Když si Kosu vezme do své špinavé a nevymáchané držky jistý Krupka z Deníků.cz

Snažící se pomocí ideologicky jedině správného názoru si vydělat na to, aby zaplatil svou denní porci složenek a dost možná i hypotéku. Takže luxus samostatného a nezávislého úsudku si NEMUŽE dovolit. Na rozdíl od mé maličkosti a Kosy.

Navíc – Kosa je vydávána především proto, aby čelila záplavě dez/informací takových jako je Krupka a sdělovadlo v kterém on působí. Ale tohle jsou obecná prohlášení. Velmi si zakládám na tom, že jsem vždycky konkrétní a svá tvrzení pečlivě dokládám.

Krupka se do Kosy a vlka snažil trefit tímhle:

Kolující video neukazuje reálného střelce na Trumpa, byť se za něj aktér vydává

navrhuji, abyste si ten slint přečetli celý. Nabádám k vás k tomu velmi usilovně, protože tam se dozvíte v plné šíři, co je Kosa a vlk zač, co si o něm máte myslet. A je jen na vás jestli s Kosou půjdete dále, či jestli se ztotožníte s agitací někoho je Krupka a přijmete jeho pohled a tudíž zúčtujete s Kosou a vlkem.

Mám ještě druhý důvod pro svou žádost – neotisknu toho Kupku celého. Ne proto, že bych nechtěl, ale vyberu jen to nejpodstatnější a hodlám se s tím popasovat, jak budu umět nejlépe. A tudíž mohu čelit invektivě, že cosi vytrhávám ze souvislostí. což je mi cizí. Nicméně jen vy se můžete a máte právo přesvědčit, jak vlk tomuto svému deklarovanému prohlášení dostál.

Je čas jít opravdu k věci.

Co že psáč Krupka shledal na vlkovi a Kose a jejich referování o atentátu na Kose dezinformačně závadného, matoucího a vůbec fujtajblovvého? Tady je vlkův výběr z Krupkovy informační senkrovny:

Střelec je od vás, viní se diskutéři

Co atentátníka ke střelbě vedlo a zda měl jeho čin nějaké politické pozadí, je v současnosti předmětem vyšetřování. Známy nejsou ani jeho skutečné politické preference či názorové ukotvení, pokud nějaké měl. Reakce uživatelů sociálních sítí se ale i přesto rychle vyhranily do dvou krajních skupin.

Jedna tato vyhraněná skupina tvrdila, že střelec byl určitě republikán, přičemž argumentovala oficiální informací z amerických médií, že útočník byl v Pensylvánii registrován jako volič republikánů. Ve skutečnosti však nemusí taková registrace o skutečných politických preferencích občana vůbec nic vypovídat; registrovat se tak může i proto, aby si zjednodušil přístup na mítinky politické konkurence.

Druhá vyhraněná skupina naopak začala okamžitě razit tezi, že střelec byl nepochybně liberál a že jeho motivací byla nenávist k republikánům, případně snaha prodloužit válku na Ukrajině.

Proruská strana věří videu

Zvláště proruští dezinformátoři přitom jako argument používali právě zmíněné video, které se začalo po sociální síti X šířit den po atentátu.

Například anonymně provozovaný dezinformační web Vlkovobloguje, který opakovaně zveřejňuje různé nedoložené a lživé spekulace, pokud vyznívají ve prospěch současného ruského režimu, uvedl k atentátu na Trumpa 14. července opakovaně doplňovanou „flash“ (tedy „bleskovou zprávu“, pozn. red.), v níž mimo jiné zveřejnil právě screenshot zmíněného videa (tedy snímek obrazovky počítače se záběrem z videa). Součástí tohoto screenshotu byl i následující citát: „V předvečer neúspěšného pokusu o atentát na Trumpa natočil střelec Thomas Matthew Crooks video ze svého auta. Říká v něm, že nenávidí republikány a Trumpa.“

Tato slova pak anonym z Vlkovobloguje doplnil vlastním ironickým komentářem: „Takže vrahoun republikán? A nenávidí republikány? Zvláštní paranoia!!!! Opravdu zvláštní.“

Dále uvedl, že video lze zhlédnout na webu Strana.ua, což jsou ukrajinské online noviny, které ovšem jiná ukrajinská média a mediální organizace kritizují jako proruské. „Podle hodnocení předního ukrajinského mediálního hlídacího psa, Institutu masových informací, je Strana.ua jedním z pěti nejméně spolehlivých mediálních webů na Ukrajině, jenž se často uchyluje k nenávistným projevům a manipulativním, zkresleným titulkům,“ uvedl v roce 2021 ukrajinský web pro ověřování faktů StopFake, podle nějž Strana.ua „papouškuje proruské narativy a aktivně propaguje kremelské poselství v ukrajinské informační sféře“, což StopFake doložil řadou konkrétních příkladů. Vlkovobloguje nicméně používá web Strana.ua jako jeden ze svých základních informačních zdrojů.

Video a realita

A jak to tedy dopravdy je se zmíněným videem? Na 10vteřinovém záběru v něm vystupuje již zmíněný dlouhovlasý obrýlený mladík, oblečený v modrém tričku s obrázkovým motivem jablka s červem, a vyznává se z nenávisti k Trumpovi i k republikánům. I když se představuje Crooksovým jménem, není nijak prokazatelné, že jde skutečně o něj. K videu je dále přiložena fotografie stejného mladíka odzadu z levého profilu:

Fotka uživatele sítě X vystupujícího jako @jewgazing. Ten je s největší pravděpodobností i autorem videa, v němž se označuje za Thomase Matthewa Crookse, ale tím s určitostí není info zoom_in Fotka uživatele sítě X vystupujícího jako @jewgazing. Ten je s největší pravděpodobností i autorem videa, v němž se označuje za Thomase Matthewa Crookse, ale tím s určitostí není.

Ten se tak částečně podobá jednomu ze zveřejněných údajných snímků střelce, který je na něm zachycen z podobného úhlu.

Jeden ze snímků, jenž má skutečně zachycovat střelce na Trumpa, tedy Thomase Matthewa Crookse. Uživatele @jewgazinga vedlo k vytvoření mystifikačního videa zřejmě právě to, že ho jeho přátelé upozornili na podobu jeho fotky s tímto snímkem info zoom_in Jeden ze snímků, jenž má skutečně zachycovat střelce na Trumpa, tedy Thomase Matthewa Crookse. Uživatele @jewgazinga vedlo k vytvoření mystifikačního videa zřejmě právě to, že ho jeho přátelé upozornili na podobu jeho fotky s tímto snímkem.

Veškeré dosavadní prověřování však svědčí o tom, že mladík v modrém tričku skutečně není Crooks. „Online kolující fotografie a video neukazují Thomase Matthewa Crookse, kterého FBI identifikovala jako muže, jenž 13. července 2024 střílel na Donalda Trumpa. Vypadá to, že pocházejí z X účtu uživatele @jewgazing. Ten je zveřejnil zjevně poté, co ho ostatní upozornili, že se podobá osobě na jiném publikovaném snímku, ukazujícím údajně střelce,“ uvedl rovněž 14. července web pro ověřování faktů Lead Stories.

Takže si to shrneme! Proč že je podle nájemného psáče Krupky vlk dezinformátor a Kosa proruské dezinformační medium? Obecně a v tomto konkrétním případě především:

1- dovolil si časně zrána 14. 7. ještě hluboko před šestou hodinou ranní vydat flash o atentátu na Donalda Trumpa pod názvem

Flash -Atentát na Donalda Trumpa!!!! Doplněno!!! SUPERDOPLNĚNO!!! Ještě suprověji doplněno!!!! A znovu doplněno!!!!

2- tuto flash celkem pětkrát v průběhu dne dodatkoval, protože má za to, že jeho čtenáři na Kose MAJÍ NÁROK NA CO NEJLEPŠÍ A NEJKOMPLETNĚJŠÍ INFORMAČNÍ SERVIS! A to i přesto, že Kosa je zdarma a na rozdíl od takového Deníku.cz za přístup na ni nikdo nic neplatí. Dokonce ani takový arogantní nájemný psáč s nevymáchanou hubou jako je Krupka!

3- kardinálním prohřeškem vlkova průběžného zpravodajství jednoho muže je upozornění na video, které měl pořídit ve svém autě těsně před pokusem zavraždit Donalda Trumpa sám atentátník a jež se objevil na internetu a já ačkoliv se k němu dostal asi o hodinu dříve, než došlo k jeho doplnění do původní flashe, jsem si počkal, až se objeví na nějakém, pro mne relevantním zdroji! A tím je ukrajinský web Strana.ua čímž jsem se ovšem dopustil dalšího, podle Krupky smrtelného hříchu, tedy

4- citoval jsem právě z portálu Strana.ua, tak jak to zhusta u záležitostí týkající se Ukrajiny a tamní války -dělám. A rovnou dodávám, že hodlám tak konat i nadále. Protože tenhle server, co do objektivity a spolehlivosti informací prostě nemá obdoby! Ale chápu, že těm, co slouží jako nájemní psáči stačí jako zdroj informací o tomto konfliktu denní Zelenského projev /ačkoliv mu už nevěří ani většina Ukrajinců, jak si na Kose přečte příští týden/, denní svodka ukrajinského generálního štábu, jenž je velmi často v příkrém rozporu s ukrajinským válečně situačním webem Deep State o něm se říká, že je napojen přímo na GRU. Ovšem tu ukrajinskou. O takové poslankyni ze Zelenského Marinou Bezuglayou ani nemluvě! Zbytek Krupkové doberou z Kyiv Post a z podobných „studánek“ čisté informační pravdy.

5- a naposled – Krupka triumfálně bouchne do stolu – vlk vám vy hloupí návštěvníci Kosy lhal, protože se prý ukázalo, že kdosi, velmi podobný střelci vytvořil o své vůli a zlovolně to předmětné video. Takže jde o padělek a střelec neřekl, že nenávidí republikány! Ergo kladívko – nemohl to tedy být nikdo s mozkem vymytým dlouhodobou, krajně nepřátelskou, vrcholně militantní propagandou amerických liberálů a jejich médií! Vlk vám vědomě v ruském zájmu podstrčil fake!!!!

Vlk a Kosa vás záměrně klamou a jsou to dezinformátoři!!!

Snad jsem vytkl všechno podstatné, nic nepřekroutil a nedezinterpretoval. Je tedy na čase se podívat, jak si věci doopravdy stojí. A kdo je tady lhář a dezinformátor!!!

Takže k bodu č.1. Ano potvrzuji, vydal jsem hned ráno ještě před 06,00 hod. našeho času FLASH o atentátu na Donalda Trumpa!

Takže i nájemný psáč Krupka může mít trochu pravdy když tvrdí:

Například anonymně provozovaný dezinformační web Vlkovobloguje, který opakovaně zveřejňuje různé nedoložené a lživé spekulace, pokud vyznívají ve prospěch současného ruského režimu, uvedl k atentátu na Trumpa 14. července opakovaně doplňovanou „flash“ (tedy „bleskovou zprávu“, pozn. red.),

V tuto chvíli se nehodlám zbývat urážlivým tvrzením typu dezinformační web Vlkovobloguje, který opakovaně zveřejňuje různé nedoložené a lživé spekulace, pokud vyznívají ve prospěch současného ruského režimu, jakkoliv si celou záležitost nechám projít hlavou, protože to není první pomluva šířená Krupkou a orgánem jeho zaměstnavatele, týkající se mé osoby a mého blogu. Šel bych do sporu, pokud bych našel dostatečně verzírovaného a ochotného právníka! nevíte o nějakém?

Ale k věci. Dokonce i někdo s arogancí a „rozhledem“ takového Krupky ví, co je flash – tedy (tedy „blesková zpráva“, pozn. red.),

A když blesková zpráva, pak se vyznačuje tím, že musí jít rychle na sklo. Ke čtenářům. Jinak ztrácí svou vypovídací hodnotu. Přesto si dávám pozor na ověřování. A už jsem takhle párkrát přišel o pořádného solokapra, kdy jsem v rámci právě ověřování, jenž je s kapacitou jednoho muže nesmírně pracné a obtížné, takže ač ke mně informace o lecčems pronikla dříve než ke komukoliv jinému v československém informačním prostoru, nakonec mne předběhly velké redakce, pracující s celými štáby lidí. Můj problém a žádná stížnost. Důležité je, že i psáč Krupka jaksi rozumí slovu flash.

S čím ovšem má problém přímo zásadní, zdá se – představuje fakt, že tahle flash se průběžně doplňovala o nová podstatná zjištění. Čímž se dostáváme k bodu č. 2 Krupkových levit. Nechápu, s čím mu vadí ohledně toho dodatkování.

Protože v tom vůbec prvním doplnění bylo uvedeno, na základě informace z Washington Post, který s tím prokazatelně přišel jako první, jméno a další údaje o střelci! Za mne prostě mus! Krupka a jeho redakce to ale třeba mají jinak.

V druhém dodatku pak vyšlo toto:

Výstřižek

Kosa informovala o podstatné skutečnosti!!! Nic neskrývala, nic neohýbala!

aby vzápětí ze stejného zdroje, tedy Seznamu .cz, převzala další údernou informaci

Výstřižek

Které tu republikánskou orientaci vrahouna jaksi totálně zpochybnilo!!!

A je pro mne jen příznačné a signifikatní, že Krupka ve své arogantní nevymáchanosti , samozřejmě spravedlivě rozhořčen vlkovou podvracečskou činností ZAPOMNĚL své čtenáře o těchto doplňcích, zejména o finanční podpoře demokratů střelcem INFORMOVAT!!! Když psal o vlkovi a Kose! Opomenul…. Zamlčel, říká moje jednoduchá čeština! Není VĚDOMÉ zamlčování podstatných skutečností dezinformací Krupko?!

A já se, při srovnání obou těch sdělení, pochopitelně podivoval, jak jdou tyhle dvě informace – republikánství a podpoře demokratů jedním a týmž člověkem dohromady…. Krupka nikoliv. Ten to zřejmě chápe, ale pro jistotu konzumenty Deníku.cz na to špendýrování demokratům ani neupozornil! Asi aby jim nezamotal mozkovnu, protože by se třeba mohli začít ptát stejně jako vlk.

Tady bych mohl skončit, protože je zřejmé, kdo dodržoval elementární povinnost přinést všechny, v daném okamžiku dostupné relevantní informace, k nimž se dotyčný mohl dostat a kdo, navíc post morte překrucuje fakta, třeba tím, že je zamlčuje, jen aby mohl nasadit objektu svého hejtu oslí hlavu! Takhle si zřejmě Krupka a jeho zaměstnavatel představují tu správnou žurnalistiku. Na úrovni někdejšího normalizačního Práva neslavné doby Jaroslava Kojzara, respektive, ještě o něco nižší. Řekl bych.Odpovězte si sami na otázku -kdo tady lže? Vlk nebo Krupka? Je to jen na vás. Ale s odpovědí netřeba spěchat. Ještě jsem totiž neskončil

Ještě totiž zbývají vlkovy „prohřešky“ pod bodem č.3,4,5

Začnu čtyřkou, protože č. 3 a 5 tvoří v podstatě jeden celek.

Ostatně už je tenhle bod v podstatě odpracovaný. Dlouhodobě pokládám web Strana.ua za naprosto nejobjektivnější zdroj informací o ukrajinské válce. Opakuji, jde o UKRAJINSKÝ zdroj. Z jeho postojů je zcela zřejmé, na které straně v téhle válce stojí. Což ovšem neznamená automatickou rezignaci na objektivitu, zdraví rozum a novinářskou čest. Něco, co mnozí současní rádoby novináři v tuzemsku, s ohledem na svou potřebu měsíční výplaty, dávno už ve svém slovníku a osobním mravním kodexu postrádají! Strana ua. svoje články v drtivé většině případů staví, stejně jako Kosa na tvrdých a Krupky a podobnými nezpochybnitelných zdrojích. Toho nejrenomovanějšího západního mainstreamu. Výjimkou jsou jejich vlastní analýzy. Které velmi často přebírám a jejichž přesnost, potvrzená v čase je až neuvěřitelně vysoká!

Nezajímá mne proto, jestli nějaký Zelenského „ověřovač“ faktů shledal Stranu.ua mediem podezřelým, nevěrohodným, ba proruským. Objektivita Zelenského a jeho komprasu je dnes už všeobecně známa. Dokonce i na Západě. Viz jeho nedávné tvrzení, že Ukrajina od začátku války ztratila celých 31 000 padlých. Tomuhle třeba věří Krupkové a redakce Deníku a nejspíše i „ověřovači“ faktů ze StopFake. Ale nikdo jiný. Dokonce ani ta největší a nejznámější kolektivně západní a superliberální media! Prostě a stručně – na rozdíl od nájemného psáče typu Krupka si vlk může dovolit luxus vlastního nezávislého pohledu. A také jej bude používat. Tak dlouho dokud bude vydávat Kosu a okolnosti mu to dovolí!!! Ostatně – jde o jeho osobní blog!! Mou názorovou platformu! Mou je klíčové slovo. A dosud, i přes všelijaké Krupky, mám , dokonce i podle takového Foltána, právo na vlastní názor! Který ovšem podkládám, nikoliv svými , nýbrž ověřenými fakty. NA rozdíl od Krupky. Jak jsme si ukázali a ještě ukážeme.

Své složenky totiž řešit naštěstí nemusím a hypotéku nemám.

Takže je na čase se vypořádat s posledními dvěma body č.3 a č.5!!!

Takže k trojce. Mým nesmazatelným a neodpustitelným hříchem je upozornění na video, jenž měl natočit sám střelec. Jak už jste četli, byl jsem na něj upozorněn asi hodinu před tím než šlo dodatkem na Kosu. Kvůli dohledání nějakého věrohodného zdroje! A tím pro mne Strana.ua bezesporu je! Takže TEPRVE POTOM jej zveřenila Kosa!

Jak velký ten můj údajný prohřešek proti objektivnímu informování je, si nejlépe ozřejmíme, když sem dám celou předmětnou pasáž mého doplňku číslo 3:

Vše další je ze Strany.ua. To buď z jejich webu nebo Telegramu:

Začnu tím webem a screenshotem z něj:

Výstřižek

Takže vrahoun republikán? A nenávidí republikány? Zvláštní paranoia!!!! Opravdu zvláštní.

Upozorňuji, že pokud si to krátké video natočené vrahounem chcete pustit, musíte na ten link webu Strany.ua Já dal jen screenshot, který nepřehrajete! 

Takže se vracíme k variantě 1? Ale jen do chvíle, než si ti vždycky a jedině správní uvědomí, co a jak. A pak vyjedou s možností č.2 o bláznovi. Pokud se ovšem neukáže, že tam je opravdu nějaké ruská , mikromolekulární ingerence!!! Nebo, že to video není fake. Kdybych si měl vsadit, tak na to fake! Schválně, jak to potrvá dlouho , než ti jedině a vždycky správní s něčím takovým vyjedou?

Dokonce i psáč Krupka měl zřejmě světlejší okamžik, Aniž by za to mohl. Snažil se mne totiž utřít!! Poněkud hloupě. Takto:

Tato slova pak anonym z Vlkovobloguje doplnil vlastním ironickým komentářem: „Takže vrahoun republikán? A nenávidí republikány? Zvláštní paranoia!!!! Opravdu zvláštní.“

A jaký asi tak byl příhodnější, ba jedině možný komentář, než ironický???!!! Psáči Krupko? Protože představa, že republikán NENÁVIDÍ REPUBLIKÁNSKÉHO KANDIDÁTA na prezidenta do té míry, že ho chce zastřelit je bizár!!! Totální bizár!! Protože by z toho vyplývalo, že republikánovi by vadilo, že Donald Trump je příliš málo opravdovým republikánem!!! Protože jestli mu vadilo cokoliv jiného, pak jen při zaujetí liberálně demokratických pozic!!! Netuším, zdali tuhle opravdu jednoduchou logiku dokáže kdosi jako Krupka vůbec pochopi. Ale to skutečně není moje starost. Já ho neplatím!

Přesto, resp. právě proto hned vzápětí dodávám

– Kdybych si měl vsadit, tak na to fake!

Kdopak tady Krupko z nás dvou lže?!!! Posouzení nechávám na návštěvnících Kosy. Konzumenti Deníku totiž přístup ke všem faktům, díky tomu, jak si představuje novinářskou práci psáč Krupka a tím pádem i jeho zaměstnavatel – totiž POSTRÁDAJÍ. Asi proto, aby nemuseli přemýšlet, protože kdo přemýšlí, navíc samostatně, je NEBEZPEČNÝ. Pro současnou vrchnost i jejich politické školitele mužstva! Prostě politruky. Řečeno po předlistopadovsku.

Ale to vůbec nejlepší si schovávám na úplný konec.

Vzápětí po dodatku č. 3, kde jsem upozornil na to video a dopustil se, dle názoru inkvizitora a strážce jediné posvátné pravdy a to za každou cenu, i kdyby si měl vymýšlet nebo zamlčovat -Krupky, jsem vydal dodatek č. 4!

Dám jej sem celý, 1:1

Čtvrtý dodatek

Ptal jsem se jak dlouho asi potrvá, než se ti jedině a vždycky správní zmobilizují k protiakci. Buď ruským napojením nebo tím, že vrahounovo video označí za fake? Než jsem dopsal předchozí doplněk, už Strana.ua přebírá informaci od těch úplně nejsprávnějších ze správných, že video MUŽE BÝT FAKE!!!

Bravo! zařídím si věštírnu!

Ocituji jen titulek. Je tam vše podstatné:

Útočník na Trumpa dříve volil republikány a video natočené o den dříve může být falešné – média

O tomhle v tom Krupkově slintu NENÍ SEBEMENŠÍ ZMÍNKA!!!

Ten stojí a padá s indoktrinovaným tvrzením, že Kosa šíří dezinformace a důkazem budiž upozornění na video, které měl natočit údajný střelec!!! A to přes to, že z autorizovaných míst, typu policie, FBI, prokurátor žádná informace ohledně autora tohoto videa do teď nepřišla. Jakýsi prý web pro ověřování faktů Lead Stories je možná autorita pro psáče Krupku. Pro mne nikoliv. A dovoluji si vyslovit pochybnost, že o něm vůbec některý z Krupkových konzumentů kdy slyšel. Ale Krupka mu nutí fakt, bez jakékoli možnosti přezkumu, ho jako superautoritu, rovnocennou FBI VZAL!!! Drzost a arogance neskonalá.

O to větší a odpornější, že stejný Krupka ve svém slintu se ani sebeméně nenamáhal upozornit své konzumenty na fakt, že Strana.ua a následně vzápětí vlk, neprodleně své čtenáře

upozorňují, že to video MUŽE BÝT SKUTEČNĚ FAKE!!!

že nic nezamlčují!! NA ROZDÍL OD

psáče KRUPKY!!!

Takže Krupko, kdo z nás dvou je lhář a dezinformátor? Kdybych někdy v nějakém pominutí smyslů napsal cosi přibližně stejně křivého a hnusného, okamžitě bych Kosu zavřel a šel se ucházet o místo hajzlbáby, tedy spíše hajzldědka, na nádráží. Protože bych soudil, že do takového prostředí svými schopnostmi a nastavení patřím.

Krupko, říká se tomu sebereflexe. Ale chápu, že psáči, co nutně potřebují platit složenky si ji nemohou dovolit! Stali by se z nich totiž bezďáci.

Jejich věc. Nicméně kdybych si měl myslet nějak příklad zcela pokleslé a ubohé mainstreamové žurnalistiky, konstatuji, že by mne ani ve snu nenapadlo pomyslet na něco tak pokleslého jak předvedl psáč Krupka. Ve svém slintu totiž, jak jsem právě doložil, PŘEKRUCUJE a ZAMLČUJE svým konzumentům informace!!! Přesně kvůli tomuhle a těmto praktikám vznikla Kosa a další alternativní media! Proto jim ROSTE SLEDOVANOST!!! Doufám, že v případě Krupky, který ve svém slintu nalinkoval původní článek Kosy to povede k tomu, že někteří z jeho konzumentům se budou chtít přesvědčit na vlastní oči, jak vypadá to dezinformační peklo jménem Kosa a jaká kopyta a rohy má ´dábel vlk!!! Pokud platí slogan, že i negativní reklama je reklama. Pro tento případ – tož konzumenti Deníku.cz, kteří jste na Kose nově – vítejte. Čtěte dle libosti a především – přemýšlejte nad tím, co čtete. A udělejte si z toho svobodně vlastní obrázek. Klidně si řekněte – tohle už nikdy, OK. Nic vám nevnucuji. Nebo vás Kosa snad trochu zaujme. A stanete se členem naší čtenářské a autorské rodiny. Rodiny, která se řídí dvěma jednoduchými zákony.

1-autorský

měř těm svým i těm z druhého břehu vždycky jedním a tím samým metrem!

2-zákon čtenářský

to, že nějaký autor píše tak, jak ty vidíš svět, neznamená, že je to dobrý autor! Ten s jiným myšlením ti dává možnost porovnat své argumenty s jeho.

Konzumente Deníku.cz, najdeš stejný přístup tam?

A na závěr ještě dodatek, když tak přemýšlím o tom atentátu na Trumpa:

1- není vám divné , že americké úřady dosud nevydaly k motivu a pohnutkám vrahouna vůbec nic. Že prý nenašly žádné digitální stopy!!! Nic v telefonu, nic v počítači, prostě nikde nic. Dnes kdy každému mlaďochovi v podstatě mobil dávno přirostl k ruce a nedá se ani amputovat? Neuvěřitelné! Do slova do písmene!!!

Že by vrahoun byl těžkým tradicionalistů a ke společenské komunikaci využíval koučové signály původních obyvatel Ameriky? nebo o něco modernější tradicionalista – osídlenec, co choval poštovní holuby?

Těžko uvěřit. Zejména s rizikem vzniku konspiračních teorií. Ono totiž od nenalezení něčeho tak samozřejmého je jen krůček ke konspiraci, že vlastně nalézt nechce.

a nyní něco podstatnějšího a tedy za

2- jak to, že nikde nelze zavadit o tak triviální úvahu nad tím, co by se asi v dnešní Americe dělo, kdyby vrahoun byl o pár centimetrů neminul a Trumpa odstřelil??!!!

Tohle je přece dynamit nejtěžšího kalibru!!! A všichni to nechávají ležet ladem!

Můj osobní dojem je , že nejspíš už bychom byli svědky počátku další občanské války v USA!!!!

Tohle by Trumpovi voliči a příznivci nevydýchali! Ne bez protiakce!

Sem to dopracovali Spojené státy. Díky tamním Krupkům!!!

**

Petr Vlk, Kosa Zostra

*

Na podporu Nové Republiky je určen účet ve Fio-bance: 2300 736 297 / 2010. Pokud se rozhodnete přispět, napište do zprávy příjemci, že se jedná o dar. Všechny texty autorů a překladatelů Nové Republiky jsou volně šiřitelné.

*

4 6 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
4 komentáře
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
Primak
Primak
před 1 měsícem

Zajímavé ale je, že většina zdrojů ukazuje jinou fotografii toho střelce, ta podoba je dosti jiná, má protáhlou bradu: https://www.zerohedge.com/political/leftists-prove-they-are-zealots-wake-trump-shooting A aby toho nebylo málo, tady je zase jiný mladík jiného jména s historií styků s FBI a účastí na protestů. https://www.caclubindia.com/assets/maxwell-yearick/ Ale těch záhadných okolností je tam nespočet. A nespočet těch upozorňování obecenstva, na… Číst vice »

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem

Krupku neznam,ale asi nema rad,kdyz nekdo samostatne mysli.. Vzhledem k me mentalite z toho pak vyplyne,ze ja pak nemuzu mit rada Krupku ( samostatne mysleni a premysleni povazuju za neco, co nas odlisuje od zvirat)….Ale na druhou stranu si muze Krupka placat,co chce…je to jeho vizitka

mikkesh
mikkesh
před 1 měsícem

Pane Vlku, myslím že zbytečně obsáhlé. Hned zpočátku je to nejdůležitější. Tenhle Krupko a jemu podobní nýmandi, kdyby neposluhovali (a musíte uznat, že slouhové jsou to dobří) nemají co do hrnce, neměli by co žrát. Protože jsou jinak na světě k … ničemu. Já bych naopak přál tomu nešťastnému Krupko, aby se z těch… Číst vice »

cablik
cablik
před 1 měsícem

Hlavně liberálové stvořili šílenou nenávist mezi lidmi fakta o atentátu jsou jasná návštěvník upozorňoval policii na chlapa na střeše přitom tam měl být odsřelovač. Nechali ho vystřelit zastřelili ho až potom.