylo ani potvrzeno, že volal Allahu Akbar – Informace tedy může být podobná, jako v 89. “Martin Šmíd je mrtvý”. Že k události ubodání dětí došlo, je jedna věc, druhá věc je Cui bono – komu se to hodilo? Měsíc po těch předčasných volbách v Británii 4. července… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

K úspěchu ve volbách mu hned blahopřál Trump a já jsem k tomu tady někde psala komentář, že se opakuje rok 2016 – Brexit a vítězství Trumpa, kdy si oba rovněž blahopřáli. Líbivě v tom může znít, že Trump chce válku na Ukrajině ukončit okamžitě a že Farage už dlouho kritizuje NATO a EU, že Putina… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Rozsah demonstrací tak dle mého řeší mnohem vyšší zájem,než jak to vypadá -to je totiž taková klasika, že vyšší zájem stojí za všemi demonstracemi (ať už v zájmu USA či v zájmu Globalistů) a nepřekvapuje, že z nich opět byl obviněn Putin – vždyť Farage “stojí” na straně Putina… Rusko ale má jasno – Farage,… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Pro úplnost závěr mého pohledu: Volební vítězství labouristů (levice) nad konzervativci je označováno za historické. Úspěch pravicového nacionalisty Farage je zlomovým v jeho snahách o návrat do vlády po Brexitu. Jenomže… Vítěz voleb Keir Starmer je nejen levičák, ale hlavně byl proti! Brexitu https://en.wikipedia.org/wiki/Keir_Starmer Z čehož lze usuzovat, že v globální politice je to hlupák,… Číst vice »

Primak
Primak
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

A hlavně, je to dobrí, že Laboristi ted mohou rozhlašovat, že všechno to je zásluha těch předešlejch – Toryovců. Ono totiž tomu Sirovi po pár tejdnech vlády klesaj drasticky % přízně, a tak se s tím něco musí honem udělat…

Ludvik
Ludvik
před 1 měsícem

Nic nového pod sluncem. I u nás před 2.svv. čs. policie a četnictvo chránily henleinovce a jiné fašistické skupiny, podporované a řízené ze zahraničí, před občany ČR…
I to se už zřejmě zapomnělo.

mikkesh
mikkesh
před 1 měsícem

Ano, Britům čas vypršel.

cablik
cablik
před 1 měsícem

S muslimama se nedá mírumilovně žít islámský fanatizmus to nedovolí. Aspoň je vidět že žádné multi kulti neexistuje. Oni vraždí a jejich šmejdská vláda vyhrožuje účastníkům protestů že budou litovat a chrání mešity.

didusin
didusin
před 1 měsícem

Pokud se domorodci začnou bránit silou, přišelci budou ozbrojování

standa
standa
před 1 měsícem

Kdyř se to v polici převrátí – tak jen hlupák jedná proti svým zájmům. Dal policista přednost penězům a kariéře před svým vlastním životem a zákonem ? Tak vypadá pitomost.