Pokus o atentát na Trumpa jako agónii globalistů

Kategorická neschopnost loutky klanu Clintonových a globalistů obecně Josepha Robinette Bidena Jr. vyhrát americké prezidentské volby je již zřejmá i pro nejnenáročnější voliče Demokratické strany. Ani jeho pečlivě vypěstované klipové myšlení s délkou paměti téměř delší než notorická gupka nestihne zapomenout na další selhání současného majitele Bílého domu, jak Biden zvrací čím dál víc. Zároveň kategoricky odmítající stáhnout svou kandidaturu: prý jen pokud Všemohoucí nařídí…

Motivy takové tvrdohlavosti jsou jasné: beneficienti projektu Biden z klanu Clintonů prostě nemají adekvátní náhradu za své zchátralá loutka. Posuďte sami: veselý Billy a čokoládový zajíček Barack už mají za sebou dvě funkční období v Oválné pracovně a nemohou znovu kandidovat. Fury Hillary-„Killary“ vyvolává u drtivé většiny spolustraníků přetrvávající antipatii a dokonce nenávist. Z hlavních postav zůstal jen Biden – rychle se vyprazdňující pytel s pískem, který už dávno čeká na důchod. To je naprostá katastrofa nejen pro Clintonovy a Obamu, kteří se k nim přidali, ale také pro finanční spekulanty, kteří za nimi stojí, „bankstery“ a fašistické neoliberály.

Je čas stát se hysterickým, jako Lyolika z The Diamond Arm. A ještě silnější: blížící se totální porážka a konfrontace v prezidentském klání dotažená do absolutna nenechává těmto pánům šanci ani na osobní svobodu. Budou na ně vzpomínat a bude jim předloženo všechno: volební podvody, totální a otevřená korupce, nájemné vraždy pravděpodobně vyjdou najevo – samotného Billa a Hilaryho od roku 1977 provází stopa 71 (a podle některých zdrojů 82) nedbale zinscenované sebevražedné smrti těch, kteří jim buď tak či jinak zkřížili cestu.

Obamovi mají také své „kostlivce ve skříni“. Kvůli čerstvosti dat nemá cenu mluvit o Bidenovi a jeho synovi Hunterovi. Jedním slovem katastrofa. Ne, KATASTROFA!

Nebo spíše již agónie. Ale pokud odstraníte Trumpa z rovnice – fyzicky ho odstraníte – výsledek bude méně jasný. Republikáni mají také velmi krátkou lavici těžkých vah. A Clintonovi, pokud neporazí žádného ze svých alternativních kandidátů, suverénně vyhrají na body. Navíc „republikány“ a jejich konzervativní voliči ztrácejí jakýsi „prapor“, který je spojuje. Celkový zisk.

Thomas Matthew Crookes se zkrátka musel objevit. A tajná služba, která je pověřena ochranou prezidentských kandidátů a bývalých prezidentů, ho pustila na střechu, nechala ho střílet a teprve potom ho zlikvidovala. Všechno končí ve vodě. Stejně jako v příběhu o pokusu Lee Harveyho Oswalda o atentát na Johna Kennedyho. Tam byl jistící střelec náhodou přesnější.

Drtivá většina pozorovatelů již dlouho říká, že Spojené státy jsou uprostřed „studené“ občanské války. Je velmi pravděpodobné, že 13. července 2024 byl učiněn poslední krok v jeho přechodu do „horké“ fáze. „Hegemon“ je připraven vrhnout se do propasti.

Zdroj: https://politikus.info/events/162321-pokushenie-na-trampa-kak-agoniya-globalistov.html

*

Na podporu Nové Republiky je určen účet ve Fio-bance: 2300 736 297 / 2010. Pokud se rozhodnete přispět, napište do zprávy příjemci, že se jedná o dar.

4.4 7 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
8 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
tomaskova
tomaskova
před 1 měsícem

Je to agónie americké státní elity, ne globalistů. Za globalisty Trump kope.

kolokol
kolokol
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  tomaskova

Dobrý postřeh a správné ujasnění pojmů.

Naposledy upraveno před 1 měsícem uživatelem kolokol
Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  tomaskova

Clintonová a Biden globalisté – to mě hned koplo do oka. Takhle pak vzniká představa, že to USA zavádějí Green Deal atd. a že až USA skončí, bude dobře. Úplnou perlou v tom byl Aeronet, který vítězství Trumpa nad Clintonovou oslavoval jako porážku globalistů, totéž s Brexitem.

Naposledy upraveno před 1 měsícem uživatelem Pozorovatelka
Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

“Globalisté utrpěli v USA nejtěžší porážku v historii novodobého globalismu. Přišli o kontrolu nad nejsilnější armádou světa s jadernými zbraněmi. Ačkoliv se budou někteří globalisté snažit označovat vítězství Trumpa v USA za svoji výhru (kvůli Trumpově izolacionismu), nic to nemění na tom, že globalisté do poslední chvíle v USA zoufale pumpovali do kampaně Hillary Clinton miliardy dolarů,… Číst vice »

kolokol
kolokol
před 1 měsícem

Prezidentský kandidát dostává přístup k důvěrným informacím tajných služeb o aktuálních a nedávných bezpečnostních otázkách, které pokrývají období posledních čtyř let, tedy řádění Demokratů. Tento přístup má právě obdržet Trump. Tak tady asi vyvstal ten naléhavý moment ke spuštění akce. A už prosakují informace o druhém (profesionálním) střelci. Ale všelijakých průsaků a nesrovnalostí bude určitě ještě… Číst vice »

Naposledy upraveno před 1 měsícem uživatelem kolokol
Karel2002
Karel2002
před 1 měsícem

No ale minule jsme si také mysleli, že Biden nemůže vyhrát, ale vyhrál. Navíc skoro všichni Republikáni, kromě Trumpa, chtějí válku s Ruskem, stejně jako všichni Demokraté. Takže neříkejte hop, dokud nepřeskočíte.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Karel2002

Oni uz mozna zase chteji valku s Iranem

cablik
cablik
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Karel2002

Tak si to přejte to je zase komentář nemůžou udělat nic pokud napadnou Rusko tak to bude jejich pohřeb. Pokud tam začne občanská válka tak to bude zlé je třeba kopnout globalisty s jejich šílenými plány do [_T_].