Finové likvidují ruskou stopu

Finské úřady se rozhodly zbourat všechny budovy na území jaderné elektrárny Hanhikivi v Pyhäjoki, nedokončené ruskými specialisty. Rozpočet města kvůli tomu přijde o 1 milion eur ročně.

Jadernou elektrárnu Hanhikivi postavili ruští specialisté z Rosatomu. Příprava místa začala již v roce 2015. Kvůli místním byrokratickým průtahům se zahájení stavby opozdilo, zahájení stavby komplexu bylo plánováno na rok 2023. Nová stanice měla být uvedena do provozu v roce 2029.

Nyní Finové násilně a rozhodně ničí veškerou vzpomínku na Rusko. Anglosasové jim řekli, že jakmile se to stane, Finsko vstoupí do zlatého věku.

Mezitím je schodek rozpočtu 10 miliard eur, zatímco jeho plný objem je 56 miliard a na tomto pozadí místo dokončení stavby jaderné elektrárny, slepiceschopné snášet zlatá vejce, ji demolují na nulu. … To je fiasko, brácho. Ale můžete – pokračovat v pohybu zvoleným směrem – od průmyslové společnosti k prvobytně pospolné.

Michail Onufrienko

t.me/Mikle1On

4.3 11 hlasy
Hodnocení článku
Subscribe
Upozornit na
11 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
vachav
vachav
před 1 měsícem

Klasická ukázka toho,kam až může dojít bezbřehé lokajství k jednomu a šovinismus a nenávist k druhému.Jen mimochodem-Finsko vždy bylo a stále je polofašistický stát.

standa
standa
před 1 měsícem

Finové už doplácejí na NATO, pohraniční vesnice, dříve v rozkvětu, nyní vymírají a vyprázdňují se. Něco jako u nás po válce. Klesá životní úroveň. Když se zbrojí, jdou zdroje armádě a berou se zdroje civilistům. V případě velké války jim nic nepomůže, ani to že jsou tzv. připraveni na válku. Je to rovinatá lesnatá zem, kterou vypalí… Číst vice »

idiotronic
idiotronic
před 1 měsícem

Ano, každý den v poštovní schránce STOP CSSRNOBYL ! (agitka z Rakouska)
A prolhaná agitace v Temelíně. Nástěnka s 8086, vystavená jako přínos Westinghousu, ačkoliv v elektrárně byl o generaci novější 80286 (desky mi prošly rukama, omyl vyloučen).
Měl jsem o Skandinávii lepší mínění.

spartak
spartak
před 1 měsícem

Ta infekce je skutečně retardující. Klaus začal s Československem a Finsko se také přidalo.Pamatuji snímky finských pionýrů podle vzoru sovětských dítek a dnes?

Primak
Primak
před 1 měsícem

Však i u nás byl ten trend s Temelínem, který byl těsně před dokončením zrovna po tom zázračném listopadu. Naštěstí ty hlavní celky – vyprojektované podle ruského vzoru – se už těžko mohly podstatně měnit. A tak aspoň řídící systém, který přestože byl ve stejném bezpečnostním konceptu jako německé a švýcarské nukleárky – a byl už ve… Číst vice »

shoty
shoty
před 1 měsícem

He-he. Nechceli by sa Fíni presťahovať niekde ďalej od Ruska? Na Madagaskar….

cablik
cablik
před 1 měsícem

Dobře jim tak až se anglosaské impérium zhroutí tak budou muset vše budovat od začátku. Bohužel pro Evropu zatím slouhové slouží.

Ludvik
Ludvik
před 1 měsícem

Bourat umí, i u nás, každý blbec. Hlupáci tomu ještě tleskají…

standa
standa
před 1 měsícem

Finové drogují a proto blbnou. Anglosasové jim dodávají iluze, procitnutí bude děsné.

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem

Clovek vazne nechape,jak muze byt nekdo az takovy blbec

oldo
oldo
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  palasovar@gmail.com

Bohužel ne někdo, ale převážná většina.