Atentát na Trumpa, kryje stejná mediální mlha, jako včerejší přílet ruských Iskanderů na Budy! Proč asi?

Včera dopoledne si ruský dron 55 km od frontové linie vyčíhal velký ukrajinský vlak dopravující na frontu západní techniku, zásoby i posily. Vlak sledoval až do železniční stanice Budy u Charkova. A když v ní vlak zastavil, a Ukrajinci …

Včera dopoledne si ruský dron 55 km od frontové linie vyčíhal velký ukrajinský vlak dopravující na frontu západní techniku, zásoby i posily. Vlak sledoval až do železniční stanice Budy u Charkova. A když v ní vlak zastavil, a Ukrajinci ho začali vykládat, ruský dron přesně do středu vlaku zacílil první ruský Iskander. Obrovský výbuch jeho hlavice způsobil nejen požár, ale i ještě větší sekundární výbuch několika dalších vagónů, možná naložených dělostřeleckou municí generála Pavla, která se právě začala dodávat ukrajinským frontovým jednotkám. (Velmi krásné video snímané z ruského průzkumného dronu ze včerejšího prvního útoku balistické rakety Iskander na vlak ve stanici Budy, najdete zde.)

Foto ze včerejšího výbuchu ukrajinského vlaku na nádraží Budy po úderu prvního Iskanderu. (Další fotky z ruského útoku na nádraží Budy, zde.) (Kontrolní satelitní mapa Google potvrzuje, že byl opravdu zasažen vlak v nádraží Budy. Mapa se Vám otevře zde.)

Současní nejvyšší generálové kyjevské Soldatesky jsou sice všeobecně známí vysokou mírou své nízké štábní inteligence. Ale v případě vlaku v nádraží Budy už dosáhli nejen nejvyššího stupně myslitelné vojenské idiocie. Ale následně ani neváhali úmyslně a zbytečně obětovat další charkovské záchranáře, jen aby zakryli následky svého předchozího operačního selhání, které nesnese žádnou omluvu.

Poslat totiž za krásného jasného dne, který umožnuje operace úplně všem ruským dronům, vlak naložený drahocennou municí, technikou i zásobami, na nádraží 55 km od ruské fronty u Charkova, a spoléhat se přitom, že vlak bude vyložen, než přiletí drony naváděný Iskander, je asi stejné, jako vsadit jediný ticket Sportky v jistotě, že vyhraje jackpot.

Zhovadilým ukrajinským generálům ovšem jeden ruský Iskander nestačil, a tak na záchranu vybuchujícího materiálu, techniky i zásob a posil, v nevyloženém vlaku ve stanici Budy, okamžitě z Charkova vypravili všechen  dostupný záchranářský personál. A dočkali se tak nevyhnutelného příletu druhého Iskanderu. Operátoři ruských průzkumných dronů visící nad nádražím Budy a vyhodnocující následky prvního útoku, nevěřili vlastním očím.

Ukrajinci pověstní od roku 2014 zlovolnou taktikou, že po úderu granátem 152 mm do města Doněck, vystřelí za půlhodiny další granát na stejné místo, aby po civilistech zlikvidovali i záchranáře, propadli pošetilému přesvědčení, že Rus nebude stejně zlovolný, ačkoli se v tomto případě ani nejedná o typicky civilní cíl, ale o čistě vojenský cíl prvního stupně, a mysleli si, že Rus na vojenský vlak v nádraží Budy nezaútočí podruhé.

Rus nebyl idiot, jako kyjevští generálové, kteří tam vlak i záchranáře poslali, a zaútočil i podruhé, a druhý Iskander vraždil na nádraží v městečku Budy stejně spolehlivě jako první.

U kyjevského režimu platí, stejně jako ve všech autokraciích, že každá chyba nejvyššího velení musí být ihned v médiích zmanipulována a otočena ve vlastní prospěch. A Soldatesce věrná média se ihned pustila do práce. A zveřejnila osobní fotografie při druhém úderu rozmetaných záchranářů, a další fotky z úderu na nádraží Budy, a tvrdila, že zlovolný Rus zaútočil Iskandrem na civilní vlak, a když záchranáři začali vyprošťovat zraněné civilisty, zbaběle na ně poslal druhý Iskander.

Ukrajinské fotografie z druhého úderu na nádraží Budy, najdete zde. A koukněte se zde do tváří těch “mladých lidí”, kteří včera úplně zbytečně zařvali jen proto, že v čele Zelenského Soldatesky stojí příliš mnoho ničemných generálů, kteří sice duševně nemají ani na to, aby veleli jedné četě o dvaceti vojácích kdesi na ruské frontě, ale přitom ze Zelenského betonového doupěte stále řídí celou válku.

Včerejší ruské video jasně dokazuje, že Iskander zasáhnul na nádraží Budy vojenský vlak a způsobil jeho obrovský sekundární výbuch.  Ukrajinská média však dnes tvrdí, že cílem prvního útoku byli pouze děti a civilisté, a jakési “vagóny, které byly po příjezdu záchranářů rychle uhašeny”. A že zákeřní Rusové potom na záchranáře poslali druhý Iskander. A že ruské údery na Budy jen poškodily “26 obytných budov, 9 administrativních budov, 2 automobily, výpravní budovu, 3 pomocné budovy a železniční trať.”.

Obdobně dnes český mainstream manipuluje s atentátem na Trumpa. Podle u nás nejprve zveřejněných zpráv o atentátu (1), (2), za ním stál přívrženec Trumpovy republikánské strany. (3) A teprve později se opravila, že šlo o dárce, který podporoval Demokraty. Česká média se přitom odvolávají na americká média, a ta kupodivu celou záležitost politické orientace atentátníka na Trumpa vidí přesně opačně. Podle nich atentátník na Trumpa byl dárcem, který přispěl v den inaugurace Bidena darem na účet organizace ActBlue, které je podle US práva “politickým akčním výborem” a slouží jako platforma pro shromažďování darů “levicovým a demokratickým” neziskovkám a demokratickým kandidátům pro jejich volební kampaně.

Peníze shromážděné ActBlue využívali ve svých kampaních jak Bidem, tak Obama i Clintonová. Opakem výboru ActBlue, který slouží ve prospěch Demokratické strany USA, je organizace WinRed, která peníze shromažďuje ve prospěch Republikánů. Co česný mainstream vede k článků pokřikujícím na čtenáře, že atentát na Trumpa spáchal přívrženec jeho strany, a propagátor držení zbraní lidmi, ačkoli existují opačné důkazy, je jasné, stejně jako v případě ukrajinského vojenského vlaku na nádraží Budy.

Přívrženci diktatur a autokracií ke své vládě nutně potřebují mediální manipulace, jinak se jejich vláda pod tíhou přirozené neschopnosti jejich protagonistů rychle zhroutí. Atentát na Trumpa a české mediální podsvětí tak opět dokázali, že hravě překroutí jakoukoli skutečnost, ale ostatním přitom musí být znemožněno publikovat rozdílné názory a důkazy, protože jinak lidé začnou myslet, a zvolí inteligentnější politiky, kteří nemusí neustále zakrývat své omyly.

*

Ve středu 10. července večer bylo na Protiproudu publikováno video, ve kterém u Petra Hájka rozebírám poslední události na Ukrajině. Video najdete zde. Mějte se krásně a užijte si dovolenou. Kdo analýzy čte, prosím zvažte možnost darem podpořit jejich pokračování. Těm, kdo přispěli, moc děkuji. Na konci textu každé analýzy je zveřejněn účet pro dary.

*

Na podporu Nové Republiky je určen účet ve Fio-bance: 2300 736 297 / 2010. Pokud se rozhodnete přispět, napište do zprávy příjemci, že se jedná o dar.

 

 

4.3 22 hlasy
Hodnocení článku
9 komentářů
Inline Feedbacks
Zobrazit všechny komentáře
mikkesh
mikkesh
před 1 měsícem

Nad železniční stanici, kam dorazil vojenský ešalon s municí a technikou pro banderovce, se dron nemusel ani extra dlouho vznášet. Sami Ukrajinci vědí kam mají nahlásit shluk banderovců. Dokonce se domnívám, že vykládku nenařídil nějaký banderovský generál, ale jako vždy, nebo téměř vždy, nějaké protekční velící dítě poslané z Pentagonu. Dítě, které dodnes… Číst vice »

cablik
cablik
před 1 měsícem

Děkuji všem za informace z fronty.

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 1 měsícem

Všechno souvisí se vším a neděje se nic,co se už nestalo.A v historii se stala taková věc,že T.Roosevelta do Bílého domu dovedl pokus o atentát 14.října 1912. A tady máme hned dvě souvislosti: 1)T. Roosevelt byl postřelen v Millwaukee 2)T. Roosevelt svou řeč dokončil i s postřelením, cituji: “Po výstřelu klopýtl a ztratil klobouk, udržel se ale… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Citace ze zdroje zde https://zoom.iprima.cz/historie/theodore-roosevelt-atentat-190259 A teď se v čase posuňme k Trumpovi, kde vidíme podobné souvislosti: 1) Před měsícem bylo rozhodnuto, že republikánský sjezd proběhne 15. července (zítra), co je ale hlavní, že proběhne v Millwaukee. Trump byl na začátku proti s tím, že Millwaukee označil za “horrible” (strašné, zločinné), pak ale pod tlakem… Číst vice »

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Více i tento zdroj https://www.breitbart.com/politics/2024/07/13/livewire-secret-service-rushes-trump-out-of-pennsylvania-rally-after-shots-fired/ Nic tím netvrdím (uvěřit, že nějaký najatý střelec by Trumpovi nějak symbolicky a plánovaně trefil jenom ucho, mi přijde zcestné – leda, že by Tumpa neměl trefit vůbec, což by dávalo logiku v tom, že to údajně byl republikán, čímž by mohlo jít o službu Trumpovi), každopádně by v tom… Číst vice »

oldo
oldo
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  Pozorovatelka

Už bylo dávno zveřejněno, že to byl přispěvatel demokratů, ne žádný republikán.

Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  oldo

Nemám ráda informace/názory bez odkazů (což je také důvod, proč už čas a energii nevěnuji psaní článků – bez dohledávání věrohodných a seriózních odkazů, což je velmi pracná věc, bych totiž měla pocit, že píšu jen nějaká slohová cvičení) proto mi Vaše konstatování nic neříká.

Naposledy upraveno před 1 měsícem uživatelem Pozorovatelka
Pozorovatelka
Pozorovatelka
před 1 měsícem
Odpověď uživateli  oldo

Tak teď vidím, že zdroj té informace je zřejmě Aeronet https://aeronet.news/donald-trump-prezil-pokus-o-atentat-sniper-zabil-jednoho-cloveka-dalsi-dva-jsou-v-kritickem-stavu-fotograf-bileho-domu-vyfotil-letici-projektil-kolem-trumpovy-hlavy-aeronet-predpovedel-atentat/ OK, nikomu jeho názor neberu, ale i včera se mnozí komentátoři podivovali nad tím, že normální reakce člověka, kterému proletěla kulka kolem hlavy tak, že téměř do hlavy, by nebyla o zvedání pěsti s voláním “Bojujte”, takhle se člověk, kterému jde o život,… Číst vice »

palasovar@gmail.com
palasovar@gmail.com
před 1 měsícem

Nejhorsi je,ze nas maji propagandiste tak na haku,ze vubec nepremysli nad logikou toho,co vypousti do ” sveta”…Jenze tady je ten zakopany pes..Dokud lide byli jakztakz v pohode,poslouchali to jen na pul ucha,takze jim to prochazelo…Mohlo by jim dojit,ze ” zlate casy Klondaiku” uz maji za sebou…jenze arogance je natvrdla