Příjemné křeče

Daniel Sterzik-Vidlák
Daniel Sterzik-Vidlák

Myslel, jsem že teď týden budu psát o zemědělství. Žně jsou v plném proudu, mám spoustu nových, zajímavých a aktuálních informací… a ejhle, místo toho se v přímém přenosu koukám na to, jak liberálům ujíždějí nervy a pokračují v politice jinými prostředky. V Americe jakýsi mladý místní Kozák (je mu i docela podobný) prostřelil ucho Donaldu Trumpovi. Zabil při tom snad dva lidi z publika, protože když střílíte do někoho na politickém mítinku, málokdy to uděláte tak jednoznačně jako Cintula, který všechno nasypal výhradně Ficovi do břicha.

Kdyby atentátník trefil o dva centimetry vedle, tak byl Trump nadále už jen tak chytrý jako Joe Biden a kdyby trefil o deset centimetrů vedle, tak v USA začala občanská válka…

Policie samozřejmě neriskovala a atentátníka zastřelila, ale až poté, co si sám zastřílel. Sice na něj lidi upozorňovali, ale to víte… bezpečnostní složky jsou v poslední době hrozně liknavé a přicházejí zásadně pozdě. Na střechu, která byla od řečnického pultíku už nebylo zapotřebí dávat žádného strážného, to by si pro atentát nikdo nevybral, bylo to už „mimo perimetr.“ Mimochodem… to jste věděli, že když Kozák střílel na fakultě, tak se o tom URNA dozvěděla nikoliv z operačního, ale prostě od kolegů? Velitel prý útvar zmobilizoval na vlastní pěst. Tos nám taky neřekl, Vítku! Ale hlavně věřte státním orgánům a Foltýnovi obzvlášť.

Igor Mříž se zatím nevyjádřil, jestli schvalování atentátu na Trumpa bude spadat pod svobodu slova jako u Fica a nebo za to budou tvrdé tresty jako když se někdo rozhořčil nad činem toho Ukrajince, který znásilnil a málem zavraždil a to děvče z Plzně. Ale vzhledem k tomu, že většina libtardů už se vyblila, tak to asi bude ta svoboda slova.

Přečtěte si, co k tomu napsali Šafr a Šarapatka. To je literární rulík zlomocný. Ale v tom kýblu žluči je tentokrát zrnko pravdy. Všichni vědí, že Trump včera vyhrál volby. Má z toho pár ikonických fotek, udělal správné gesto, které mají v Americe rádi (oni tam ten šoubyznys opravdu umějí) a kampaň má hotovou. Od včerejška je už tak nějak jedno, koho nasadí proti němu. I kdyby strýček Joe odstoupil, už to nezachrání ani Michelle Obamová. Čili bude lepší, když s Trumpem prohraje senil a úspěšná ikonická afroameričanka zůstane k dispozici na další volby.

Číňani už mají trička s Trumpem natištěná a od zítřka budou v distribuci. Liberální hovada se už také vyjádřila a fejsbůk nikdy nezapomene.

Majnstrýmová média zase ukázala, proč je k ničemu nepotřebujeme. Od první minuty se snažila budit dojem, že na Trumpa střílel jeho vlastní fanoušek, CNN ještě asi hodinu po atentátu vysílala, že Trumpa ochranka vyvedla, protože prostě upadl mezi diváky, místo atentátu se tomu říkalo „jen“ střelba a tak podobně. Liberální mééédia jsou jen propaganda jinými prostředky a podle toho by s nimi mělo být naloženo. Připomeňte mi, že součástí kampaně Nekrm hydru by měla být i česká verze zákona FARA.

No a my můžeme čekat, co se stane dál. Už dlouho píšu o tom, že líbodémo jsou v defenzívě. Odchod od majnstrýmu k Alternativě je zcela jednosměrný. Na demonstrace museli reagovat s obrovskou hysterií, která rostla, jak byly demonstrace stále nebezpečnější. Proti zemědělcům už museli zasáhnout zcela nevybíravě a museli lhát v přímém přenosu. (Filipe Turku, nezapomeň, že Vondra je ten křivák, co mával lživým komprem na Jandejska a ani se nezačervenal. Být tebou, nesedal bych s ním do stejného auta. Znáš to – SPOLU chyceni, SPOLU pověšeni…)

Na Slovensku vybičovali atmosféru natolik, že se střílelo. V USA vybičovali atmosféru tak, že se střílelo. A obojí navíc ještě podělali.

Za poslední tři roky, na co sáhli, to dopadlo katastrofálně. Válku na Ukrajině, sankce proti Rusku, grýndýl, průmysl, doprava, prezidentský kandidát Biden, ba ani ta válka proti Hamásu nejde podle předpokladů. Zároveň čelí nevídanému občanskému odporu. Tak velkému, že musejí neustále mluvit o populismu a ruské stopě. Já vím, Poláci dělají větší demonstrace, ale ukažte mi v našich moderních dějinách období, kdy se pětkrát na Václaváku sešly desítky tisíc lidí a Česká televize tomu nedělala reklamu.

Teď už jim zbývá buďto potupná prohra a nebo budou muset ještě přitvrdit. Budou muset produkovat ještě víc nenávisti, budou to muset dělat stejně okatě jako Vondra, budou muset lhát jako Fiala, budou muset víc střílet, protože všechno se obrací proti nim. I sám Pánbůh, který ochránil jak Trumpa tak Fica.

Opět se budu opakovat, začíná další úplně nejnebezpečnější okamžik. Já vím, je to týden, co jsem psal o předchozím nejnebezpečnějším okamžiku, ale jak vidíte, zase to překonali. Teď buď vyprovokují tu Třetí světovou, která vyresetuje volby, vyresetuje vztahy a vyresetuje lidi… a nebo prohrají. A co víc, teď už si to uvědomují i největší liberální hujeři. Jedno škrábnuté ucho Donalda Trumpa je totiž víc než milion mrtvých Ukrajinců, víme? Takový je náš svět.

Zároveň už začíná být na tu Třetí světovou trochu pozdě… Liberálové už nejsou pevní v kramflecích. Zase z nich byla stržena jedna maska. Zase se ukázalo, jak moc balancují nad propastí. Zase se ukázalo, že jsou ve skutečnosti slabší, než vypadají. A navíc… Hospodin je fakt nemá rád. Asi za tu duhovou agendu a rozvracení tradiční rodiny. Tato událost zase povzbudí další politiky, aby se chovali jako Orbán a ne jako Melloniová. Utvrdí další lavírující, aby to udělali raději jako Babiš, než jako Šmarda. Mohou to zkusit spustit, ale už není jisté, že lokajové budou mít chuť na sebevraždu. Oni se totiž bojí ještě víc než jejich páníčci. Čivavy už vědí, že starý hafan nemá zuby a jejich štěkot je na ruského medvěda trochu málo.

A hlavně, užijeme si v přímém přenosu, jak se náš prezident a premiér snaží najít cestu do Trumpovy zadnice. Doporučuji koupi nového gauče a kýblu popcornu. Pro jistotu mějte po ruce kinedril, protože to chvílemi bude dost nechutné. Tohle totiž nezachrání žádná strategická komunikace. Můžete zamaskovat, že lžete kudy chodíte, můžete zamaskovat, že jste blbej jak putštok, můžete zamaskovat intelektuální dutost a prázdnou hlavu, dokonce můžete zamaskovat Dozimetr. Ale nemůžete zamaskovat ubohost. Ta vždycky prosákne.

Naší Pětikoalici přeji do příštích měsíců příjemné křeče.

*

Dniel Sterzik – Vidlák, Litterate

4.3 26 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
32 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem
Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

S tou raketou, která spadla na traktor a kvůli tomu jsme už mohli být v přímé válce s Ruskem, je to tak, že samotný Biden řekl, že to byla ukrajinská raketa. Mám známé v USA a ti mi sdělili, že jejich sousedé byli tímto Bidenovým vyjádřením rozhořčení a že se jim Biden jevil jako ruský špion.

Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem

Proč já mám pořád takový dojem, že by stopy mohly vést do Prahy či aspoň do Kyjeva (Kijiva) či do Ternopole (Ternopilu)? Ukrajinská výzvědná služba se neuvěřitelně zlepšila, je na úrovni CIA, MI6 a Mossadu. A co se týče naší BIS, to také nejsou žádní žabaři. Dokázali odhalit Putinův plán sabotáží v celé ČR. Nakonec… Číst vice »

Ludvik
Ludvik
před 1 měsícem

KONTEXT: V USA zastřelili už čtyři prezidenty, to žádný jiný národ nemá, říká amerikanista15. 7. 2024 18:36

https://www.idnes.cz/podcasty/kontext/usa-strelba-na-donalda-trumpa-podcast-kontext-jiri-pondelicek.V240715_164155_podcast_imzv

I ty “BRUTE”…

spartak
spartak
před 1 měsícem

Zajímavé na sočasné politice je 30ti letá cesta k amerikanizaci Česka která vyústila v dva pravicové tábory které. se nenávidí.Demokracie západního střihu byla vždy násilnická viz.Rašín apod . Doufám ,že po vystřízlivení se národ vrátí k ideím a hodnotám minulosti.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Zapachala-Zemanem-Vyhozena-diplomatka-Filipi-promlouva-Nekterym-napadum-teto-vlady-se-musela-smat-758421
Co jsem si mohla vsimnout tak pani Filipi byla profesionalka s urovni…Hejskum bez urovne tedy logicky muzela vadit

Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Zapáchala Zemanem a přitom Zeman dal nejvyšší státní vyznamenání Zelenskemu…nechtěl trestat občany ČR, kteří bojovali za Zelenskeho…tykal si s Fialou…byl na pohřbu Schwarzenberga. Zeman se snažil a snaží, ale nestačí to. Spolu s ním budou zlikvidováni i všichni jeho známí.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Karel2002

To opet jen dokazuje,co je to za pitomce..Lidi by meli do funkci obsazovat podle schopnosti..

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Karel2002

Tihle joudove si asi dali za ukol tenhle rezim potopit,protoze delaji vsechno to,co lidi stvalo na komunistech

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem

Kdyz tak ctu ty “projevy” tech ” spravedlivych”, tak si dokazu zive predstavit,jak by se sami zachovali v dobe odsunu Nemcu…Vzpomente si na to,az se budou zase ” dojimat”

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem

https://www.hlavnespravy.sk/mladik-ktory-strielal-na-trumpa-sa-objavil-v-reklame-blackrock/3566126
A tady dalsi…Stejne je mi nejvic lito toho zblbleho kluka..Sotva se vyporadal s pubertou..Mel cely zivot pred sebou

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Je to chyba systemu…Tamhle dospely idiot vyvesi nekoho v pytli na mrtvoly a prijde mu to normalni

Rob
Rob
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

A když pak někdo vyvěsí jeho, mají plnou hubu nemorálnosti…

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Rob
palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

nelidske