Stopy ukrajinské provokace z Buči vedou do České republiky! Ruská televize odvysílala reportáž o možném napojení českých žoldáků z Karpatské Siče na realizaci protiruské provokace v Buči, kde po Istanbulské dohodě o odjezdu Rusů ležely podél ulic naaranžované mrtvoly civilistů! Český žoldák přiznal, že pracoval i jako popravčí, když na to došlo! Takže česká stopa už vede i do Buči?

Česká média před několika dny obletěla informace o českém žoldákovi z Ukrajiny, který nyní stojí v ČR před soudem a je obviněn za to, že nedovoleně sloužil v cizí armádě, a rovněž za rabování na Ukrajině, za což mu hrozí výjimečný trest 30 let vězení [1]. Na Ukrajině působil jen 2 měsíce, ale bylo to v březnu a v dubnu 2022, a kromě toho to bylo v Buči a navíc v době, kdy tam proběhl masakr. Reportáž [2] přinesl 1. kanál ruské televize v pondělí večer.

Filip Siman se v březnu 2022 připojil na Ukrajině k praporu Karpatská Sič, což je podle ruské FSB organizace pod vedením a krytím ukrajinské tajné služby SBU a její náplní je boj proti zrádcům na Ukrajině. Skupina se podle ruské FSB podílela na protiruské provokaci v Buči a nové informace z Česka potvrzují, že na masakru se podíleli i žoldáci z České republiky v rámci operace na zmaření Istanbulských dohod koncem března 2022.

Ruská televize přinesla reportáž o českém žoldákovi, který popravoval lidi v Buči!

Na základě Istanbulských dohod podepsaných 29. března 2022 se Rusko zavázalo v rámci gesta dobré vůle ke stažení svých vojsk od Kyjeva, konkrétně z letiště Gostomel, a rovněž z prostoru Buči, Irpeně a dalších oblastí. Stahování vojsk bylo po podpisu dohod v Istanbulu zahájeno okamžitě. Ruská armáda se z Buči stáhla v ranních hodinách 30. března. První ukrajinské jednotky se do města dostaly asi půl hodiny po stažení ruských vojsk, okolo 9. hodiny ranní. V ten den bylo ticho po pěšině, nic se nedělo. Žádné mrtvoly v Buči nikdo nehlásil. Ticho bylo i další den, tedy 31. března.

Jenže třetí den, tedy až 1. dubna a paradoxně na 1. Apríla, jako kdyby si Kyjev dělal ze světa blázny, pozvala ukrajinská vláda do města zahraniční novináře, aby se podívali, co “zůstalo” ležet podél silnic po odchodu Rusů. Celý svět obletěly záběry, jak auta novinářů a vojáků projíždí hlavní ulicí a po obou stranách leží naaranžované mrtvoly s bílými páskami na rukách, tedy s páskami pro-ruských obyvatel Buči.

Český žoldák u soudu přiznal, že popravovali lidi a operoval s Karpatskou Sičí v Buči

Ti byli podle informací ruské rozvědky popraveni trestnými jednotkami, které do města přijely krátce po odjezdu Rusů dopoledne 30. března a postřílely a popravily všechny místní civilisty, kteří byli označeni za kolaboranty s Rusy. Navlékli jim bílé pásky na rukávy, dalšími bílými páskami jim svázali ruce za zády a postříleli je.

Vzápětí uniklo na veřejnost video jednoho z bojovníků trestného praporu Kraken, který se ptá velitele, že ve městě jsou vidět chlapi, kteří nemají na rukách modré pásky, tedy ukrajinské, a jestli je dovoleno na ně střílet. Velitel mu na to odpověděl, že když takové chlapy uvidí, že je má rozstřílet na chuj. Video bylo potom freneticky mazáno ze všech západních sociálních sítí, zůstalo k dispozici prakticky jen na Telegramu.

Filip Siman u soudu

Jeden jediný den stačil k tomu, aby trestné oddíly v Buči po stažení Rusů provedly čistku, jak to nyní prohlásil u českého soudu Filip Siman, že úkolem Karpatské Siče, ve které bojoval, bylo začišťovat prostor po odsunu Rusů. Všechno to do sebe dokonale zapadá. Naprosto hrozivě a nemilosrdně. Kreml naletěl v Istanbulu znovu a už po několikáté na sliby Západu, na sliby kyjevské junty.

Kreml provedl gesto dobré vůle, stáhl své vojáky a Kyjev se odvděčil zinscenováním největší protiruské mediální operace za celou dobu války, když nechal v hodinách po odsunu Ruské armády z Buči postřílet stovky místních lidí, kteří měli ruský etnický původ a s Rusy spolupracovali. Ukazuje se ale, že tuto odpornou práci neprováděla řadová ukrajinská armáda, protože ti vojáci by na to neměli žaludek. Kyjev tuto čistku svěřil soukromým praporům a soukromým žoldáckým batalionům jako jsou právě Karpatská Sič a Kraken.

Podle našeho zdroje se o svědectví Simana z Buči začala zajímat ruská rozvědka

Filip Siman se chlubil a nijak se netajil svým bojem na Ukrajině, na sociálních sítích svůj boj na Ukrajině nijak netajil. K něčemu ale muselo dojít, protože český režim se rozhodl, že ho zahájí a dokonce mu za rabování v době války hrozí až 30 let za mřížemi. Siman je klíčový svědek pro ruskou prokuraturu, protože by mohl pomoci rozkrýt, co se doopravdy stalo v Buči a do redakce jsme v pondělí dostali neuvěřitelné výbušné kompro od anonymního zdroje z okruhu vyšetřování.

A je to síla – Filip Siman podle tohoto zdroje se měl dostat do hledáčku ruské rozvědky v ČR, která mu měla prý nabídnout určitou dohodu lukrativního charakteru za to, když bude svědčit o tom, co se dělo v Buči. Rusové se podle všeho chtěli pokusit naverbovat Simana na svoji stranu, ale česká kontrarozvědka to údajně měla překazit. Nyní se podle našeho zdroje snaží Fialův režim poslat Simana na desítky let do vězení, aby se nedostal do Ruska a aby nemohl mluvit a svědčit. Panečku, a je to venku!

Propagandistické záběry ukrajinské armády ze dne 1. dubna s naaranžovanými mrtvolami popravených civilistů na obou stranách podél silnice. Tuto práci podle FSB provedli ukrajinské prapory Karpatská Sič a Kraken

Nemáme bohužel pro tyto informace od anonymního zdroje žádné sekundární potvrzení od jiného zdroje, takže může jít o dezinformaci a hoax, ale zní to hrozivě a zcela logicky. Proč by Fialův režim jinak zahajoval hrdinu z Ukrajiny, který zabíjel ty zlé Rusy? Opravdu si někdo myslí, že tato monstr kauza by byla zahájena kvůli údajné krádeži brýlí značky Ray Ban a nějakých pár cetek, zlatých řetízků nebo prstýnků z mrtvol tzv. ukrajinských zrádců?

Opravdu je někdo tak naivní a věří, že režim zahájí někoho, kdo bojem pomáhal Ukrajině proti Rusům? To by bylo samozřejmě totálně naivní a hloupé, protože tito žoldáci mají ochranu přímo od Fialovy vlády a jsou naprosto nedotknutelní. Pokud ale někdo najednou z ničeho nic zahájí žoldáka a vybalí na něho hrozbu až 30 let kriminálu za něco, co se na Ukrajině jinak děje každý den a zcela běžně, tak je jasné, že v tom hraje roli vyšší zájem. Někdo prostě potřebuje odklidit Filipa Simana.

Co se v Česku udělá s člověkem, který by mohl mluvit o tom, co Rusové chtějí slyšet?

Otázkou teď je, kolik dalších českých žoldáků může mluvit o tom, co se dělo v Buči pár hodin po odjezdu Rusů, protože každý takový žoldák se dostane do hledáčku ruské GRU a bude mu předložena nabídka. Představte si tu situaci, když by jeden z členů Siče nebo Krakenu vystoupil na ruské televizi a vylíčil by, co se dělo v Buči po odjezdu ruských vojáků. Z toho mají podle mého názoru obrovský strach nejen v Kyjevě, ale i v Londýně a ve Washingtonu, protože tam všude byla provokace v Buči schvalována a autorizována.

A ten strach je tak obrovský, že došlo podle našeho zdroje k pokynu “zavřít” Filipa Simona, aby se k němu ruská rozvědka nedostala. Je to vlastně jediné možné a přitom logické vysvětlení, že v takové zfašizované a ukrajinizované zemi, jako je ČR, stojí před soudem “hrdina” a bojovník proti Rusům a ukrajinským kolaborantům s Rusy. Podle profilu [3] Simana na síti Linkedin působil na Ukrajině od března do dubna 2022, a to právě v prostoru Buči a Irpeně na pozici velitele průzkumného oddílu. Musí proto na 100% být svědkem protiruské provokace v Buči a musí vědět, co se tam stalo. A tím je jeho svědectví neuvěřitelně cenné, ale zároveň extrémně nebezpečné pro Kyjev a NATO.

Profil Filipa Simana na Linkedin

Siman u soudu vypověděl, že mu nepřipadalo, že dělá něco špatného, když okrádá mrtvoly. Tohle se prostě děje v každé válce. Ovšem jeho přiznání, že v jeho praporu při pobytu v Buči a v Irpeni fungovali jako policisté, jako soudci, a rovněž jako popravčí, když prý na to došlo, je důkazem, proč je pro někoho tak cenný. Tohle je pouze potvrzením české stopy v Buči a ruská televize to nezapomněla okomentovat, že český soud by se na to měl Simana zeptat, jak to bylo v Buči, ale k tomu samozřejmě nedojde, protože to by poškodilo obraz svaté Ukrajiny.

Pouze to ale potvrzuje, že k inscenací masakru v Buči teď již oficiálně vedou stopy z České republiky a od českých žoldáků, kteří v Buči pracovali právě v době Istanbulu a v době stahování Rusů z města. To je naprosto neuvěřitelné! A teď po více jak dvou letech se Fialova junta rozhodne jednoho z “hrdinů” z Ukrajiny zbavit a poslat ho na 30 let do krimu? Co tak najednou? Jediné vysvětlení je to nejlogičtější – někdo má strach, že by Siman mohl mluvit. A taková je realita!

*

-VK- Šéfredaktor AE News

Na podporu Nové Republiky je určen účet ve Fio-bance: 2300 736 297 / 2010. Pokud se rozhodnete přispět, napište do zprávy příjemci, že se jedná o dar.

3.7 7 hlasy
Hodnocení článku
1 komentář
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Tenzulice
Tenzulice
před 1 měsícem

Občas se také lidé udusí rohlíkem.