Orbán a spor o válce na Ukrajině

MUDr. Ivan David, CSc.
MUDr. Ivan David, CSc.

V úterním pořadu ČT24 “Události a komentáře” jsem debatoval s europoslancem Ondřejem Krutílkem (ODS) o návštěvě Viktora Orbána v Kyjevě. Moderovala Tereza Řezníčková. Budu čtenářům NR vděčný, když se na půlhodinový pořad podívají a napíší své komentáře.

Téma končí ve 29 minutě. Video ZDE.

3.7 12 hlasy
Hodnocení článku
25 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Jan REPT
Jan REPT
před 3 měsíci

 Pravda je skutečnost, není tedy produktem lidského mozku, na rozdíl od lži, která je výhradně jeho produktem.
Vaše názory doktore jsou velice potřebné. *

shoty
shoty
před 3 měsíci

No to je ťažká “debata”, keď oponentom je (info z googlu) český politický vedec, analytik legislatívy EU z Masarykovej univerzity, narodený v r.1981. A ešte keď to moderuje osoba s intelektom teľaťa. To si, pán doktor, môžete zrovna doma dokladať s papagájom. Ak ho teda máte. Ale ja sám stretávam veľa ľudí s pohľadom na svet očami… Číst vice »

Naposledy upraveno před 3 měsíci uživatelem shoty
Jarda
Jarda
před 3 měsíci

Doporučuji odsáckému hajzlovi,aby se přihlásil do ukrofašistické sebranky a šel do první linie.Pokud by přežil tak by se pravděpodobně posral při prvním výstřelu a salvě ruských zbraní.Tyto odsácký hajzle volili tupci.Za mikrofonem a za 500 000 Kč po přepočtu měsíčně mu to blití jde dobře.Jinak ta čt prestitutka je dobře školená a tu bych poslal také do zákopů,aby ji… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 3 měsíci

Pan doktor David jako vždy věcný a pravdivý. Jen škoda, že si nevezme papír a tužku, tak aby si poznamenal nutný koment na hloupasti, které splynou s tokem frází. Příklad – ten nešťastník několik minut blouzní o přínosu našeho přecednictví v EU. Otazka tedy měla měla být – konkrétní přínos, krom toho že se s námi… Číst vice »

mikkesh
mikkesh
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  mikkesh

Strýček Samael by, a všichni to víme, rád suroviny a nerostné bohatství Ruska. Né kupovat, ale ukrást. Pokud možno rukou užitečného idiota.

cablik
cablik
před 3 měsíci

No vidíte proto se na nějaké diskuze nedívám pan David je skvělý ale ten US poskok tam mele ty jejich fráze a pomlouvá opozici furt mají mokrý sen o Evropské integraci. Kdo je pro Ruský pan Orbán je pro Maďarský a pan David pro Český. Rusko je agresor a propagandu války bude ctít proč… Číst vice »

Praded
Praded
před 3 měsíci

Perfektní jako vždy. Na tu přiblblou poznámku toho parazitečka stačilo připomenout, kolik peněz legálně odchází do zahraničí, zahraničním majitelům z ČR.

kolokol
kolokol
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Praded

Pan David jako jediný z hlavních představitelů SPD se nebojí v televizi věcně argumentovat proti zaběhlým propagandistickým lžím a klišé. Moderátorka přitom jasně předvedla, co znamená nestrannost podle libtardího mustru. A tu argumentační bídu, co předváděl europoslanec ODS-ák, není ani třeba komentovat. Prostě – fialový odpad.

oldo
oldo
před 3 měsíci

Já jsem od pana Davida zatím snad nikdy neslyšel nic, s čím bych nesouhlasil a o té části videa,kterou jsem byl ochoten zhlédnout ,to platí také.Bohužel už nemám chuť poslouchat nějaké překřikování, proto jen část.

Primak
Primak
před 3 měsíci

Společně s Orbánem se tam “tajně” propašoval vydavatel švýcarské Weltwoche. A zde se ptá Orbána, jak byl Zelenským přijat a o čem se bavili:
https://weltwoche.ch/daily/koeppel-aus-kiew-ungarns-ministerpraesident-viktor-orban-ueber-das-etwas-frostige-treffen-mit-praesident-wolodymyr-selenskyj/

Na tom webu taky pár dalších poznámek a záběrů z Kijeva a z prezidentského paláce Marienpalast – Мариинский дворец.

Naposledy upraveno před 3 měsíci uživatelem Primak
Plebej
Plebej
před 3 měsíci

Historické příběhy se nemají vyprávět až od prostředka! Stejně, jak to dnes šíří západní propaganda, mohl by někdo podobný označit za agresora býv. SSSR, který v roce 1944 překročil své západní hranice a vstoupil na (klérofašistické) Slovenko, Maďarsko atd.. A přitom SSSR ve skutečnosti ty země osvobozoval od fašistické vlády. Před tím, než… Číst vice »

Plebej
Plebej
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Plebej

… doplňuji, protože textový diskusní editor webu NR více slov nepřipouští: Škoda toho, že Orbán ve svém zaujetí pro obhajobu oprávněných(!) občanských práv maďarské menšiny žijící na Ukrajině nedokáže upozornit na stejně tak nelegitimní potlačování těchže práv u dalších národnostních menšin žijících tamtéž. A nejen na Ukrajině! Ruské menšiny žijící v Pobaltských republikách… Číst vice »

Naposledy upraveno před 3 měsíci uživatelem Plebej
shoty
shoty
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Plebej

O Maďara je to pokrytectvo. Vzhľadom na to, čo s národnostnými menšinami urobili v Maďarsku.

oldo
oldo
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Plebej

Co to znamená, osvobodit stát od jeho vlády?Nezvolili si občané těch států své vlády dobrovolně?Chcete říci, že tam provedla sovětská armáda puč???Sověti útočili na německou armádu včetně jejích spojenců s cílem všechny porazit a dojít do Berlína.Osvobozovaly se státy,které byly Německem obsazeny a poraženy,například Polsko,částečně česká část Československa.

Plebej
Plebej
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  oldo

Pokud jsem psal “osvobodit od fašistické vlády”, myslel jsem tím osvobodit od fašistického státu. Tou vládou jsem nerozuměl jen pár ministrů, ale panující systém. Nechci říci, že tam Rudá armáda provedla puč, ta je osvobodila. Asi jsem se vyjádřil nejasně, ale snažil jsem se upozornit na účelové manipulativní výklad dnešních… Číst vice »

oldo
oldo
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Plebej

Já si nejsem tím osvobozením jist.Nevím kolik procent slovenských občanů bylo pro to, aby se Slovenský stát přidal na stranu Němců a napadl SSSR.To,že se cestou SNP pokusili přidat na stranu vítězů a způsobili zbytečnou smrt tisíců vojáků Rudé armády na Dukle,nasr-li její generály a ztížili postup na Berlín je diskutabilní. Nebylo Slovensko… Číst vice »

vachav
vachav
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  Plebej

Málokdo zřejmě ví,jelikož se to samozřejmě účelově nezveřejňuje,že počátek nynější americko-ukrajinské šaškárny spadá do r.1991 těsně po rozpadu SSSR,kdy první ukrajinská vláda vyrazila do Bílé chatrče pro instrukce,jak postupovat proti Rusku s  použítím ukrajinského nacionalismu.Tehdy se začaly osnovat plány pruhovaného planetárního parazita na ovládnutí RF.Roky 2002,2004,2008,2014 a 2022 jsou jen pokračováním této… Číst vice »

Praded
Praded
před 3 měsíci
Odpověď uživateli  vachav

Příprava na tuto situaci začala před skončením 2SV, pomáháním v útěku nacistů do tzv. zemí demokratické euroatlantické civilizace, viz. Hunka v Kanadě. Většina těch našich chartistů a současných papalášů je z kompromitovaných rodin a tak jsou rádi že můžou trochu parazitovat.

pr.ja
pr.ja
před 3 měsíci

Naprosto jsem s Vámi souhlasil