Show pokračuje…

převzato z FB

Hvězda nejen amerického fitness světa Jillian Michaels, která žije se ženou, kritizovala na twitteru, kde má cca. milión a půl sledujících, ceremoniál slovy: “požadujeme toleranci a respekt, ale pak se vysmíváme něčemu, co je pro více než dvě miliardy křesťanů posvátné. Takové pokrytectví a nedostatek porozumění je špatný pohled. Rozhořčujeme se, když nás extrémní pravice mlátí, ale pak děláme tyhle sra*ky. Jakou myslíte, že budou mít po tomhle reakci vůči LGBTQ+ komunitě. Takhle se bariéry nebourají, takhle se staví.”

Pouhých čtyřiadvacet hodin po zahájení došlo v Paříži k velkému výpadku proudu a jediné světlo, které bylo vidět, bylo na bazilice Nejsvětějšího Srdce Ježíšova – Sacré-Cœur, která se nachází na vrcholu hory Montmartre.

Na sítích se okamžitě objevil obrázek:

4.6 9 hlasy
Hodnocení článku
10 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
cablik
cablik
před 1 měsícem

No oni si OH naplánovali jako propagaci zvrhlého progresivního přístupu k světu jednou na svoje hlouposti doplatí.

maxim
maxim
před 1 měsícem

Za tu transsex Show na OH v Paříži urážející křesťany je chybné kárat ty vyšinuté herce -komedianty, protože je to práce vyšinutých režiserů najatých degeneráty … A těmi degeneráty jsou “francoužští semité” -židé, je jich v té zemi jako na*ráno, například totální degeneráti … “filosof” B.H.Lévy, “ekonom a filosof” J.Attali, a další … Je to… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  maxim

J. Attali – žid, jeden z nejvlivnějších 100 lidí světa https://cs.wikipedia.org/wiki/Jacques_Attali a především loutkovodič všech francouzských prezidentů Podle něj ve Francii žádný antisemitismus neexistuje https://www.lemonde.fr/societe/article/2009/10/20/pour-jacques-attali-l-antisemitisme-en-france-est-un-non-probleme_1256271_3224.html co pro mě ale je jeho nejzásadnější prohlášení: Po 3000 letech se role židů přežila – a viz Ramses po bitvě u Kadeše s Chetity: Za tři tisíce let se ukáže, že vítězem… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Stačí se podívat, jak na Ukrajině dopadl kandidát na ukrajinského prezidenta, chasidský žid Oleg Carev, hlásící se k Putinovi, v roce 2014
comment image
Nebýt ochranky, tak ho banderovci po jeho odchodu z kandidátské debaty v kyjevské tv zabijí:
звери из “Правого сектора” убивают Олега Царева
https://www.youtube.com/watch?v=vjS0Q5XuNVI

Naposledy upraveno před 1 měsícem uživatelem Pozorovatelka
maxim
maxim
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  maxim

Pozorovatelko, díky za doplnění … Svět je složitý a tak si některá fakta a skutečnosti zdánlivě i fakticky a skutečně odporují, důležité je ale poznat a potom analyticky zjednodušeně popsat podstatu toho co je důležité …. Lidem ale takto jednoduše podané příběhy neimponují, mají rádi velká vyprávění, kde musí vypravěč přidat něco navíc pro lepší… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  maxim

Ještě jsem měla zmínit žida Kissingera, který někdy v 2012 prohlásil, že do cca 10 let přestane Izrael existovat. A v soustředění na dění na Ukrajině davům uniká, že mnohem větší hrozbou je konflikt Izrael-Írán=Bible vs. Korán, ač za mě pořád platí, že Ukrajina a Izrael jsou spojené nádoby. A aktuálně svět trne, jak bude… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

A co žid R.Lauder, šéf Světového židovského kongresu v roce 2018: “…někdy si loajálnost žádá přítele, který promluví a vysloví i nepříjemnou pravdu. A pravda je, že přízrak řešení v podobě jednoho státu a zvětšující se trhlina mezi Izraelem a diasporou, ohrožují budoucnost země, kterou mám tak nesmírně rád.” https://zidovskelisty.info/2018/04/21/ronald-lauder-rany-ktere-si-izrael-zasadil-sam/ R.Lauder tedy další žid, který si nepřeje… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 1 měsícem

“Mezinárodní olympijský výbor (IOC) smazal ze svého kanálu YouTube video ze zahajovacího ceremoniálu Letních her 2024 v Paříži. Představitelé výboru čelili masivnímu celosvětovému odporu veřejnosti kvůli parodii na „Poslední večeři” s LGBTQ tématikou, kterou křesťané široce považovali za rouhačskou. Od neděle 26min. video na olympijském kanálu YouTube s názvem „LET THE GAMES BEGIN!… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Pozorovatelka
kutnohorsky
kutnohorsky
před 1 měsícem

Takové trochu nesmělé o zahajovacím ceremoniálu OH. Hry mají svá pravidla, kde nemohou odchylní soutěžit s normálními, zrovna tak jako invalidé, kteří mají své OH. Ať si po jejich vzoru udělají své OH a soutěží mezi sebou chlapi co se cítí ženami a ženy co se cítí chlapi. Já se mezi ně míchat nebudu a do… Číst vice »